بچه ها هیچ کس رمزی نداره بشه تمام مهارت ها رو تا اخر بگیره یعنی skill هارو بگیره؟
فقط همین رمز برای این کارا هست؟
testingcheatsenabled true
بچه ها هیچ کس رمزی نداره بشه تمام مهارت ها رو تا اخر بگیره یعنی skill هارو بگیره؟
testingcheatsenabled true
نه همچین رمزی نداریم
قبلا یک سایت پیدا کرده بودم که چت های سیمز رو زیاد داشت ، یکیش هم بالا بردن اسکیل ها بود ، ولی کار نکرد
البته من برعکس فکر میکنم
من هم از این چیت هم از روز پول استفاده میکنم شاید برای همینه که زیاد حال نمیده!
دوستان سایتی نیست که کارهایی رو که تو سیمز میشه انجام داد رو نوشته باشه؟
اقا راهی هست که سیمزمون بعد از مردن یه جوری زندش کنیم؟!
دوستان من خیلی وقت هست که از دنیای سیمز3 دور بودم..
آخری پکی که من یادمه World Adventures بود..
بعد از اون چیز دیگه ای هم اومده؟
high end lof برای مدرن کردن وسایلدوستان من خیلی وقت هست که از دنیای سیمز3 دور بودم..
آخری پکی که من یادمه World Adventures بود..
بعد از اون چیز دیگه ای هم اومده؟
ambitions برای کار های جدید و پیشرفته
خیراقا راهی هست که سیمزمون بعد از مردن یه جوری زندش کنیم؟!
testingcheatsenabled trueusername:faridکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
password:default
دانلود کنید میاد توی بخش اون تابلو نقاشیه و گیتار و .... روش بزنید گزینه هاش برای هر اسکیلی و هر اندازه ای از هر اسکیل هست
زنده ی زنده که نه ولی میشه روحشو به سرزمین زنده ها برگردوند ، البته اگر دلتون بخواد با یک روح بازی کنید!![]()
اگه تازه مرده باشه اونوقت آزمایشگاه بهتون روحشو بر می گردونه و می تونید باهاش بازی کنید.
من یه نفرو اینجوری زنده کردم. براش زن گرفتم.و تازه بچه دارم شد فقط یکمی غم انگیز بود چون بچهه هم روح بود و نوزاد به اون کوچیکی با خودش یه قبر داشت و وقتی خونشونو تو بازی عوض کردم روحها هم رفته بودن(پدر و پسر رو می گم)
![]()
بعید میدونم بخوام با یه روح بازی کنم!
اخه خیلی بده که نشه زندش کرد... :( 2 ساعا بازی کردم اخر سر یهو دیدم مرد! کلی ناراحت شدم! مجبور شدم save نکنم بازی رو!!!
راستی اسم این پک جدید چیه؟ zone جدیدی به بازی اضافه میکنه؟!
پک جدید ambitions هست ، که شغل های جدید زیادی به بازی اضافه کرده به علاوه ی یک شهر جدید و کلی وسایل و مخلفات دیگه
از امکانات خوب دیگه ی این پک اینه که میشه زمین خالی به شهر اضافه کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)