تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 387 از 482 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

احتمالا پهنای باندمون هم خیلی زیاد بوده بوده به عربا وترکا و افغان ها هم داریم export میکنیم
    خوب خیلی ربط داره برادر
    سازمان های جاسوسی داخلی دستشون بسته تر میشه برای انتقال اطلاعات از اونورم مشکلی پیش بیاد به این راحتی ها تو یوتیوب و ... پخش نمیشه و ...
    ولی خدا رو چه دیدی شاید همون مشکل کابلس! فقط کابله رو بگن کجاس ما خودمون میریم با میخی میزنیم به دیواری جایی که زیر دست و پا نمونه هی پاره شه
    داریوش سازمان جاسوسی داخلی چیه دیگه !

بحث سر عدم دسترسی مردم به اطلاعات آزاده و بس

فلان سازمانی هم اگه وجود داشته باشه مطمئن باش کارش گیر فیلترنت اینا نیست !

2. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

حالا ما که با اونا کاری نداریم نتمون اوکی باشه فقط
    حالا هر چی هست امروز بهتر شده اوضاع
    هر چی بود رد کرد

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

همین طور که تو عکس کالبد شکافی مشاهده میکنید کلا package lost تعطیله

5. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آن گونه که برخی متولیان عرصه ارتباطات اعلام کرده اند تلاش برای اجرایی کردن شبکه ملی اینترنت عامل کندی واختلال
    اینترنت طی هفته های اخیر است
    (منبع روزنامه روزگار یکشنبه 11 دی)
    این مطلب که در صفحه اول روزنامه چاپ شده در ادامه میگه مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت از اعلام تاریخ دقیق خود داری کرده اما سقف آغاز به کار این شبکه رو دهه فجر میدونه شبکه ای که وقتی آغاز بکار میکنه تمام اطلاعات
    باید از درگاه اون عبور کنه یانکنه در پایان مطلب میخونیم چنین سیستمی تاکنون در برخی از کشورها از جمله کره شمالی
    آزمایش شده است

7. 4 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به به
    بنده نیر به سهم خود تبریکات خود را به دوستان شلیک میکنم و آرزوی اوقات خوب و مفرحی را در سایت تبیان و سایت های مشابه برای دوستان آرزومندم
    باشد که رستگار شویم
    ان شاء الله

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آن گونه که برخی متولیان عرصه ارتباطات اعلام کرده اند تلاش برای اجرایی کردن شبکه ملی اینترنت عامل کندی واختلال
    اینترنت طی هفته های اخیر است
    (منبع روزنامه روزگار یکشنبه 11 دی)
    این مطلب که در صفحه اول روزنامه چاپ شده در ادامه میگه مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت از اعلام تاریخ دقیق خود داری کرده اما سقف آغاز به کار این شبکه رو دهه فجر میدونه شبکه ای که وقتی آغاز بکار میکنه تمام اطلاعات
    باید از درگاه اون عبور کنه یانکنه در پایان مطلب میخونیم چنین سیستمی تاکنون در برخی از کشورها از جمله کره شمالی
    آزمایش شده است
    آره الان بیBسی هم گفت. الان یه مشکلی که من دارم اونجا هم گفت قطع و وصل شدن های پی در پی و موقت هستش که گند میزنه به همه چی. میگن مربوط به همونه، دارن تستش میکنن.

فقط امیدوارم همچین وضعیتی موقتی باشه، اگه بخواد ادامه داشته باشه که باید رسما بیخیال این جور اینترنت بشیم...

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره الان بیBسی هم گفت. الان یه مشکلی که من دارم اونجا هم گفت قطع و وصل شدن های پی در پی و موقت هستش که گند میزنه به همه چی. میگن مربوط به همونه، دارن تستش میکنن.

فقط امیدوارم همچین وضعیتی موقتی باشه، اگه بخواد ادامه داشته باشه که باید رسما بیخیال این جور اینترنت بشیم...
    امروز به یکی از دوستانم میگفتم میخوام وایمکس رو امتحان کنم. میگفت وایمکس هم داستان های خودشو داره. اگه دنبال اینترنت خوب هستی بیشتر از این خودتو ضایع نکن و از همین حالا دنبال کارای مهاجرت باش چون از این به بعد اینترنت خوب تو ایران کیمیاست

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز به یکی از دوستانم میگفتم میخوام وایمکس رو امتحان کنم. میگفت وایمکس هم داستان های خودشو داره. اگه دنبال اینترنت خوب هستی بیشتر از این خودتو ضایع نکن و از همین حالا دنبال کارای مهاجرت باش چون از این به بعد اینترنت خوب تو ایران کیمیاست
    دوست من ما همین الانش هم اینترنت خوب نداریم و انتخاب ما بین دو گزینه بدترین و مزخرفترین هست که فعلا بدترین رو انتخاب کردم تا ببینیم بعدا چی پیش میاد
    درضمن مگه چند نفر امکان مهاجرت رو دارن؟شما میتونی مهاجرت کنی اما بقیه چی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

در کل باید با هیمنا سر کرد
    برای من الان اوضاع بدک نیست
    منم که خودم دیگه سرم شولوغه کمتر به وبگردی میرسم در حده اینه که یه روز تو هفته بگردم لینک مستقیم کنم بزارم تو نوبت دانلود کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در کل باید با هیمنا سر کرد
    برای من الان اوضاع بدک نیست
    منم که خودم دیگه سرم شولوغه کمتر به وبگردی میرسم در حده اینه که یه روز تو هفته بگردم لینک مستقیم کنم بزارم تو نوبت دانلود کنه
    داریوش منم سرعت دانلودم خوبه و مثه همیشه هست اما سرعت وبگردیم افتضاحه و جون میکنه
    من نمیدونم چه مرضیه که هرکسی تا یه اتفاقی میوفته زرتی دق ودلیش رو سر اینترنت خالی میکنه
    9 دی میشه قطع میکنن،22 بهمن میشه قطع میکنن،شهادت فلان امامه قطع میشه،روز درختکاری قطع میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •