راستی فرق warhorse keeper با بانک چیه ؟ مگه تو هر دو آیتم اضافی نگهداری نمیکنی ؟
بعد نگفتید یه بیلدی برای Orc HM میخوام که هم تو PVP خوب باشه هم تو PVE هیلر قشنگی باشه
راستی فرق warhorse keeper با بانک چیه ؟ مگه تو هر دو آیتم اضافی نگهداری نمیکنی ؟
بعد نگفتید یه بیلدی برای Orc HM میخوام که هم تو PVP خوب باشه هم تو PVE هیلر قشنگی باشه
افتادم توی رودربایسی و فروختمش به لیدر گیلدمون (gs هم هست).... خودش گفت 17 بیل ماکزیمم قیمتش هست ولی من نمی تونم اون قیمت بدم بعد هم این خیلی به گیلد کمک می کنه چون باس ها رو راحت تر می کشیم و از این شر و ورا ... و اینکه مدتهاست دنبال این بوده .... 10 بیل نقد داد ... ولی خدایی ذوق مرگ شد . درسته ارزون دادم ولی um ام هم عضو همین گیلده ... برای لینک هم قول داد خودش برام لینک کنه هر چی داشتم .... خلاصه فکر کنم حسابی نمک گیر شد . گیلد بدی نیست بعد از cs رنک دو هستیم .
اینو از کجا پیدا کردی
راستی تو کدوم سرور هستی gaia ? فکر کنم لایت باشی![]()
اینجا فک کنم درباره باس های مخفی OI نوشته.من که حوصله ترجمه کردن پست هاشون رو نداشتم شما ببین چیزی میفهمید یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای خوشبحالتون شما چه پولایی در میارید.
کاظم از OI تاحالا چند میلیارد درآوردی؟
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
راستی مجتبی یه عکس از guard لول 60 ات بذار ببینیم.
شما هم orc رو لول کن و دستورالعمل لینک کردن ها رو از محمد بگیر تا war ها واسه OI بگیرنت .
محمد خوب بیلد کرده واسه OI.
الان grb شروع شده ما نزدیک به 18 نفر جمع شدیم (کم هستیم) داریم میریم ... احتمالا رنک 3-4 شیم
اساتید ... این ارزش خرید داره ؟
برای فایتر لول نه Sonic Noble [5]
b/o=5b
Sonic بووت می خوام بخرم با پولم ... بدرد um هم می خوره
بله.به درد می خوره و قیمتش هم بد نیست.الان فقط خود Sonic خالی 1.7 بیل هست.
اینم بگم اگه هدفت 1-15 نیست و برای لول کردن UM مصر هستی legend adamas boots بگیر.
این یه پیشنهاد بود.همش به خودت بستگی داره.
شانس ما رو ببین قیمت لول 6 خفن داره پایین میاد . Craft به زیره 1.5 بیل رسیده . Mystic به 100 میل !!
تقریبا با توجه به اینکه قیمت OP +900 میل شده و 6 ها ارزون برای کسایی که لول 60 دارن و BS گیلدشون Full upgrade هست و +2% فقط BS میده . دیگه برای لاپیس های 6 زیره 100 میل استفاده کردن از OP ارزش نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)