دادا کاری که گفتی کردم باز جواب نمیده و فولدرها به ترتیب size نمیان ؟ خودت تست کردی ببینی چی میگم ؟
دادا کاری که گفتی کردم باز جواب نمیده و فولدرها به ترتیب size نمیان ؟ خودت تست کردی ببینی چی میگم ؟
دوست عزیز تا جایی که من یادمه این گزینه Arrange by size فقط برای فایلها کار میکنه و نمیتونه فولدرها رو بر اساس سایز مرتب کنه.
سلام
من خیلی وقت پیش با این مشکل مواجه شدم لطفا کمکم کنید
یه پوشه به نام System Volume Information توی درایوم وجود داره یعنی توی همه درایو ها وجود داره مطعلق به خود ویندوز هم هست اما نمی دونم واسه چی فایل های exe رو در خود نگه می داره بعضی وقتها تا چند گیگ هم می رسه فرمت هم کردم اما فایده نداشت این پوشه توی درایو های دیگه خالی هست
راستی پارتیشن FAT32 هست
با تشکر
سلام
یکم غیر طبیعی بنظر میرسه.
بستگی به کاری که با ویندوز می کنید داره.
اگر درهر بار استفاده کارهای سنگین می کنید یا مثلا تعدادی فایل منتقل یا نرم افزاری رو پاک می کنید این مقدار معقول بنظر میرسه.
لطفا قبل از پرسش سرچ کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممکنه ممکنه از ویروس باشه ولی خودم بعید میدونم.
شاید فایل های مربوط به Restore در اون وجود دارند.
یا شاید هم فایل های بعضی از نرم افزارها هستند که در اون نگهداری می شن.
موفق باشید![]()
شما system restore رو روی درایو مربوطه disable کن .و بعد سیستمت رو با آنتی ویروس چک کن مشکلت حل میشه ایشالا.
سلام
برای پاک کردن فایل های موقت System Restore در اون درایو مسیر زیر رو طی کن :
Right Click on Drive > Properties > Disk Cleanup > More Options > System Restore > Clean up
موفق باشید![]()
سلام
کاره سنگین که نه..فقط ممکنه زیاد فایل منتقل کنم..
درباره مشکله ری استارت شدن هم من از بروزر و مسنجر میتونم هم زمان استفاده کنم ولی مشکل ری
استارت شدن زمانی هس که مثلا زمان تایپ کردن تو یه سایت برام توی یاهو پی ام میاد ..یعنی زمانی که
سریع تب ها رو عوض میکنم یا بین صفحه بروزر و پی ام سریع جابجا میشم..
سلام
همین انتقال فایل هم خودش کلی Problem ناقابل ایجاد میکنه البته ضررش خیلی کمه) .
مشکل دوم : از اینکه این مشکل نرم افزاری هست شکی نیست.
در هر حال مشکل از ویندوزه یا نرم افزاری باعث این کار شده.
موفق باشید![]()
یعنی واقعا هیچ راهی وجود نداره فولدرها به ترتیب size مرتب شون ؟
سلام.
متاسفانه نه......
Arrenge کردن فقط برای فایلهاست.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)