تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 1126 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

حامد جان الان 48 ساعته هارد من وصله ولی هنوز تموم نکرده الان این هنگ کرده ؟
    این عکسو که دیروز گذاشتم ببین

اینم مال همین الانه

اون موقع که شروع کردم به اسکن اون قسمتی که قرمز کردم بالاش نوشته هست ثابت بود اصلا زیاد نمیشد ولی اونی که نارنجیش کردم و نوشته scanned داشت زیاد میشد همین که به بد سکتور رسید scanned متوقف شد و قرمزه داره زیاد میشه این طبیعیه ؟
    تا الان 600 هزار بدسکتور پیدا کرده مگه چه بلایی سر این اومده ؟
    فکر کنم از همون 42 درصد به بعد از بین رفته درسته ؟
    سلام به همه دوستان
    چند نکته بسیار مهم را لازم دیدم ذکر کنم توجه کنید
    1-دوستان توجه کنید استفاده از بعضی نرم افزارها مانند HDD Reg برای هارددیسک های جدید ( عموما" 320 گیگ به بالا) مثلا" هارد های 500 و یک ترابایت در خیلی از موارد جوابگو نیست ، هارد دیسک بنابه دلایلی از آمادگی خارج میشود و مداوم بد سکتور نشان می دهد در صورتیکه هارد دارای بد سکتور نیست و فقط از حالت عملیاتی بودن خارج شده است.
    2- صداهای هارددیسک نمیتواند دلیل 100% خرابی هد باشد در برند های مختلف مشکلات متفاوتی وجود دارد و بعضی از این صدا ها می تواند نشان از مشکلات پلتر ها و یا اسپیندل و ... باشد .
    3- صدای تق و تق و یا دیتکت نشدن و یا خاموش بودن هارد در هنگام اتصال به پاور در هاردهای جدید در برندهای وسترن دیجیتال و یا هیتاچی نمی تواند گواهی بر خرابی مدیا باشد و باید احتمالات زیادی از خرابی های نرم افزاری در هارد را داد.
    4- از تمامی کسانی که در مورد مشکلات هارددیسک کمک میکنند اخص آقای گرجی کمال تشکر را دارم و لازم می دانم ذکر کنم جهت حفظ اصول حرفه ای همیشه کلمه ممکن است و شاید را بکار ببرید چون تا تست کامل انجام نشود و حتی در مواردی بعد از تست هم نمیشود به حتم یقین حرف زد پس از کلمات " حتما" و یقینا" و..) امثال آن پرهیز کنید.

2. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میشه راهنمایی کنی چرا هارد از حالت عملیاتی در میاد ؟
    نرم افزار دیگه ای برای تست وجو نداره ؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام
    دوستان دوست من یه مشکل عجیب با هارد مکستورش پیدا کرده.
    یه روزی داشت بازی نصب میکرد یهو سیستمش رستارت میشه و میبینه به جز درایو سی همه درایوهاش پاک شدن و در قسمت management هم همه درایو ها به جز درایو سی پاک شده.
    خلاصه بعد کلی دردسر اومد فایلاشو ریکاوری کرد و یه سریش برگشت.اون روز من یه هارد اکسترنال داشتم و پر فیلم و آهنگ بود بهش دادم و موقع ریختن گفت که سیستمش رستارت شده و اینبار علاوه بر هارد خودش هارد اکسترنال من هم فرمت شده و خالی شده.
    به نظرتون این مشکل عجیب علتش چیه؟؟؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    امیدوارم اسیبی به برد هارد وارد نیومده باشه.
    اول اینکه هارد رو به پرتهای روی مادربرد نصب کنید. اگر عملیات شناسایی انجام شد و هارد بالا نیومئ امیدی به
    سلامت هارد و برگشت اطلاعات هست، ولی اگر هارد اصلا شناسایی نشد و روی سایر سیستمه هم همین رویه
    ادامه داشت، ناگدیر مراجعت به گارانتی و تعمیر اون هستشن.
    سلام
    هارد رو که به کامپیوتر های دیگه وصل می کنم همون علامت زرده میاد اما تلویزیون هارد رو می خونه و فایل هاش رو احرا می کنه .

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دوستان دوست من یه مشکل عجیب با هارد مکستورش پیدا کرده.
    یه روزی داشت بازی نصب میکرد یهو سیستمش رستارت میشه و میبینه به جز درایو سی همه درایوهاش پاک شدن و در قسمت management هم همه درایو ها به جز درایو سی پاک شده.
    خلاصه بعد کلی دردسر اومد فایلاشو ریکاوری کرد و یه سریش برگشت.اون روز من یه هارد اکسترنال داشتم و پر فیلم و آهنگ بود بهش دادم و موقع ریختن گفت که سیستمش رستارت شده و اینبار علاوه بر هارد خودش هارد اکسترنال من هم فرمت شده و خالی شده.
    به نظرتون این مشکل عجیب علتش چیه؟؟؟
    سلام
    خیلی عوامل از جمله یک ویروس ساده نیز همین کار را میکند.
    موفق باشید.

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ممنون. ولی فونت کوچیک هم میتونست کارایی لازم رو داشته باشه. بدجوری چشم رو اذیت میکنه!!!
    ولی در کل ممنونم.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    هارد رو که به کامپیوتر های دیگه وصل می کنم همون علامت زرده میاد اما تلویزیون هارد رو می خونه و فایل هاش رو احرا می کنه .
    سلام و درود.
    هارد رو به مادربرد وصل میکنید؟؟؟
    اگر هارد شما از نوعMy possportباشه، با نصب کردن به پورتهای جلو یا پورتهای جانبی(بغیر از پورتهای روی مادربرد)،
    دچار کمبود و نوسان شدید ولتاژ میشه. بهتره که هارد رو به پورتهای روی مادربرد وصل کنید.
    اگر با وصل کردن هارد روی مادربرد هم با کماکان مشکل خودنمایی میکنه، با ضریب یقین پایین میشه مشکل رو به
    موتور هارد نصبت داد که نوسان ناشی از قطع ناقص اتصال باعث این مشکل شده. نصب اون به تلویزیون هم فکر میکنم
    به خاطر ولتاژ خروجی بالای سوکت تلویزیون باشه. به طوری که خود من هم یه فلش مموری رو با این اوصاف حالیه
    شما بیشتر از چند وقت نتونستم استفاده کنم.
    پیشنهاد میکنم که هارد رو به گارانتی ببرین.

10. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض خرابی هارد

salam..dastam be damaneton...man yek hard seagat internal daram ke hajmesh 500 gb.

ta chand roz pish kar mikard yek roa sobh pc ra roshan kardam tol keshid ta windowse bala omad vaghti omad bala kolan harde 500 ro nashnakhte va hich drivi neshan nemidahad...

kole hard yek drive bode ...

to ro khoda komak konid etelaate mohemmi rosh daram ...dameton garm..

man hamidam inam shomare tamasame09396615917

jobran mikonam

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من یک هارد سیگیت 250 دارم وقتی متوجه شدم که یک پارتیشن 8 مگابایت ناشناخته داره با نرم افزار MiniTool Partition اون رو به پارتیژن کناری اش ملحق کردام و کار خوب پیش رفت ولی دیگه هارد شناسایی نمیشه و حتی نمی گذاره وارد بایوس شوم و فقط اگر کابل ساتا را قطع کنم اجازه وارد شدن به بایوس را دارم اگه کسی راهنمایی کنه چه بلایی سر هارد اومده خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز صبح کامپیوتر رو که روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمی یاد و روی لگوی 7 می ایسته Restart هم کردم اما فایده ای نداره
    مشکل از هارده ؟
    امیدی به تعمیرش هست بدون پاک کردن اطلاعات ؟ چیزی حدود 800 گیگ سریال توی این هارد داشتم که بک اپ نداشتم
    مارک هاردم ، هم مارک هارد خودته علی اقا
    بعد از کلی ویندوز لایو دانلود کردن و به درد نخوردن بلاخره یکی پیدا کردم که شد کامپیوتر رو باهاش اورد بالا اما حالا که اومده بالا
    هیچ نوع هارد اکسترنالی رو نمی شناسه !!!
    سرعت کپی کردن هم فوق العاده پایینه برای 140 مگابایت باید 20 دقیقه صبر کنم !!!
    من چیزی حدود 700 گیگ از این اطلاعات رو باید کپی کنم که با این سرعت غیرممکنه راه حلی داره من بتونم فایل هام رو با سرعت بالاتری کپی کنم ؟
    جدیداً هاردم بدون وقفه صدای خِر خِر می ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •