در خصوص قهرماني در ليگ برتر
قطبي: جواب قلعهنويي را قاطعانه ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پاسخ اظهارات قلعه نويي در خصوص قهرماني قطعي استقلال در ليگ برتر را در آينده به صورت قاطع خواهم داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز اين تيم اظهار داشت: بازي بسيار سختي را مقابل ذوب آهن در پيش داريم؛ ولي بازيكنان ما آماده هستند تا با كسب 3 امتياز به صدر جدول برسند.
وي افزود: درباره داوري در ديدار مقابل ملوان اعتراض دارم و فكر كنم تمام ايران حرف من را تاييد ميكنند. با اين حال خارج از ايران كه بودم، مي شنيدم ايران زمين تمرين و داور خوب بينالمللي ندارد؛ ولي اين حرف را قبول ندارم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: با تصميم قهرماني ميليونها نفر ناراحت شدند و بازيكنان 2 امتياز حساس را كه برايش زحمت كشيده بودند از دست دادند؛ اما بايد قبول كنيم 8 موقعيت اصلي را مقابل ملوان از دست داديم و نبايد زياد به مسائل داوري كه جزئي از فوتبال است تاكيد كنيم.
وي همچنين در خصوص سفرهاي متعددش به امارات گفت: به هيچوجهي ربطي ندارد كه من در ايام تعطيلاتم به كجا سفر ميكنم شايد دفعه آينده به پاريس بروم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد اظهارات امير قلعهنويي در خصوص قهرماني تيم فوتبال استقلال در ليگ برتر گفت: نميدانم قلعهنويي از كجا ميداند كه قهرمان است؛ اما مطمئن باشيد جواب او را در آينده و بسيار قاطعانه خواهم داد، چون به تيم خودم اعتقاد دارم و مطمئن هستم جواب مثبت خواهم گرفت.
وي افزود: هنوز قول قهرماني نميدهم، چون زود است؛ ولي چون از 3 بازي مقابل تيمهايي كه حرفهاي زيادي براي گفتن در ليگ برتر دارند 7 امتياز گرفتهايم و مصدومهاي زيادي نيز داريم اطمينان دارم و ميدانم آنها براي فتح سه جا از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد.
قطبي در پايان خاطرنشان كرد: بهترين بازيكنان ما هواداران هستند. اميدوارم با حضور 100 هزارنفر در ديدار مقابل ذوبآهن خاطره فينال پرسپوليس و سپاهان در سال گذشته دوباره زنده شود.
انتهاي پيام/