کس نتونست این مشکل رو حل کنه؟
کس نتونست این مشکل رو حل کنه؟
با سلام
در اکسل وقتی یک جدول از جداول از پیش ساخته اکسل استفاده کنیم میتونیم با زدن کلید tab از کیبورت یک row جدید اضافه کنیم اما وقتی از protect sheet از فایل محافظت کنیم این امکان غیر فعال میشه.
آیا راهی داره که بشه هم پروتکت شیت هم فعال باشه و هم با زدن کلید Tab روی جدید به جدول اضافه بشه؟
ممنون
سلام
من يه شيت اكسل دارم كه تو اون حدود 500 تا اسم با مشخصات هست و هر كدوم از اون ها مبلغ متفاوتي دارن / حالا ميخوام به فرض اسم يك نفر كه 10 بار و تو رديف هاي مختلف تكرار شده رو تو يه شيت جداگانه (مثلا شيت 2 ) داشته باشم
حالا چه جور ميتونم اسم اون فرد مورد نظر رو لينك بدم به شيت 2 كه اگه دوباره اسمي با همين نام وارد شد به طور اتوماتيك تو شيت 2 هم اضاف بشه.
ممنون از همه دوستان
سلام وقتی دکمه آفیس میزنیم ازاونجاوارد excel options میشیم گزینه display نیست باید ازکجاوارد اکسل آپشن شد تابتونیم راهی که گفتیم انجام بدیم
وقتی وارد excel options میشی باید از لیست سمت چپ گزینه پنجم Advanced رو انتخاب کنی اون وسط صفحه هستش
هیشکی جواب نمیده؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده در باز کردن فایل Excel | دچار مشکل شدم و با پیام زیر مواجه میشوم و اطلاعات فایل برایم خیلی مهم هست
از دوستان و استادید محترم لطفا کمک کنید
با سپاس
مشکلی که الان دارم اینه که توی برنامه اکسل وقتی می خوام کلمه ای که دارای حروف «ی» و «ک» هستن رو جستجو میکنم ارور میده
من برای حل این مشکل باید بیام این حروف رو توی اکسل پیدا کنم کپی کنم و بجاش اون حرفی که توی سیستم خودمم تایپ میکنم رو جایگزین کنم اینجوری میشه این مشکل رو دور زد ولی می خوام راه حل اساسی پیدا بشه تا من هر جا روی هر سیستمی این فایل اکسل رو باز کردم با این مشکل روربرو نشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم یه سوال دیگه در مورد فرمول نویسی
میخواستم ببینم که توی اکسل فرض کنیم یه لیست 100 نفری داریم که هرکدوم یه امتیاز دارن من میخوام به ترتیب نفرات اول تا سوم(از بیشتری ن امتیاز تا کمترین امتیاز)مشخص شون
دوستان یه مسئله اکسلی دارم
سطر و ستون زیر رو در نظر بگیرین :
نام و نام خانوادگی جنسیت سن رشته تحصیلی
علی سالاری مرد 22 معماری
مریم میرزایی زن 21 حسابداری
محمد رضا کاکاوند مرد 23 کامپیوتر
محمد علی صالحی مرد 24 حسابداری
مینا سودمند زن 21 معماری
ناهید زمانی زن 20 معماری
سارا شهابی زن 18 کامپیوتر
میترا دوستی زن 19 حسابداری
حالا میرسیم به سوال :
میخوام از طریق conditional formating دستوری رو بنویسم که مثلا تمامی افرادی که سن اونها بالا 22 سال هست رو مشخص کنه.اما نمیخوام فقط سلول سن رو رنگی کنه میخوام اون سطر رو کلا رنگی کنه
مثلا اگه 24 رنگش قرمز شد کلاً نام و نام خانوادگی و رشته رو هم که مربوط به همون سطر میشه رنگی کنه
سلام
یک تعداد زیادی اعداد دارم 8000 یا بیشتر
نمونه یک صفحه اش به این صورت است
حالا این اعداد تا پایین ادامه دارد
نمی دونم این اعداد را برای چی می خواهند
اما مشکل اینجاست
من فرمت خانه ها را به هر فرمتی، general، number و غیره زدم
برای هر عدد جایی از کار مشکل پیش آمد
مثلاً صفر را تایپ نمی کرد یا اینکه وقتی عدد را تایپ می کردم به صورت تاریخ می نوشت عدد را
حالا نظر شما برای تایپ این اعداد چه فرمتی است
- من خودم با فرمت text زدم تا این جای کار اما نگرانم بعداً مشکلی پیش بیاید و چون اگر وسط کار بخواهم فرمت را تغییر دهم مشکل پیش می آید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)