فقط بشین روی مباحث آزمون تمرکز کن
مدرسه رو ولش کن بابا!!
فقط بشین روی مباحث آزمون تمرکز کن
مدرسه رو ولش کن بابا!!
نه بابا چیو ول کنه؟ از صفحه اول این تاپیک بخونی تا اینجا همه میگن که با برنامه مدرسه پیش برید
بچه ها كسي ميتونه برنامه آزمون قلمچي براي رشته تجربي را اينجا بذاره
به هیچ عنوان مدرسه رو ولش نکن
این کار خیلی .... هسش البته اگه مدرک پیش رو پولی میگیری مدرسه رو کلا بی خیال
در ضمن UNLIFE آزمون رو فقط با قلم چی پیش برو . چون هم برنامه بهتری داره هم اینکه رو حساب کار میکنه .
حق با شما هستش اما آزاد قبول شدن هم چندان راحت نیستش ها . مثلا بعضی رشته ها واقعا باید بترکونی در حد تیم ملی تو نیجریه که خوب در این صورت ترکوندن و طوفان به پا کردن تو دانشگاه آزاد مساوی هستش با یه رتبه زیر 3000 تو سراسری
آقا مرتضی شدیم 4نفر![]()
نميدونستم سوالم رو كجا بپرسم گفتم بزار اينجا بپرسم و الكي تاپيك درست نكنم
چي جوري ميشه فهميد آخرين نفر قبولي در يه رشته خاص مثلا مديريت صنعتي تو يه دانشگاه خاص مثلا دانشگاه تهران رتبه اش چه قدر بوده؟؟؟
با تشكر
سلام
بالاخره بعد از 8 روز کارنامه سنجش اومد. این سه تا از کارنامه بچه ها.
اولیش خودمم. اصلاااا فکر نمیکردم بالای 1000 بشم!!!!!!!! گند بزنننننننننن
![]()
1. خیر سرم مدرسه نمونه دولتی میرم.معلم فیزیکمون خوبه ها ولی من یکی بیچاره شدم از دستش.
2. مدرسه برداشته ثبت نام کرده تازه وسط هفته هم هست آزمونش.اومدم برنامه ی جفت آزمونا رو گذاشتم جلوم اجتماع گرفتم.اگه با این برنامه ی جدید پیش برم واسه دو تا آزمون بعدی قلم چی برنامه و کارم سبک تر میشه.(البته اگه از من بعد آین آزمونا چیزی باقی مونده باشه.) بخدا تلاش واسه رسیدن به این برنامه درست عین تنازع بقاست.
3.راستی شماها تو اختصاصی ها مثل من وقت کم میارین؟ راهی وجود داره تا حداقل بتونم با همین وقت کم به بیشترین درصد برسم؟(آزمون قبلی از هول اینکه وقتم داره تموم میشه تند تند سوالا رو حل کردم یه جا از 4 یکی کم کردم نوشتم 4 یه جا یک صدم رو معکوس کردم نوشتم 10 و ... اگه هول نمی کردم حداقل ترازم 6400 می شد.)
Last edited by unlife; 07-11-2009 at 20:36. دليل: همین جوری ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)