تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 1081 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از ورژن kis8.0.0.454en ولی من همین مشکل رو دارم ! بعد از اتمام کار تم رو عوش میکنه ! سیستم سرعتش میاد پایین شدیدا و بعد ریست میشه !

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از ورژن kis8.0.0.454en ولی من همین مشکل رو دارم ! بعد از اتمام کار تم رو عوش میکنه ! سیستم سرعتش میاد پایین شدیدا و بعد ریست میشه !
    آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ آیا هنگام اسکن فلش ، موردی را پیدا میکند ؟

سیستم رو کاملا اسکن کردید تا از عدم آلودگی آن مطمئن باشید ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما پاسخ سوالات Metallica84

1- در زمینه پیام کسپرسکی و شک شما مبنی بر آلودگی DVD ، خیر ، DVD شما پاک هستش

2- آن پیام کسپرسکی که از K-Lite گذاشتید ، صرفا یک پیغام عادی کسپرسکی است

کسپرسکی در مواجه با فایلهایی که پسورد دارند و قادر به اسکن کامل آن نیست چنین پیغامی را میدهد

البته مجموعه K-Lite بسیار معروف است موردی ندارد

3- در نسخه جدید صرفا یه تعداد باگ ها رفع شده و از لحاظ امنیتی چندان تغییری نکرده

4- اون مورد پیش امده هنگام آپدیت کسپرسکی 8 و عدم آپدیت بخش Malware ربطی به ADSL نداره

با هر بار اقدام به آپدیت، کسپرسکی از یک سرور اقدام به آپدیت میکنه

خب ممکنه برخی سرورها در یک ساعت مشکل داشته باشند

البته این مورد عدم آپدیت یک بخش دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه مثل نصب برنامه های امنیتی دیگر یا مشکل در ISP

راستی از کدام PAP سرویس میگیرید ؟

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

یکسری نرم افزار دانلود کردم(در حدود 28 تا ) و همه رو هم (چه خوده نرم افزارها و چه کرک شون) رو با کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2009(آپدیت شده ) که ورژنش 8.0.0.454 هست, اسکن کردم(با بالاترین تنظیمات اسکن) و هیچ موردی پیدا نکرد و تمام فایل ها پاک بودند (همچنین با آنتی اسپایور avg هم اسکنش کردم وموردی پیدا نشد)

عکس از اسکن dvd با کسپراسکی و avg :

[img][/img]

[img][/img]

بعد از اسکن نرم افزار ها اونها رو روی dvd رایت کردم ودوباره هم کامل از روی dvd اسکن کردم و باز هم موردی پیدا نشد .
    نرم افزار clone cd و clone dvd رو از خود سایت نرم افزارمورد نظر تهیه کرده بودم . در موقع اسکن قبلا از نصبشون کسپر موردی در این دو نرم افزار پیدا نکرد اما در موقع نصب این دو نرم افزار کسپر یک اخطار قرمز رنگ داد که میگفت نرم افزار ی که داره نصب میشه یک riskware هست و اجازه نصب نداد!!!!

با توجه به اینکه فایل ها رو قبل از نصب اسکن کامل کردم و موردی پیدا نشد و با اینحال کاسپر در موقع نصب ایراد گرفت ,آیا dvd که این دو نر م افزار رو روش رایت کردم آلود شده و یا نه؟ یعنی سایر نرم افزار هایی که رو dvd ریختم رو میتونم ازشون استفاده کنم و یا اونها هم آلوده شدن؟

__________________________________________________ ________

یک نرم افزار به نام k-lite codecs pack full 4.3.1 که یک نرم افزار معروف کدک هست رو از سایت اصلی خوده نرم افزار دانلود کردم و زمان اسکن با کسپر یک پیغام میده که پسورد داره . میخواستم بدونم که این نرم افزار سالم هست ؟چون در موقع نصب هم کسپر ایرادی بهش نمیگره.(ورژن های قبلی این نرم افزار رو هم با کسپر اسکن کردم و بازهم همین پیغام رو میده)

عکس از پیغام مورد نظر:

[img][/img]

__________________________________________________ _____________

در سایت کسپر ورژن جدید 8.0.0.506 هم قرا گرفته. من از ورژن 8.0.0.454 استفاده میکنم.

به نظر شما لازم هست که ورژن جدید رو دانلود کنم و جایگزین ورژن قبلی کنم؟

__________________________________________________ ____________

من کسپر اینترنت سکیوریتی (8.0.0.454 ) رو از سایت خودش برای یکی از دوستان دانلود کردم .
    بعدش براش ویندوز جدید و کسپر رو نصب کردم.
    بعد از نصب اقدام به آپدیت کردم(با اینترنت adsl) و کسپر هم در حدود 17 مگ دانلود کرد و پیغام ریستارت بعد از آپدیت رو داد. بعد از ریستارت دوباره کسپر اعلام کرد که نیاز به آپدیت داره و دوباره آپدیت رو زدم ولی بعد از گرفتن آپدیتی در حدود 70 کیلوبایت ,آپدیت تمام میشد ولی قسمت malware کسپر آپدیت نمیشد .این کار رو چند بار تکرار کردم ولی همچنان آپدیت کامل نمیشد و اخطار قرمز رنگ آپدیت نشدن کسپر در نوار بالایی ظاهر میشد.

بعد اینترنت adsl رو قطع کردم و از دایال آپ استفاده کردم و آپدیت روز زدم و کاسپر بعد از گرفتن حدود 600 کیلوبایت آپدیت شد و نوار بالایی به رنگ سبز در اومد و قسمت mal ware هم آپدیت شد(24/11/2008 ) !!!!!

می خواستم علت رو بدونم که چرا این 600 کیلویایت آپدیت رو کسپر با اینترنت adsl نمیتونست بگیره؟؟؟

با تشکر

در مورد سؤال اول، بايد بگم که موقع اسکن يک ستاپ خارج از آلوده بودن يا نبودن 2 مسئله وجود داره، و اون اين که وقتی يک ستاپ رو اسکن ميکنيد چون اون ستاپ به حالت فشرده هست قبل نصب، محصول امنيتی فايل های در دسترس اون رو اسکن ميکند، و وقتی ستاپ باز ميشود موجب ميشود که فايل های بيشتری به اجرا در آيند و با باز شدن اون فايل ها عمليات جديدتری صورت گيرد، و چون اين مراحل جديد تماماً مورد برسی يک محصول امنيتی قرار ميگيرد امکان دارد در مرحله خاصی از عملکرد اون فايل ايراد گرفته شود...

در مورد سؤال بعد بايد بگم که بعضی از محصولات ارايه شده توسط سايت ها و شرکت ها بخاطر اين که استفاده کننده ها به سورس آن نرم افزار دسترسی پيدا نکنند بر روی آنها پسورد گذاشته ميشوند که اين يک امر طبيعی هست، البته در موقع مواجه شدن با اين حالت ها بايد اين رو مد نظر داشته باشيد که از قسمتی از فايل داخل پسورد بخواهد موقع نصب آزاد شود و عملی رو انجام دهد از ديد نرم افزار امنيتی خارج نميماند...

در مورد سؤال بعد بايد بگم که هميشه بطور کل ارايه يک ورژن جديد يک محصول بخاطر اين صورت ميگيرد که اون محصول ارتقا پيدا کرده هست و اشکالات ورژن قبلی در آن بر طرف شده است، پس هدف اصلی اين بطور کلی اين موارد ميباشد...

در مورد گرفتن يا نگرفتن آپديت از طريقی که عنوان کردين بايد بگم که امکان دارد در آن زمان سرور آپديت کسپر با اون isp مورد نظر مشکل داشت ، برای اين که بيشتر مشخص شود ميتوانستين از کارت اينترنت همون شرک ارايه adsl شما، عمل آپديت رو انجام ميدادين...البته امکان اشکالات ديگری هم ميتوانست باشد...

6. 2 کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اما پاسخ سوالات metallica84

1- در زمینه پیام کسپرسکی و شک شما مبنی بر آلودگی dvd ، خیر ، dvd شما پاک هستش

2- آن پیام کسپرسکی که از k-lite گذاشتید ، صرفا یک پیغام عادی کسپرسکی است

کسپرسکی در مواجه با فایلهایی که پسورد دارند و قادر به اسکن کامل آن نیست چنین پیغامی را میدهد

البته مجموعه k-lite بسیار معروف است موردی ندارد

3- در نسخه جدید صرفا یه تعداد باگ ها رفع شده و از لحاظ امنیتی چندان تغییری نکرده

4- اون مورد پیش امده هنگام آپدیت کسپرسکی 8 و عدم آپدیت بخش malware ربطی به adsl نداره

با هر بار اقدام به آپدیت، کسپرسکی از یک سرور اقدام به آپدیت میکنه

خب ممکنه برخی سرورها در یک ساعت مشکل داشته باشند

البته این مورد عدم آپدیت یک بخش دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه مثل نصب برنامه های امنیتی دیگر یا مشکل در isp

ممنون از پاسخ شما

و همچنین ممنونم از پاسخ Markus

Last edited by Metallica84; 09-12-2008 at 21:10.

Dreamland
    Guest

14 حملات Win.MSSQL.worm.Helkern چیست؟

اساتید مهربان سوالی داشتم
    حملات Win.MSSQL.worm.Helkern چیست؟
    بعضی موقع ها کسپر این پیغامو میده
    لطفا ما رو روشن کنید

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

حملات win.mssql.worm.helkern چیست؟
    لطفا ما رو روشن کنید
    نگران نباش عزیز.این کرم فقط روی ویندوز 2003 عمل می کنه.
    در ضمن این پیغام کسپر یعنی اینکه جلوش رو گرفته.

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

حملات Win.MSSQL.worm.Helkern چیست؟
    لطفا ما رو روشن کنید
    در صفحه اول این تاپیک مجید عزیز لینک توضیح در مورد این نوع حملات رو گذاشتن.

توضیح درباره Win.MSSQL.worm.Helkern :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من پسورد کسپر اسکای یادم رفته .
    راهی داره که بشه پسوردش رو بدست اورد.
    ممنون
    از کسپر 7 استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه برداشتن پسورد نسخه 7 کسپرسکی

1- وارد Safe Mode شده و به پوشه نصب کسپرسکی بروید C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky...

2- فایل اجرایی avp را که در تصویر مشخص شده را تغییر نام بدهید ( به هر نامی که خواستید )

3- ریستارت کرده و وارد ویندوز شده .. حال به همان پوشه نصب کسپرسکی رفته و بر روی فایلی که تغییر نام داده بودید کلیک کنید

4- وارد بخش تنظیمات کسپرسکی شده و در بخش Service ، تیک دو گزینه زیر را برداشته و OK کنید

Enable Self-Defense و Enable password-protection

5-کسپرسکی را بسته و از آیکن بار ویندوز هم Exit کنید

6- مجددا به پوشه نصب برنامه بروید و این بار نام فایلی را که تغییر داده بودیم مجددا به avp تغییر دهید

7- کسپرسکی را اجرا کرده و وارد بخش Settings --> Service شده و این بار دو گزینه زیر را تیک دار کرده و OK کنید

Enable Self-Defense و
    Enable password-protection

خب پسورد کسپرسکی برداشته شد

13. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •