از ورژن kis8.0.0.454en ولی من همین مشکل رو دارم ! بعد از اتمام کار تم رو عوش میکنه ! سیستم سرعتش میاد پایین شدیدا و بعد ریست میشه !
از ورژن kis8.0.0.454en ولی من همین مشکل رو دارم ! بعد از اتمام کار تم رو عوش میکنه ! سیستم سرعتش میاد پایین شدیدا و بعد ریست میشه !
آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ آیا هنگام اسکن فلش ، موردی را پیدا میکند ؟
سیستم رو کاملا اسکن کردید تا از عدم آلودگی آن مطمئن باشید ؟
اما پاسخ سوالات Metallica84
1- در زمینه پیام کسپرسکی و شک شما مبنی بر آلودگی DVD ، خیر ، DVD شما پاک هستش
2- آن پیام کسپرسکی که از K-Lite گذاشتید ، صرفا یک پیغام عادی کسپرسکی است
کسپرسکی در مواجه با فایلهایی که پسورد دارند و قادر به اسکن کامل آن نیست چنین پیغامی را میدهد
البته مجموعه K-Lite بسیار معروف است موردی ندارد
3- در نسخه جدید صرفا یه تعداد باگ ها رفع شده و از لحاظ امنیتی چندان تغییری نکرده
4- اون مورد پیش امده هنگام آپدیت کسپرسکی 8 و عدم آپدیت بخش Malware ربطی به ADSL نداره
با هر بار اقدام به آپدیت، کسپرسکی از یک سرور اقدام به آپدیت میکنه
خب ممکنه برخی سرورها در یک ساعت مشکل داشته باشند
البته این مورد عدم آپدیت یک بخش دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه مثل نصب برنامه های امنیتی دیگر یا مشکل در ISP
راستی از کدام PAP سرویس میگیرید ؟
در مورد سؤال اول، بايد بگم که موقع اسکن يک ستاپ خارج از آلوده بودن يا نبودن 2 مسئله وجود داره، و اون اين که وقتی يک ستاپ رو اسکن ميکنيد چون اون ستاپ به حالت فشرده هست قبل نصب، محصول امنيتی فايل های در دسترس اون رو اسکن ميکند، و وقتی ستاپ باز ميشود موجب ميشود که فايل های بيشتری به اجرا در آيند و با باز شدن اون فايل ها عمليات جديدتری صورت گيرد، و چون اين مراحل جديد تماماً مورد برسی يک محصول امنيتی قرار ميگيرد امکان دارد در مرحله خاصی از عملکرد اون فايل ايراد گرفته شود...
در مورد سؤال بعد بايد بگم که بعضی از محصولات ارايه شده توسط سايت ها و شرکت ها بخاطر اين که استفاده کننده ها به سورس آن نرم افزار دسترسی پيدا نکنند بر روی آنها پسورد گذاشته ميشوند که اين يک امر طبيعی هست، البته در موقع مواجه شدن با اين حالت ها بايد اين رو مد نظر داشته باشيد که از قسمتی از فايل داخل پسورد بخواهد موقع نصب آزاد شود و عملی رو انجام دهد از ديد نرم افزار امنيتی خارج نميماند...
در مورد سؤال بعد بايد بگم که هميشه بطور کل ارايه يک ورژن جديد يک محصول بخاطر اين صورت ميگيرد که اون محصول ارتقا پيدا کرده هست و اشکالات ورژن قبلی در آن بر طرف شده است، پس هدف اصلی اين بطور کلی اين موارد ميباشد...
در مورد گرفتن يا نگرفتن آپديت از طريقی که عنوان کردين بايد بگم که امکان دارد در آن زمان سرور آپديت کسپر با اون isp مورد نظر مشکل داشت ، برای اين که بيشتر مشخص شود ميتوانستين از کارت اينترنت همون شرک ارايه adsl شما، عمل آپديت رو انجام ميدادين...البته امکان اشکالات ديگری هم ميتوانست باشد...
ممنون از پاسخ شما
و همچنین ممنونم از پاسخ Markus
![]()
Last edited by Metallica84; 09-12-2008 at 21:10.
اساتید مهربان سوالی داشتم
حملات Win.MSSQL.worm.Helkern چیست؟
بعضی موقع ها کسپر این پیغامو میده
لطفا ما رو روشن کنید![]()
نگران نباش عزیز.این کرم فقط روی ویندوز 2003 عمل می کنه.
در ضمن این پیغام کسپر یعنی اینکه جلوش رو گرفته.
در صفحه اول این تاپیک مجید عزیز لینک توضیح در مورد این نوع حملات رو گذاشتن.
توضیح درباره Win.MSSQL.worm.Helkern :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کسپر 7 استفاده میکنم
نحوه برداشتن پسورد نسخه 7 کسپرسکی
1- وارد Safe Mode شده و به پوشه نصب کسپرسکی بروید C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky...
2- فایل اجرایی avp را که در تصویر مشخص شده را تغییر نام بدهید ( به هر نامی که خواستید )
3- ریستارت کرده و وارد ویندوز شده .. حال به همان پوشه نصب کسپرسکی رفته و بر روی فایلی که تغییر نام داده بودید کلیک کنید
4- وارد بخش تنظیمات کسپرسکی شده و در بخش Service ، تیک دو گزینه زیر را برداشته و OK کنید
Enable Self-Defense و Enable password-protection
5-کسپرسکی را بسته و از آیکن بار ویندوز هم Exit کنید
6- مجددا به پوشه نصب برنامه بروید و این بار نام فایلی را که تغییر داده بودیم مجددا به avp تغییر دهید
7- کسپرسکی را اجرا کرده و وارد بخش Settings --> Service شده و این بار دو گزینه زیر را تیک دار کرده و OK کنید
Enable Self-Defense و Enable password-protection
خب پسورد کسپرسکی برداشته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)