تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 387 از 2403 اولاول ... 2873373773833843853863873883893903913974374878871387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بیرک جان دمت گرم...10 دقیقه ای هست دارم میخندم...جیگرمون حال اومد...
    بیرک درباره این سیستم قیلترینگشون چیزی میدونی؟نرم افزار خودکاره؟یا خودشون قیلتر میکنن؟
    امیدوارم همیشه دلت پر شادی و لبت خندان باشه ... البته 2 تا نکته رو باید در نظر داشت :
    یکی اینکه اگه بخوایم جدی نگاه کنیم این چیزا واقعا گریه داره نه خنده !
    دیگه اینکه بهنره فقط جنبه مثبت قضیه رو که همون توبه کردن از مراجعه به سایتای خلاف و هدایت به راه راست بود رو بیشتر در نظر بگیریم بدون اینکه به بحث های مذهبی یا 30آ30 یا اینجور چیزا اینجا اشاره ای کنیم و این قضیه رو به اون چیزا ربط بدیم ... اینطوری خیلی بهتره . پس اونها رو به کاردان های خودش می سپریم . من که دوس ندارم هیچ وقت با باز کردن فروم خودمون به اون جدول صورتی برخورد کنم ! پس سعی می کنیم تا حد امکان قانون سایت رو رعایت کنیم .همونایی که اون بالا به رنگ سرخ و سبز نوشتن .

اما در مورد سیستم فیل-ترینگ تا جایی که اطلاع دارم قبلا هماهنگ نبود و خیلی وقتا هم این کار توسط مخابرات یا شرکتای خصوصی بصورت ناهماهنگ انجام میشد ... یعنی مثلا به ISP ها دستور مسدود کردن یه سری آدرسا رو می دادن اما اینا سلیقه ای عمل میکردن ... واسه همین تا چند سال پیش مثلا یه سایت با یه کارت دایل آپ از یه شرکت باز میشد اما همون سایت با کارت دایل آپ شرکت دیگه فیل-تر بود ... در ضمن برنامه هایی هم که استفاده میکردن ( مثل smart fil ter و ... ) بیشترشون ساخت USA بود !!!!! اما از چند سال پیش مسئولیت نظارت بر فیل-ترینگ بر عهده یکی از شرکتای دولتی که زیرمجموعه وزارت ارتباطات هست بنام "شرکت زیرساخت " گذاشته شد . که اطلاعات کامل تر رو می تونید اینجا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق فرمایش ایشون که میگن هنوز از نرم افزارهای قبلی استفاده میکنیم می شه نتیجه گرفت هنوز دارن از نرم افزارهای آمریکایی استفاده میکنن و تازه از چند ماه پیش دارن دنبال شرکتهای ایرانی میگردن که تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری ایرانی رو برای این کارها فراهم کنه !

اما اینکه چرا خیلی ها دلیل کندی اینترنت تو روزهای اخیر و ماههای پیش رو در اصل همین سیستم یکپارچه فیل-ترینگ میدونن ... به زبان ساده باید گفت ... وقتی اینا خواستن فیل - تر رو یکپارچه کنن به این معنی هست که همه پهنای باندی که به کشور وارد میشه باید از یک مجرا عبور کنه و هیچ نشتی نداشته باشه ! برای این کار یه مرکز کامپیوتر تحقیقاتی تو شهر قم بود که قرار بود برا کارای دیگه استفاده شه اما تصمیم گرفته شد از تجهیزات شبکه اون مرکز برای کنترل فیل-ترینگ کل اینترنت کشور استفاده بشه !!! مثل این میمونه که مثلا یه سد پر آب داشته باشیم که آبش آلودست ! مردم هم اون طرف سد با پیت واستادن آب سالم بگیرن ! اما فقط یه دونه دستگاه تسویه داریم که بهش یه شیلنگ کوچیک وصل میشه ! کل آب سد باید از همین شیلنگ رد شه و اصلا به هیییچ وجه کسی حق نداره یه قطره آب از اونطرف سد برداره مگه اینگه اب از دستگاه تسویه عبور کنه ! حالا اینکه بعضی وقتا خود دستگاه تسویه و نرم افزارش قاطی میکنه و جریان آب کمتر میشه بماند !!! پس علت کندی 2 چیزه ! یکی اینکه همه پهنای باند کشور باید از همون مرکز عبور کنه و مدیریت بشه در حالی که بعضی وقتا ظرفیت مرکز محدوده و دوم اینکه خود نرم افزار باعث کندی میشه ...

اما اینکه ایا هوشمند هست یا نه !!
    بعععلهههه! هوشمنده ! یعنی به یک سری کلمات که براش تعیین کردن حساسه و اگه تو نوشته های یه سایت به همچین کلماتی برخورد کنه اتوماتیک مسدودش میکنه ! بنابراین صدها سایت رو میتونه ظرف چند دقیقه مسدود کنه ... و البته خیلی وقتا هم خوب تشخیص نمیده و خیلی کلمات رو که کاربردشون 2 گانه هست اشتباه میگیره و مثل هر نرم افزار دیگه ای باگ ( مشکل ) هم داره . در ضمن میلیونها دلار بابت خرید این نرم افزارها خرج کردن !!!
    امکان وارد کردن و حذف دستی سایتها از لیست فیل-تر رو هم داره و به اسونی میتونه مشخصات آی پی کاربران رو هم تشخیص بده ! مثلا فوری میفهمن این آقا قنبر بوده که از طریق ISP اندیشه و با ADSL می خواسته یه سایت خلاف رو باز کنه اما به در بسته خورده ! ... اگه هم سایتی اشتباه فیل بشه دستی درستش می کنن یا خیلی سایتها هیچ کلمه ممنوعی توشون بکار نرفته اما محتوای مطالبشون غیر مجاز هست ... اینها رو دیگه نرم افزار با وجود هوشمند بودن نمی تونه تشخیص بده ... بجاش همون کمیته تشخیص مصادیق فیل-ترینگ دستور میده به شرکت زیرساخت که مثلا این 20 تا سایت رو هم ببندین و اونها هم موظف هستن اجرا کنن ... این هم داستان بصورت کلی ... اینجا رو هم بخونید متوجه می شین ارتباط کندی سرعت با فیل چیه و همه کاسه کوزه ها رو نباید سر ISP ها شکوند :
    کد:
    @6462
    شما هم به فروم ما خوش اومدی دوست عزیز .
    سرعت 128 روزا معمولا بین 150 الی 200 کیلو بایته . ( که میشه حدود 1.6 مگابیت ) البته بعضی مراکز مثل مرکز 5 یا 7 تو گلسار مشکل سرعت داشتن که بعضی ها وضعیتشون بهتر شده ... اونایی که سرعتشون خیلی پایین بود به نزدیکای 100 رسیدن و اونهایی هم که سرعت بالای 250 داشتن سرعتشون یه کمی محدود شده و به زیر 200 رسیده ... شبها هم که نسبت به روز پایین تره ... سرعت لحظه ای من همین الان که ساعت 3 شبه حدود 140 کیلو بایته .
    البته همونطوری که گفتین چند روزه که وضعیت سرعت و باز شدن سایتها اصلا خوب نیست. همه این مشکلات رو دارن .

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

dostan in پوینت chie ?
    vase ekant rapid gereftan bedone point arzon tare
    karesh chie
    aslan begere adam ya na?
    من خودم اکانت رپید می فروشم
    برای کسایی که هدفشون فقط دانلود هستش بدون پوینت خیلی بهتر از با پوینت هستش ( به خاطر قیمت پایین ترش ) چون الان با پوینت قیمتش 11.000 تومان هستش اما بدون پوینت 6000 تومان
    اما اصلا پوینت چیه
    اگه بخوام خلاصه بگم اینه که رپیدشر یه امکانی برای کاربرانی که فایل آپلود کردند قرار داده و اون هم اینه :
    به ازای دانلود بیشتر از 3 مگ از فایل شما به شما 1 پوینت تعلق می گیره ( فایل شما باید از 5 مگ بیشتر باشه ) و وقتی که پوینت های شما به 10.000 برسه می تونید یک اکانت 1 ماهه رایگان بسازید
    تنها تفاوت با پوینت با بی پوینت تو همینه که با پوینت ها از همون اول 1000 پوینت دارن و شما باید 9000 پوینت جمع کنید

4. 3 کاربر از PC-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    همون طور که گفتم مشکل فیلتر تموم شد ال سی تی تهران همرو فیلتر کرد کسایی که کارت اینتر نت می خرن از اندیشه بگیرن چون که هر موقع زنگ می زنی فوری درستش می کنن اگه ساعت اضافه هم بخواین بعضی وقتا می دن این صحبتم با اون دوستی بود که کهکشان می خره و می رسیم به مشکل رپید اونم مشکلش از مخابراته اونا سرعت رپیدو بستن و دارن تمام تلاششونو می کنن واسه همینه که بعضی وقتا با اکانت پرمیوم هم سرعتش عین فری یوزر هست ولی گاهی اوقات بازش می زارن

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام برو بچ
    امروز از پارس آنلاین تماس گرفتن که دو روز دیگه قراردادت تموم میشه می تونید زودتر بیاید تمدید کنید!
    گفتم متأسفم دیگه نمی خوام تمدید کنم!
    گفت پس چیکار می خوای بکنی!؟
    گفتم می خوام قرارداد رو فسخ کنم!
    فرمودن تشریف بیارید پیش ما تا کار شما رو انجام بدیم!!!

اصلاً چرا باید حضوری قرارداد رو فسخ کرد!؟
    حالا موندیم یه وقت نریم مخ ما رو بزنن مجبوراً دوباره تمدید کنیم! خودتون میدونید که! چنان صحبت می کنن که مغز ادم فیتیله پیچ میشه!

7. این کاربر از Hamiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام برو بچ
    امروز از پارس آنلاین تماس گرفتن که دو روز دیگه قراردادت تموم میشه می تونید زودتر بیاید تمدید کنید!
    گفتم متأسفم دیگه نمی خوام تمدید کنم!
    گفت پس چیکار می خوای بکنی!؟
    گفتم می خوام قرارداد رو فسخ کنم!
    فرمودن تشریف بیارید پیش ما تا کار شما رو انجام بدیم!!!

اصلاً چرا باید حضوری قرارداد رو فسخ کرد!؟
    حالا موندیم یه وقت نریم مخ ما رو بزنن مجبوراً دوباره تمدید کنیم! خودتون میدونید که! چنان صحبت می کنن که مغز ادم فیتیله پیچ میشه!
    دوست عزیز این کار رانکن چون اصلا نیاز نیست قرار داد را انها فسخ کنن من برای پسر خالم همین کار را کردم شارژپارس وقتی تمام شد رفتیم اندیشه گفتیم می خواهیم ثبت نام کنیم .ثبت نام کردیم چند روز بعد زنگ زدن که خط وصل شده اگر دوست داری اصلا قرار داد فسخ نکن اندیشه خودش قرار داد را فسخ میکنه.

9. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

1

دوست عزیز این کار رانکن چون اصلا نیاز نیست قرار داد را انها فسخ کنن من برای پسر خالم همین کار را کردم شارژپارس وقتی تمام شد رفتیم اندیشه گفتیم می خواهیم ثبت نام کنیم .ثبت نام کردیم چند روز بعد زنگ زدن که خط وصل شده اگر دوست داری اصلا قرار داد فسخ نکن اندیشه خودش قرار داد را فسخ میکنه.
    نه حتما باید توی پارس جمع کنین چون فرم اونا می ره داخل ام دی اف مخابرات و اگه فرم برقراری اندیشه بره اونا پورتو نمی بندن و حتما باید اجازه پارس وی باشه تا بتونن سیمو از تجهیزات پارس وی باز کننو روی اندیشه ببندن

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جداً!
    اگه اینطور باشه که خوبه! چون واقعاً دلیلی برای رفتن حضوری نمی بینم!
    البته یکی از بچه ها تو همین تایپک گفته بود که رفته اندیشه و اونا گفتن که باید فسخ قرارداد رو بیاری! چی بگم والله!

تاريخ عضويت
    May 2010

2

جداً!
    البته یکی از بچه ها تو همین تایپک گفته بود که رفته اندیشه و اونا گفتن که باید فسخ قرارداد رو بیاری! چی بگم والله!
    سلام
    آقا حرفه منو گوش کن بدون جمع آوری نمی شه برقراری زد وگرنه اندیشه می تونست تمام یوزرای پارسو بدون اجازه پارس قطع کنه و یا خرابکاری کنه حتما باید اول فرم جمع آوری بدی تازه اونم یک روز زودتر از برقراریت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

dostan in پوینت chie ?
    vase ekant rapid gereftan bedone point arzon tare
    karesh chie
    aslan begere adam ya na?

بنظر من اگه کارت تو شبو روز شده دانلود حتما یه اکانت بگیر، من خودی free user بودم و با خرید اکانت خیال خودمو راحت کردم حالا مزایاش...
    1-حجم هر فایل قابل آپلود برای کاربر رایگان 200 مگابایته در حالیکه برای کاربر پرمیوم این حجم معادل 2 گیگابایته

2- کاربر رایگان فضای اختصاصی نداره، در حالیکه اکانت پرمیوم دارای 500 گیگابایت فضای اختصاصیه

3- اکانت های آپلود شده بطور رایگان اگر در بخش کلکتور زون نباشد بعد از 10 بار دانلود و بعد از 90 روز حذف میشه در حالیکه اکانت های پرمیوم هیچگاه فایل های آپلود شده خود را از دست نخواهند داد.

4-اکانت رایگان ترافیک محدود برای دانلود دارد در حالیکه اکانت پرمیوم اجازه دانلود 2.6 گیگابایت در روز (80 گیگابایت در ماه) را می دهد.

5- اکانت های پرمیوم قابلیت استفاده از نرم افزار های دنلود منیجر را دارد و در صورت متوقف شدن دانلود می توان آن را ادامه داد (قابلیت resume برای تمومه فایلا)، در حالیکه اکانت رایگان این امکانات را ندارد.

6- سرعت دانلود برای کاربران پرمیوم نامحدود می باشد و بستگی به سرعت اینترنت کاربر دارد در حالیکه سرعت برای کاربر رایگان دارای محدودیت هایی است.

7- کاربر پرمیوم می تواند چندین فایل را بطور همزمان دانلود نماید در حالیکه کاربر رایگان تنها یک فایل را می تواند دانلود نماید و معمولا پس از اتمام یک فایل باید مدتی صبر نماید تا دانلود بعدی را بتواند آغاز نماید.

بنظرم اون قرمزا هم مهمتره هم بیشتر به کارمون میاد چون اکثر بچه ها صرفا یه مصرف کنندن و کلا تو کاره اپلودو خدمت به خلق الله نیستن

اینم یه سایته معتبر که خودم 4 ماهه مشتریشم

کد:

14. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جداً!
    قاعدتا باس قراردو فسخو ببرین چون شماره تلفنتون تو لیست اشتراکه ISP پارسه ... حالا شایدم خوده اندیشه فسخش کنه، شما یه تماس با اندیشه بگیری مطمئن میشی

16. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •