خب شماره حساب رو ندادن ؟
چرا تو سایتشون بخشی ازدیفرانسیل پیش 2 رو نزاشتن ؟
خب شماره حساب رو ندادن ؟
چرا تو سایتشون بخشی ازدیفرانسیل پیش 2 رو نزاشتن ؟
من که امروز زنگ زدم گفت هفته دیگه شنبه بیاید فروشگاه بگیرید قیمت گفت 10800 و 400 خرده ای صفحه هم داره راستی گفت تحلیلی هم با دیف 2 همزمان چاپ میشن دیگه راستو و دروغش نمیدونم!!!
Last edited by rambo_1386; 06-03-2010 at 16:58.
میگم امیر جون بهشون بگو شهرستانی ها چه جوری باید تهیه کنند تا ما هم غافل نمونیم. امروز یکی از دوستام که فقط تو مدرسه اون رمزنیه میخونه کچل کرد من رو . اونقدر زور زد با این کتاب تا آخر شد 19 . اعتراض داد شد 20 . خب میدونید دیگه دنیا دنیای روابطه . معلم دیفرانسیل ما فامیل ایشونه
. بچه ها هر کی بهش میگفتن آقای فلانی نمیشه اعتراض بدیم . میگفت هر کی اعتراض بده نمرش رو کم میکنم
. میگفت اعتراض به منزله ی اینه که شما در کار من شک دارین
. یه 10 نفر اعتراض دادن + فامیلش . واسه همه حتی 25 صدم هم تغییر نکرد . ایشون از 19 شد
20 . میبینید شما رو به خدا ؟؟؟
قابل توجه همه .... عروس خانم و دوشیزه بنام دیفرانسیل 2 رمزینه تشریف آورد. گل چیدنشون نه اینکه خیلی طول کشیده بود یکم دیر اومدن .![]()
Last edited by nits; 06-03-2010 at 17:43.
امیر جون زحمتشو کشیدمیگم امیر جون بهشون بگو شهرستانی ها چه جوری باید تهیه کنند تا ما هم غافل نمونیم![]()
امیر مطمئنی ؟ من امروز خونه نبودم از هیچی خبر ندارم فعلا هم ثبت نام نکردم پس یعنی امروز هم نکنم دیگه؟پ ن:خدا رو شکر این ثبت نام آزاد هم یه هفته تمدید شد من که مونده بودم چی بزنم!!
ویرایش: الان دیدم بچه ها لینک از خبرگزاری فارس گذاشتن!
خدا میدونه چه غلطهای چاپی تو کتاب وجود داره(چاپ اول اونم از نوع رمزینه!!!)گل چیدنشون نه اینکه خیلی طول کشیده بود یکم دیر اومدن .![]()
Last edited by rambo_1386; 06-03-2010 at 18:30.
من که هم انتشارات مدرسه دارم هم خوشخوان
اگر اینم بگیرم یعنی 400 صفحه دیگه هم اضافه میشه من همونا رو بخونم هنر کردم
در نتیجه خودم رو توی این اضطراب نمی اندازم
فقط امیدوارم هر کی گرفت ارزششو داشته باشه براش
تحلیلی رمزینه هم از بس رفتیم فروشنده ها گفتن نداریم دیگه از خیرش گذشتیم و یه گاج سبز گرفتیم + فار که واقعا عالیه
--------------------------------------------------------------------------------------------
محمد امین جان نزدیک ظهر کتابای انتشارات مدرسه که سفارش داده بود رسید(می خواستم برای آزمون بعدی قلم چی از روی اینا بخونم) در پاکتش که باز شد نزدیک بود سکته کنم میدونی چرا ؟؟ اون فروشگاهه کتاب درسی رو برام فرستاده بود
منم زنگ زدم گفتم اینا چیه فرستادین گفتن که پسشون بفرست تا دوباره برات تهیه کنیم
البته گفتن تقصیر انتشارات مدرسه هست چون ما به اونا سفارش دادیم و اونا همینارو فرستادن....
خب از پدرام بوک میگرفتی دیگه . ای بابا . نگفتی آموزششون رو میخوای ؟؟
وقتی میرم توی اون فروشگاه عکس کتابو گذاشته که دیگه تقصیر من نیست
اصلا مگر مولف های اون کتابا با کتاب درسی یکیه که بخواد اشتباه بشه؟؟ مسلما یکی نیست
سلام
به همه از جمله خودم تبریک میگم این رمزینه هم رسید !!!!!!!!!!!!
راستی امیدوارم قضیه عروس تعریفی نشه!
من که از الان میرم تو فکر گرفتنش. ولی حیف تازه داشتم به سبک مرادی عادت میکردم.
یه چند تا سوال:
عربی کتابی که ادمو به تسلط 100 درصد برسونه چی هست؟
این تور دور دنیای گاج!! جچوریه
کسی گرفته ؟
سوالای ازادم داره ؟
با پاسخ تشریحیه یا جداست؟
عمومی و اختصاصی برای رشته ریاضی چند در میاد قیمتش؟
ممنون
قبلا گفتم دوباره می گم:
اگه عربیتون خوبه و عربی رو تمام کردید و روی تئوری مسلطین این کاری که من موقع کنکورم کردم و مشاورمون اینو گفت رو انجام بدید:
روزی 1 الی 2 تا آزمون عربی بزنید اشکالاتون رو استخراج کنید و بنویسید روز بعد اشکالات آزمون های قبل بخونید و 1 2 تا آزمون جدید بزنید بعد از 2 هفته نتیجه فوق العاده این روش رو می بینید.
از كجا فهميدي ؟ يعني منبع خبريت كجاست ؟به همه از جمله خودم تبریک میگم این رمزینه هم رسید !!!!!!!!!!!!
نه بابا اينجوريام نيست كتابي كه اين همه وقت براش صرف شد مسلماً در حال برطرف كردن نواقصش بودن !خدا میدونه چه غلطهای چاپی تو کتاب وجود داره(چاپ اول اونم از نوع رمزینه!!!)
---------------------
يه سوال از آقاي nits :
نظرتون راجع به اين كتابهاي انتشارات مدرسه چيه ؟ خوبن ؟
ورودي به نظريه اعداد - مباني رياضيات گسسته و چند تا كتاب ديگه كه بعنوان كتابهاي رياضيات كوچك هستن :
[IMG]http://www.pedrambook.ir/images/2214103117_s.jpg[/IMG
]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)