حالا شما مدل خاصی در نظر داری؟؟؟
یعنی یه امپ خوب 4 کاناله که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه گیر نمیاد؟؟؟![]()
حالا شما مدل خاصی در نظر داری؟؟؟
یعنی یه امپ خوب 4 کاناله که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه گیر نمیاد؟؟؟![]()
سلام
خوب ببینید همونطور که Cyber فرمودن نه آمپ بلکه هر چی که خرید میکنیم معایب خودشون رو هم دارن و البته اگه بودجه رو افزایش بدیم از معایب کاهش پیدا میکنه . اگه بودجتون بین 200 تا 220 بود میتونستید آمپ X41 کنوود بگیرین که آمپ خیلی خوبی هست ولی خوب قیمتش فکر کنم با بودجه شما یکی نیست.
Last edited by khalilpakbaz; 21-10-2010 at 02:44.
مبارک باشه
صداش و تنظیماتش خوبه؟
قیمت؟
راستی این که 7016 نیست!
من باشم یه سانداستریم بر میدارم.مدلش هم فرق نداره ولی با گارانتی اصلی.![]()
آمپ 4 کانال درست و حسابی چی تو بازار هست الان؟
در حد 250 - 60 تومن
آمپ کانال زیاده
ولی چی بخری و چه قیمتیو از کجا و اصلی باشه یا نباشه و ... رو خدا میدونه
مثلا rub4.600 از سوند هست
قیمت ندارم ولی نباید آمپ بدی باشه
TnT2000 ارت هست
JBl و Alpine هم که 3 - 4 مدل درست و حسابی دارن که گرونن نسبتا
350 تومن و 400 تومن
اقا این سیستمی که گفتی صداش در چه حده؟ کیفیتش چی؟
سلام امیرخان
اینا هست:
Power Acoustik STAX2300/4
Kicker 08ZX650.4
JBL GTO1004
کیفیت و همه چیزش خوبه.فقط ساب و آمپ ساب میمونه که بعدا اضافه کنید که عالی بشه!
سلام و درور بر دوستان
آمپ rub4.600 قیمت 135.000 شرکت اسرا الکترونیک داره میده که الانم تو انبار موجود دارن..
این جور که من تحقیق کردم و از اونایی که داشتن پرسیدم آمپ زیاد تعریفی نیست. از معایبش میشه گفت: داغ کردن خوراکشه ! اون قدرت واقعی رو که رو مشخصاتش هست نمیده.. بعضی هام که میگفتن پرو تکت میکنه که راست دروغش, گردن خودشونه..
سری های روبیکانrub و پیکاسو(px,pcx,pca) تقریبا شبیه همدیگن. کیفیت ساخت بالایی ندارن.
سری تارانتولا (tx,trx,tra) که بسته به سال تولید اسمشون فرق می کنه کیفیت ساخت خوبی دارن سری های tra و trx کیفیت قابل قبولی دارن. می شه گفت از نظر کیفیت با آمپ های آلپاین رقابت می کنن (با قیمت خیلی پایین تر) . شما در بهترین شرایط حداقل 10-15 % افت قدرت رو دارین چون این وات های اعلامی اکثرا روی 14.4 ولت و شرایط آرمانی اندازه گیری می شه.
این ثمره تحقیق من در مورد مدلهای ساند استریم بود که گفتم اینجا بیان کنم شاید بکار دوستان بیاد...
من خودم این مدل چشممو گرفته--->TRX4.640
راستی اینم 2مدلم از آمپهای 4کاناله ساند که الان شرکت اسرا موجود داره با مشخصاتش میزارم..
Soundstream STL4.500 + DTR4.500
RMS Power Rating:· 4 ohms: 80 watts x 4 chan.· 2 ohms: 125 watts x 4 chan.· Bridged, 4 ohms: 250 watts x 2 chan.
کارایی این 2مدل مثل همه..موفق باشید.
Last edited by saman1367; 22-10-2010 at 00:32.
سلام. به نظرتون jbl p963 قدرتش از 6975 یا 718 بیشتره؟
الان قینتش چنده؟ از گجا بگیرم تو تهران که مطمئن باشه؟ در ضمن rms این باند چنده.؟؟
با اجازه پیشکسوتها..
بله میشه گفت بهتره..
چون 6975 که دیگه اصلیش نیست این جدیدا میگن زیاد تعریفی نیست, من صدای مدل اصلیش رو تو ماشین بچها گوش دادم که بانده با کیفیتیه ولی تو ولوم بالا صداش تیز میشه که رو مخه!
718ٍEX بهتر از 718 معمولیه یجورایی عیبهای 718 معولی در مدل ای ایکس بر طرف شده ,مثل همون تیزیه صداش ولی بازم صداش تیزه!! ولی بیسش حرف نداره !خودم دارمش
jbl963 مثل gbl953 هستش هرکی داشته تعریف کرده با این تفاوت که 963 2اهمی هست و دستت تو انتخاب آمپ برای این باند بازتره..
اینم مشخصاتش:
6x 9" 3-way Power Series Car Speakers 330W, 110W RMS, Tweeter level control, 2 ohms impedance
قیمتش 140.000ت
این اطلاعات من بود در مورد این باند , حالا دوستان خودشون این مدل رو دارن و بیشتر راهنمایی میکنند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)