تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 531 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه Ghost_MRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.
    کامپیوترم ویروس گرفت.بعد از اینکه ویروسو پاک کردم task manager از کار افتاد ولی اینو درست کردم.
    ولی وقتی روی دسکتاپ راست کلیک می کنم و personalize رو انتخاب می کنم desktop background غیره فعال شده.من حالته slide show رو انتخاب کرده بودم و الان عکس های دسکتاپ عوض نمی شند.
    از group policy هم استفاده کردم ولی نشد.

داره خودمونی میشه Ghost_MRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان درست شد.
    با عرضه معذرت به خاطره...

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم ممنون به خاطر راهنمایی هات...

اون روش که گفتین انجام دادم... last good رو زدم بعش موقع خاموش کردن باز هم صفحه مرگ !
    فقط اومدم restore بکنم در قسمت description آنتی ویروسم رو نوشت که سیستم قبل از نصبش بیاد نه چیز دیگه.. وای عجب بد بختی شده ! :(

آها یه چیزی راستی ... من درایور کارت شبکه و کارت صدا realtek رو نصب کردم.. ولی خب درایور واس ویستا و ایکس پی بود... الان یادم اومد به خدا.. ولی نصب شدن بدون اشکالی ! ممکنه مشکل همین باشه ؟؟
    خواهش میکنم .

این دو تا که با کادر قرمز مشخصن ،مشکوک هستن.
    شما تازگی از سایت مایکروسافت Update گرفتین !
    من توی فاروم های دیگه دیده بودم که گفته بودن از Update های مایکروسافت هم میتونه باشه ،به نظر من این رو یه بار غیر فعال کنین .
    در ضمن کادر دوم هم Manufacturer مشکوکه یه بار هم با غیر فعال کردن اون امتحان کنین .

4. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خواهش میکنم .

این دو تا که با کادر قرمز مشخصن ،مشکوک هستن.
    شما تازگی از سایت مایکروسافت Update گرفتین !
    من توی فاروم های دیگه دیده بودم که گفته بودن از Update های مایکروسافت هم میتونه باشه ،به نظر من این رو یه بار غیر فعال کنین .
    در ضمن کادر دوم هم Manufacturer مشکوکه یه بار هم با غیر فعال کردن اون امتحان کنین .
    آقا اون قسمتی رو که تو کادر اولی رو مشخص کردی رفتم ببینم نبود چیزی ! یعنی قبلا بود یه بار ریست کردم دیگه نبود ! اون دومی رو که ادوبی بود رو غیر فعال کردم..

آپیدت هم نه نگرفتم.. این رو غیر فعال کردم امتحان کنم ببینم چی میشه

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

راستی آقا نظرت در مورد اون تیکه آخر درایور که گفتم چی بود ؟

6. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اون قسمتی رو که تو کادر اولی رو مشخص کردی رفتم ببینم نبود چیزی ! یعنی قبلا بود یه بار ریست کردم دیگه نبود ! اون دومی رو که ادوبی بود رو غیر فعال کردم..

آپیدت هم نه نگرفتم.. این رو غیر فعال کردم امتحان کنم ببینم چی میشه

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

راستی آقا نظرت در مورد اون تیکه آخر درایور که گفتم چی بود ؟
    نه،بعید میدونم از کارت شبکه و کارت صدا باشه !
    چون این مشکل (اگر از درایور باشه) به این دلیل به وجود میاد که نرم افزار در هر بار بوت شدن ویندوز به صورت Auto اجرا میشه ،اگر مشکل از اونها بود خوب میباید اسمی ازشون تو قسمت Startup باشه !
    در ضمن ویندوز شما که از اول اینطوری نبود،یادتون نمی آد که کی اینطوری شد !؟

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    یه سوال نسبتا ساده داشتم
    چه طور میتونم آپدیت windows seven رو از پوشه های مربوطه برداشت (استخراج) کنم ؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید (فایل Setup فایل ها کجا میره میشینه؟؟)

داره خودمونی میشه capitan raul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام .

به تازگی ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی با 2 مشکل برخورد کردم که امیدوارم دوستان گرامی من رو راهنمایی کنند :

مشکل اول اینه که وقتی روی مای کامپیوتر کلیک راست میکنم و پنجره مشخصات کلی سیستم رو میارم در قسمت نشان دهنده

رم می نویسه که 2.87 از 4 گیگ رم شما قابل استفاده است برای برطرف کردن این مشکل چه کار کنم ؟ شکل زیر منظورم

هستش:

مشکل دوم هم اینه که وقتی برای اولین بار به اینترنت متصل شدم و اقدام به دریافت آپدیت های ویندوز از سایت مایکروسافت

کردم 19 آپدیت مهم رو شناسایی کرد ولی فقط 15 تاشون رو نصب کرد و تلاش های زیاد من برای نصب اون 4 تا با شکست مواجه

شد . در مورد اون 4 اپدیت پیغام خطای 8024402C رو میده . از help ویندوز هم نتونستم برای برطرف کردن این مشکل سود ببرم.

لطفا در این 2 مورد کمکم کنید . ممنون.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نیم فاصله چطوری باید استفاده کنم در ویندوز Seven ?

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام .

به تازگی ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی با 2 مشکل برخورد کردم که امیدوارم دوستان گرامی من رو راهنمایی کنند :

مشکل اول اینه که وقتی روی مای کامپیوتر کلیک راست میکنم و پنجره مشخصات کلی سیستم رو میارم در قسمت نشان دهنده

رم می نویسه که 2.87 از 4 گیگ رم شما قابل استفاده است برای برطرف کردن این مشکل چه کار کنم ؟ شکل زیر منظورم

هستش:

مشکل دوم هم اینه که وقتی برای اولین بار به اینترنت متصل شدم و اقدام به دریافت آپدیت های ویندوز از سایت مایکروسافت

کردم 19 آپدیت مهم رو شناسایی کرد ولی فقط 15 تاشون رو نصب کرد و تلاش های زیاد من برای نصب اون 4 تا با شکست مواجه

شد . در مورد اون 4 اپدیت پیغام خطای 8024402C رو میده . از help ویندوز هم نتونستم برای برطرف کردن این مشکل سود ببرم.

لطفا در این 2 مورد کمکم کنید . ممنون.
    در مورد مشکل اول.شما ویندوزتون 32 بیتی هستش.باید 64 بیتی نصب کنید تا محدودیت رم نداشته باشید

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1. ویندوز7 بعد از لود شدن به صورت پیش فرض درایو C رو به عنوان درایو ویندوز نشون میده .. ولی در بوت به همون شکلی هست که پارتیشن بندی کردین... (شما روی همون درایو c برنامه هارو نصب کن)

2. شما ویندوزتو به روش BootLoader کرک کردی...توی این روش یک گزینه به صفحه بوت اضافه میشه...

اول با همون برنامه ای که ویندوز رو کرک کردین، کرک رو پاک کنید(Uninstall) بعد باید از روش OEM یا Key&Certificate ویندوز رو کرک کنید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من ویندوزو دوباره نصب کردم.چون به هم ریخته بود.حالا اون گزینه loader هنوز اونجا توی قسمت انتخاب ویندوز هستش.چطوری پاکش کنم؟توی فایل بوت که در درایو c کامپیوترم هست(درایو c ویندوز xp هست وروی d ویندوز 7)
    رفتم فقط ویندوز xp را نشون میداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •