تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 387 از 551 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام مخابرات صالح آباد تربت جام دو نوع سرویس ارایه می دهد :
    128 برای کاربر خانگی
    256 برای اداری
    ----
    شارژ 3 ماهه 30 هزار تومان و یک ماه اشانتیون ( مجانی )
    شارژ 6 ماهه یک سیم کارت اعتباری هدیه
    شارژ یک ساله همراه مودم رایگان

محدودیت دانلود ندارد

کسی از دوستان سرعت اینترنت ای دی اس ال مخابرات را تجربه کرده است ( البته بتازگی ) ؟
    با سلام
    سرعت مخابرات تقريبا پايين هست
    سرعت دانلود بين 12 الي 18 هست

موفق باشيد.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا چجوریه؟ یعنی مخابرات 2 مگ بدون محدودیت میده 75 هزار تومن بعد صبا 1 مگ 3 ماه 15 گیگ میده 70 هزار تومن؟؟!!!! ( تا اونجا که یادمه صبا بدون محدودیتش حدود 800 هزار تومن بود! )

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا چجوریه؟ یعنی مخابرات 2 مگ بدون محدودیت میده 75 هزار تومن بعد صبا 1 مگ 3 ماه 15 گیگ میده 70 هزار تومن؟؟!!!! ( تا اونجا که یادمه صبا بدون محدودیتش حدود 800 هزار تومن بود! )
    این که خیلی جای تعجب نداره از اونجایی که مخابرات به اصطلاح خصوصی شده و امتیاز وارد کردن اینترنت هم یه جورایی دست خودشه پس کاملا طبیعیه برای کسب سود بیشتر پهنای باند رو به ispها گرون بفروشه و خودش با یه ارایه یه قیمت خیلی پایین بازار رو به دست بگیره!والا!!!

دوستانی که از شاتل سرویس میگیرن نمیدونن که مودم رو چه طور باید تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک بعد از روشن شدن مودم به اینترنت وصل نشه(میخوام جوری باشه که وقتی روی کانکت کلیک می کنم اون دو تا کامپیوتر کوچیک گوشه پایین سمت راست دیده بشه برای اطلاع از میزان دقیق سند و رسیو.)مودمم مارکش TP link مدل8811 هستش
    Last edited by ghasem13; 18-02-2011 at 21:27.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

این که خیلی جای تعجب نداره از اونجایی که مخابرات به اصطلاح خصوصی شده و امتیاز وارد کردن اینترنت هم یه جورایی دست خودشه پس کاملا طبیعیه برای کسب سود بیشتر پهنای باند رو به ispها گرون بفروشه و خودش با یه ارایه یه قیمت خیلی پایین بازار رو به دست بگیره!والا!!!

دوستانی که از شاتل سرویس میگیرن نمیدونن که مودم رو چه طور باید تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک بعد از روشن شدن مودم به اینترنت وصل نشه(میخوام جوری باشه که وقتی روی کانکت کلیک می کنم اون دو تا کامپیوتر کوچیک گوشه پایین سمت راست دیده بشه برای اطلاع از میزان دقیق سند و رسیو.)مودمم مارکش TP link مدل8811 هستش
    ببین این ربطی به شاتل و سرویس دهنده نداره !

شما داخل کنترل پنل مودمت باید در بخش quick setup یک کانکشن از نوع Bridge بساز و بعد یه کانکش PPPoE از داخل کامپیوترت برای اتصال به اینترنت بساز.

برای ورود به کنترل پنل مودمت هم در آدرس بار مرورگرت بزن 192.168.1.1 و نام کاربری و کلمه عبور هم admin هست.

یکم فشرده توضیح دادم ، امیدوارم متوجه شده باشی

5. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان عزیز برای اطلاع از اینکه منطقه شما از adsl مخابرات پشتیبانی کند یا خیر و همچنین ثبت نام آنلاین می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حتما باید سرویس رو خالی کنی بعد به مخابرات درخواست اشتراک بدی؟ چون الان تو سایتی که دوستمون دادند رفتم گفت سرویس در حال حاضر کار میکند
    وقتی بدی حدودا چقد طول می کشه برات وصل کنن؟ پیش شماره من 729 هست ؟
    256 روحتما باید از دانشگاهت نامه بگیری؟ یا نه همینجوری بهت میدن چون شنیدم بعضی جاها میدن .کسی میدونه مرکز مخابرات مطهری چجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

13

سلام برو بچز . . .

من الان یک هفته ای که 256 مخابرات دارم و صرفا جهت اطلاع دوستان گفتم یک آماری بدم ...

خلاصه کلام . . .

* بدون قطعی
    * سرعت دانلود میانگین 29-30
    * سرعت وبگردی خوب
    * پینگ خوب رو به پایین اما در عملکرد پینگ (اگه تعریف پینگ رو بدونین) افتضاع یعنی برای گیم های online مثل دوستان garena باز اصلا و ابدا جالب نیست یعنی با 256 نمیشه!

در ضمن سوالی داشتم

چطوری باید آمار مقدار دانلودیات و کلا آمارتو بگیری ! من توی سایت مخابرات میزد اطلاعات شما ثبت نشده ! ! ! ! اصلا یعنی باز نمیکرد ! ؟ ؟

دوم اینکه قند شکن و چیز پی ان برام خیلی بد کار میکنه ؟ به صورت خیلی داغون ؟ چرا؟ باید چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا اینترنت مخابرات این روزاه خیلی سرعت داغون شده و چیز پی ان هم کار نمیکنه یکی نظر بده ببینم سرعت اینترنت 256 مخابرات این روزا چطوره؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین این ربطی به شاتل و سرویس دهنده نداره !

شما داخل کنترل پنل مودمت باید در بخش quick setup یک کانکشن از نوع Bridge بساز و بعد یه کانکش PPPoE از داخل کامپیوترت برای اتصال به اینترنت بساز.

برای ورود به کنترل پنل مودمت هم در آدرس بار مرورگرت بزن 192.168.1.1 و نام کاربری و کلمه عبور هم admin هست.

یکم فشرده توضیح دادم ، امیدوارم متوجه شده باشی
    دوست عزیز میتونی یکم unzip تر توضیح بدی

---------- Post added at 07:11 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------

آقا اینترنت مخابرات این روزاه خیلی سرعت داغون شده و چیز پی ان هم کار نمیکنه یکی نظر بده ببینم سرعت اینترنت 256 مخابرات این روزا چطوره؟
    چیز پی ان تو این روزای بعد از 25 بهمن برا هیچ کس خوب کار نمیکنه

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان عزیز برای اطلاع از اینکه منطقه شما از adsl مخابرات پشتیبانی کند یا خیر و همچنین ثبت نام آنلاین می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من توی این سامانه رفتم گفتن شماره شما روی کافوی نوری هستش

درخواست دادم گفتن 24 ساعت دیگه بیا پیگری کن!
    به نظر شما ترتیب اثر میدن؟؟

کلا adsl مخابرات چه طوره؟برای وبگردی -دانلودهای متوسط؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •