بله من باز کردم
بله من باز کردم
میشه دو نفر بازی کنن ولی دو نفری نمیشه
برادر من به همراه من با دوتا یوزر متفاوت بازی میکنیم
فقط کافیه وقتی بازی لود میشه home رو زده و داخل کردن پروفایل جدید رو بزنید
حالا هر چندتا یوزر هم که باشه
یه سوال
چطوری میشه شوا ر وادار کرد که از یک اسلحه خاص استفاده کنه؟؟؟؟
اون فقط از اسلحه پیش فرضش استفاده میکنه ولی من میخوام گاهی از یک اسلحه دیگه هم استفاده کنه
آقا این 30 تا شیء (bsaa)رو چه طوری توی نقشه ظاهرکنیم توی اویل 4یه متنی به درخت چسبیده بود وقتی می خوندیم اینا ظاهرمی شدن این جا باید چیکارکرد؟
تا اونجا که من میدونم, به اون شکلی که مد نظر شماست, نمیشه اما با دادن فرمان حمله به شوا, اون بهترین سلاحش رو بر میداره و به دشمن ها حمله میکنه. (اگر هم خیلی تو استفاده از یک سلاح خاص, اسرار دارید, فقط همون سلاح رو بهش بدید)
همچین راهنمایی نداره, شما هم برای متوجه شدن محلشون به سایت زیر برید, تصاویرش به اندازه کافی گویاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شما زمانی دکمه E رو میزنید سمت راست محتویات شوا رو نشون میده ولی فقط میتونید
با اون تبادل مهمات کنید دیگه این بستگی به خودش داره که از چه اسلحه ای استفاده کنه در
کل این مربوط به هوش مصنوعی بازی هستش ولی یک راه هستش هر اسلحه ای رو که دوست
داشتید به شوا بدید وقتی که اون مهمات کلتش تموم میشه اون با اسلحه ای که شما بهش دادید
استفاده میکنه در کل اسلحه پیش فرض شوا همون کلت هستش حتی اگر 5 تیر هم داشته باشه
اول از اون اسفاده میکنه.
شما اون اسلحه مد نظرت رو به عنوان اسلحه اول شوا قرار بدهیه سوال
چطوری میشه شوا ر وادار کرد که از یک اسلحه خاص استفاده کنه؟؟؟؟
اون فقط از اسلحه پیش فرضش استفاده میکنه ولی من میخوام گاهی از یک اسلحه دیگه هم استفاده کنه
مثلا اون رو توی کادر اول قرار بده....یا این که همه اسلحه های شوا رو بگیر و بعد اون اسلحه مد نظرت رو به شوا بده
سلام. من تو مرحله پنجم به یه مشکلی خوردم
بعد از گذشتن از ریل هائی که روشون کپسوله و خلاف جهت میری و بعد هم ریل پر از اجسادی که می پرن روت... بعد از بخشی که چمدون اسلحه مسلسل رو پیدا می کنی ... (فهمیدین کجا رو می گم؟)
بعد از گذشتن از همه اینها وارد یه در می شم که به محض وارد شدن بهم یه ارور میده بدین مضمون inflate:??? -5
لطفا راهنمائی کنید
نسخه بازیم هم دو دی وی دی بود. دوتا فایل داشت که باید رو هارد ریخته میشد و توسط z7 نصب میشد
مال لوح زرین نیکان
ممنون
بیشتر بازیهای تکثیر شده توسط لوح زرین نیکان مشکل داره(ما تا به حال هی چی از این شرکت گرفتم پشیمون شدم)
بهتره بازی رو از همین پی سی خریداری کنید
من سه بار بازی رو گرفتم که اولی بویز گروپ بود که مشکل داشت
دومی از شرکت...........بود که به نظرم کامل نبود و سومی از پردیس گیم بود که
کامل بود و تمام حالاتی که برای اویل 5 گفته شده بود رو داشت(مثل ندیدن و سرگیجه)
راستی دوستان من یک سوال دارم
چرا وقتی از بازی با دو کلید esc+ctrl خارج میشم از بازی بیرون میاد؟!!
سیستمم کاملآ میکشه و اینکه ویندوز 7 سیستم عامل هست
دایرکت ایکس هم 10 رو نصب کردم که با 10 اجرا نمیشه نمیدونم چرا؟!
یعنی 10 نصبه ولی فقط با 9 میره توو بازی
آقا من سیو های بازی رو که در My Documents ودر پوشه ی Konami ذخیره می شود رو یک کپی ازش گرفتم برای روز مبادا.
بعد با نصب ویندوز مجبور شدم بازی رو دوباره نصب کنم.
سیوهایی که از قبل ارش بک آپ کرفته بودم رو به جای جدید که کپی می کنم و داخل بازی میرم بازی از اولش میاد.
اعصابم اینقدر خورده که نگو.
تقریبا آخرهای بازی بودم ها !
حالا باید چه کار کنم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)