نه دیگه ! همون را از تو آبها در اوردم دادمش بخورهجالبی! اگه من بودم از حلقومش میکشیدم بیرون!
بهش یکی دیگه دادی بعدش؟![]()
--
--
نه دیگه ! همون را از تو آبها در اوردم دادمش بخورهجالبی! اگه من بودم از حلقومش میکشیدم بیرون!
بهش یکی دیگه دادی بعدش؟![]()
یه دختر عمه دارم 6 سالشه هر وقت یه خاطره جلوش برای یکی تعریف میکنیم اون خاطره را حفظ میکنه و اندکی تغییر و تصرف میکنه و دوباره تعریف میکنه برای خودمون که ما میمیریم از خنده!! یه دفعه من بودم و پسر عموم و اون. بهش گفتم یه قصه بگو برامون شروع کرد به تعریف کردن و من هم با موبایلم فیلم میگرفتمو غش کرده بودم از خنده دیگه اخراری داستانش بود . حدود 10 دقیقه بود که همینطور یه بند داش میگفت و همش شر و ور بود. یهو حوصله پسر عموی گرامی سر رفت و گفت قصه ی ما به سر نرسید و کلاغه هم نسلش گا-ده شده بس که بال زد
امروز شاهین خان یه گروه ساخته بود واسه کاربرای فعال گالری عکس و فتوشاپ ، واسه من هم دعوتنامه فرستاد . بعد که رفتم توی گروه دیدم نوشتن که اگه کسی رو میشناسید که دعوت نکردم بهم بگید .
بعدش من چند تا تاپیک رو دیدم و بعدش با بابام رفتم بیرون . پشت چراغ قرمز ایستاده بودم یهو یادم افتاد که شاهین گفته بهم بگید تا دعوت کنم ، منم رفتم توی فکر اینکه توی فتوشاپ کیا فعالن ، چون فعالای گالری رو میشناسم . یه لحظه قاطی کردم گفتم بابا کیا توی انجمن فتوشاپ فعالن ؟؟؟
بابام گفت چی ؟؟؟
بعدش بابام گفت اینقد نشین پای اینترنت ، معتادش میشی ( نمیدونه شدم D: )
طرف دختر بود يا پسر؟
متاسفانه پسر![]()
یه دختر عمه دارم 6 سالشه هر وقت یه خاطره جلوش برای یکی تعریف میکنیم اون خاطره را حفظ میکنه و اندکی تغییر و تصرف میکنه و دوباره تعریف میکنه برای خودمون که ما میمیریم از خنده!! یه دفعه من بودم و پسر عموم و اون. بهش گفتم یه قصه بگو برامون شروع کرد به تعریف کردن و من هم با موبایلم فیلم میگرفتمو غش کرده بودم از خنده دیگه اخراری داستانش بود . حدود 10 دقیقه بود که همینطور یه بند داش میگفت و همش شر و ور بود. یهو حوصله پسر عموی گرامی سر رفت و گفت قصه ی ما به سر نرسید و کلاغه هم نسلش گا-ده شده بس که بال زد
یه روز رفته بودیم آبشار نیاسر (کاشان - اصفهان) اونجا چند نفر بودند با هم دعواشون شده بود و دوستای منم واستاده بودند به میگفتند از ما عکس بگیر منم بهشون گفتم خوب صبر کن حالا فحشهای اینا میفته تو عکس![]()
من بودم اب میشدم
منم دقیقا اب شدم
خیلی زشت شد
خیلی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (6 کاربران و 0 مهمان) ADEL_r, Bill Gates, M.etallic.A, nafe-bandar+, Talabkar, yugioh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)