دوست عزیز من که مشکلی باهاش ندارم .همین ورژن 9 دیگه
(9.0.0.797) (beta
شما میخوای ISP تو عوض کن . یعنی کارت اینترنتت رو از یه شرکت دیگه بخر . شاید مشکلت حل بشه .
یه بدی Beta همینه دیگه !
دوست عزیز من که مشکلی باهاش ندارم .همین ورژن 9 دیگه
(9.0.0.797) (beta
شما میخوای ISP تو عوض کن . یعنی کارت اینترنتت رو از یه شرکت دیگه بخر . شاید مشکلت حل بشه .
یه بدی Beta همینه دیگه !
adsl دارم عزیز
با VPN تست کن
مشکل حل شد و پسوردم رو عوض کردم
اقا جان خیلی ممنون
واقعا متشکرم
سلام چرا من هر برنامه ی از سایت بوت ایران میگیرم بعد از این که دانلود کردم و می خوام اون را اجرا کنم اخطار می دهد آیا کسی راهی برای رفع این مشکل برام داره و نظرتون در باره ی این برنامه چیه [URL="http://www.bootiran.com/news624.php"]Ytunnelpro v.2.5 Build 498a Full Cracked[/URL
درود
من اكانت و نام كاربري كسي را از ياهو مسنجرم پاك كردم و قصد ندارم با ايشان چت كنم . حالا چطور مي شود كاري كرد كه اكانت و نام كاربري من در ياهو مسنجر طرف مقابل غير فعال شود يعني هر موقع من آنلاين هستم و چت مي كنم ايشان متوجه نشوند يعني هيچ پيغامي در كامپيوتر طرف مقابل نشان ندهد كه نام كاربري من آنلاين شده است.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام به همه دوستان عزيز و هكر
مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد شخصي كه داريم باهاش چت ميكنيم در چه منطقه جغرافيايي قرار داره يا Ip اون چنده و با IP چطوري ميشه فهميد شخص كجاست از لحاظ مكاني
اگه زودتر و دقيق جواب بدين ممنون ميشم
Last edited by wordist; 14-11-2007 at 12:45.
سلام
یک نفر هست من رو ای میکنه میخواستم بدونم چطوری میتونم بفهمم چه کسی هست لطفا من رو راهنمایی کنید
يك كليك رو اسم طرف ازمنوي كه يغل باز ميشه appear offline رو انتخاب كن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)