دوست عزیز شما بعد از آپدیت که گوشی روشن شده اصلا خاموش روشن کردی؟؟؟؟
دوست عزیز شما بعد از آپدیت که گوشی روشن شده اصلا خاموش روشن کردی؟؟؟؟
آقا رضا این مشکل شما رو تقریبا همه داشتن شما باید سه تا کار بکنیدوستان بعد از آپدیت گوشیم تقریبا هر 2 بار در میون زمانی که تماس برقرار میشه یعنی چه زنگ بزنم یا بهم زنگ بزنند ارتباط بعد از تقریبا 2 ثانیه قطع میشه و آنتن کلا میره و بعد از چند ثانیه میاد میخوام بدونم کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه یا راه حلی براش دارید ممنون باتشکر
1)زدن کد#7370#*(برای خالی شدن تمپ گوشی)
2)خاموش و روشن کردن مجدد گوشی دو یا سه بار
3)عوض کردن زبان گوشی و بعد تنظیم مجدد به زبان دلخواه
البته من با این سه تا کار مشکلم حل شد ممکنه راه حلهای دیگه ای هم باشه![]()
همون کد فرمت (گزینه 1) کفایت می کنه.
سلام دوستان
یک سوال داشتم:
چه جوری میشه که کل گوشی رو ریست کرد؟یعنی تمام فایل ها و برنامه های نصب شده ی روش و اگه ویروسی گرفته و تنظیماتش و ... پاک کنه و یه گوشی مثل روز اولش بشه؟
یک درخواست هم داشتم:
میشه یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنید و لینک دانلودش رو بدید؟
سلام
#7370#*
Kaspersky هست...سرچ كن تو قسمت برنامه ها هست...
شاد باشي![]()
پیشنهاد من اینه که اصلا هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکنیک درخواست هم داشتم:
میشه یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنید و لینک دانلودش رو بدید؟
1)چون سرعت گوشیت پایین میاد
2)تا حالا هیچ ویروسی واسه این سری سیمبیان نوشته نشده (من شخصا امتحانش کردم ویروسی که n81وn73 رو ازکار انداخته هیچ کاری نتونسته با n95 بکنه)
سلام .
یکی از دوستای من یه n95 نو خریده . از روز اول یه کم که با هاش کار می کنه گوشی ریست می شه . فلش هم کرده خوب نشده . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با آپديت گوشي به آخرين ور»ن اين مشكل برطرف ميشه.
دوستان هیچ ارزانی بی دلیل نیست . کیفیت سری چینی و دو برچسبه جدید N95 افتضاحه ! مشکل نرم افزاری دارن مثل هنگ کردن توی گالری ! من مموری 4 گیگ دارم گالری توی 5 ثانیه باز و آماده کاره اما یکی از بچه ها خریده با مموری 2 حدود 15 ثانیه طول میکشه !
ترجیحا N95 دست دوم فنلاندی بخرید !
اولا:چرا میزنی؟
ثانیا:ولی حتی ماهواره ها اگه رو زمین به هم وصل شن بازم گوشی به زمین وصل نمیشه!
ثالثا:اگه نتورک رو خاموش کنی چی؟ضمنا اون نتورکی که میگی فکر میکنم از توی Maps فعال میشه نه؟اون مال دریافت نقشست،نه پیدا کردن موقعیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)