سلام به همه دوستان
چند نکته بسیار مهم را لازم دیدم ذکر کنم توجه کنید
1-دوستان توجه کنید استفاده از بعضی نرم افزارها مانند HDD Reg برای هارددیسک های جدید ( عموما" 320 گیگ به بالا) مثلا" هارد های 500 و یک ترابایت در خیلی از موارد جوابگو نیست ، هارد دیسک بنابه دلایلی از آمادگی خارج میشود و مداوم بد سکتور نشان می دهد در صورتیکه هارد دارای بد سکتور نیست و فقط از حالت عملیاتی بودن خارج شده است.
2- صداهای هارددیسک نمیتواند دلیل 100% خرابی هد باشد در برند های مختلف مشکلات متفاوتی وجود دارد و بعضی از این صدا ها می تواند نشان از مشکلات پلتر ها و یا اسپیندل و ... باشد .
3- صدای تق و تق و یا دیتکت نشدن و یا خاموش بودن هارد در هنگام اتصال به پاور در هاردهای جدید در برندهای وسترن دیجیتال و یا هیتاچی نمی تواند گواهی بر خرابی مدیا باشد و باید احتمالات زیادی از خرابی های نرم افزاری در هارد را داد.
4- از تمامی کسانی که در مورد مشکلات هارددیسک کمک میکنند اخص آقای گرجی کمال تشکر را دارم و لازم می دانم ذکر کنم جهت حفظ اصول حرفه ای همیشه کلمه ممکن است و شاید را بکار ببرید چون تا تست کامل انجام نشود و حتی در مواردی بعد از تست هم نمیشود به حتم یقین حرف زد پس از کلمات " حتما" و یقینا" و..) امثال آن پرهیز کنید.