با سلام
به دلایلی که مدیریت سایت صلاح میدونستن و این دسترسی رو قطع کردن.
مثلا شاید اگه این دسترسی بود توی یک تاپیک که میرفتی همه کابران از آواتارهای متحرک استفاده میکردن و بعد ردیفی که نگاه میکردی فرم تاپیک و پست ها بد جلوه میداد.
موفق باشید.
با سلام
به دلایلی که مدیریت سایت صلاح میدونستن و این دسترسی رو قطع کردن.
مثلا شاید اگه این دسترسی بود توی یک تاپیک که میرفتی همه کابران از آواتارهای متحرک استفاده میکردن و بعد ردیفی که نگاه میکردی فرم تاپیک و پست ها بد جلوه میداد.
موفق باشید.
ببخشید. ولی اصلا دلیل قانع کننده ای نبود!مثلا شاید اگه این دسترسی بود توی یک تاپیک که میرفتی همه کابران از آواتارهای متحرک استفاده میکردن و بعد ردیفی که نگاه میکردی فرم تاپیک و پست ها بد جلوه میداد.![]()
سلام، مشکل از سمت شما نیست ..این اررور از سایته و گهگاهی رخ میده ،
زمانی ایجاد میشه که یک فایل PHP بیش ار حد تخصیص داده شده رم سرور رو اشغال کنه..در VB بیشتر هنگام سرچ های سنگین(با نتایج زیاد و...) رخ میده
دوستمون حدس زدند ، قطعی که نگفتند..میتونه بدلیل حجم بالاتر فایلهای GIF باشه که هم سرور رو اشغال میکنه و هم صفحه ها رو سنگین و در نتیحه ویزیت یوزرها رو مشکل...البته این هم حدسه ...
در کل یکسری از سوالات رو که اخیرن بارها پرسیده شده خوب بود ادمینها خودشون توضیح بدن و یا از اون بهتر به FAQ سایت اضافه کنند (بصورت فارسی)
اینم قانع کننده نیست آخهدوستمون حدس زدند ، قطعی که نگفتند..میتونه بدلیل حجم بالاتر فایلهای GIF باشه که هم سرور رو اشغال میکنه و هم صفحه ها رو سنگین و در نتیحه ویزیت یوزرها رو مشکل...البته این هم حدسه ...
در کل یکسری از سوالات رو که اخیرن بارها پرسیده شده خوب بود ادمینها خودشون توضیح بدن و یا از اون بهتر به FAQ سایت اضافه کنند (بصورت فارسی)
خب طبق قانون میشه از فایلهای زیر 30KB استفاده کرد. این که دیگه مشکلی نداره
اگه یه نفر یه دلیل خوب میاورد عالی میشد
یا به قول دوستمون مدیرا جواب میدادن
فقط نگید که سایت مشکلات فراوانی داره و الان وقت رسیدگی به این چیزای جزئی نیست
مرسی و ممنون![]()
بنفشا میتونن آواتار متحرک بذارن!
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
برای عکسای متحرک برنامه خاصی نیاز نیست؟مثلا فلش یا پلاگ اینو اینا!
این الان جواب من بوود؟؟!بنفشا میتونن آواتار متحرک بذارن!
من خودمو گفتم من آبی هستم/:
اینم قانع کننده نیست آخه
خب طبق قانون میشه از فایلهای زیر 30KB استفاده کرد. این که دیگه مشکلی نداره
اگه یه نفر یه دلیل خوب میاورد عالی میشد
یا به قول دوستمون مدیرا جواب میدادن
فقط نگید که سایت مشکلات فراوانی داره و الان وقت رسیدگی به این چیزای جزئی نیست
مرسی و ممنون![]()
چه طور بعضي ها نام كاربري فارسي دارند؟
من فقط ميخام نام كاربري اي كه براي بقيه نمايش داده ميشه رو تغيير بدم چه كار بايد كنم؟
یکسری از قوانین هست که در گذشته با توجه به سرعت کم اینترنت گذاشته شده اند که هنوز مورد بررسی مجدد قرار نگرفته اند، یکسری دیگه هم مشکلاتی نظیر بهم خوردن نظم و ... (حالا من نمی گم درست هست یا نه، کلا می گم دلیل اون بوده) در مورد آواتار متحرک دلیل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی ؟ ! خب موقـع ثبت نام ، نـام کاربریشون رو فارسی نوشتـنچه طور بعضي ها نام كاربري فارسي دارند؟
باید به ثبـت احـوال مراجعه کنیـن ..من فقط ميخام نام كاربري اي كه براي بقيه نمايش داده ميشه رو تغيير بدم چه كار بايد كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی از فروم ها هستند که آواتار متحرک رو مسدود کردند.
اون لینکی که دلیل این موضوع رو توضیح داده و جناب taia گذاشتند من اجازه دسترسی ندارم نمیتونم ببینم ولی بحرحال در چند سال اولی که فروم ها عرف شده بودند معمولا کسی محدود نمیکرد ولی وقتی همه شروع به استفاده کردند کم کم یه مفهومی به اسم اسپم تصویری تعریف شد که هر عکس محرکی که چشم رو خسته کنه باید پرهیزکرد ولی تو عموم فروم ها اجازه میدند کاربرهایی که قبل وضع این قانون استفاده میکردند نگه دارند.
خیلی ها منع این رو یکی از شاخصه های ظاهریی یک فرووم حرفه ایی و تخصصی میبدونند.
من خودم به شخصه خیلی با آواتار و لوگو متحرک مشکل دارم.و به نظرم در شان یک سایت حرفه ایی و تخصصی نیست.
حالا دلیل سایت چی هست من اطلاعی ندارم شاید غیر از این بوده باشه.
Last edited by peaceful1; 01-09-2011 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)