دوست من به نظر من بازی کامل نصب نشده یک بار دیگه نصب یا ÷اکش کن ببین میاد یا نه و گرنه اگر بازی کرک داره یه کرک دیگهبزار ببین میاد
دوست من به نظر من بازی کامل نصب نشده یک بار دیگه نصب یا ÷اکش کن ببین میاد یا نه و گرنه اگر بازی کرک داره یه کرک دیگهبزار ببین میاد
احتمال زیاد رم های شما همخوانی ندارند !دوستان سلام. چند روز پیش یک رم256 دیگر به رم قبلی ام اضافه کردم . از آن موقع توی محیط بازی ها ( مثلا pes یا mostwanted) سیستم بعد از چند دقیقه restart میشه. جریان چیه؟
شما مارک 2 تا رم رو با مشخصاتشون رو بنویسید .
شما با ویندوز XP هم یه تستی بکن شاید کارکنه .بابا من يه وگاس نصب کردم با کرک اما نميدوم موقعی که آرم هارو نشون ميده بعد ميخواد يه لود کنه که هنگ ميکنه.
مشخصات سيستم من :
CPU : 2.66 Ghz Intell Full Cash
VGA : ATI Radeon X800
Ram : 1024 DDR2 Dual Chanell
Windows : Vista
من با کانتر مشکل دارم یعنی نصبش کردم و میتونم اسلحه و آدمها رو و مرحله رو انتخاب کنم اینها رو که انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی در حین لود کردن یهو بازی قطع میشه و میرم تو ویندوز. مشکل از چیه؟
مشخصات سیستم:
Celeron(R) CPU 2.40GHz intel
512 MB of RAM
GeForce FX 5200=128 MB
سلام من بازی stronghold legends رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم بازی تکه تکه اجرا می شه
حسین عزیزسلام من بازی stronghold legends رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم بازی تکه تکه اجرا می شه
یا سیستمتون نمیکشه یا کارت گرافیک . لطفا مشخصات سیستمت رو بنویس .
بازی کلا بسته می شه یا minimize میشه و یک برنامه یا یک پیامی میاد ؟ یک دور Unistall کن دوباده اینستال کن ببین درست می شه ؟من با کانتر مشکل دارم یعنی نصبش کردم و میتونم اسلحه و آدمها رو و مرحله رو انتخاب کنم اینها رو که انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی در حین لود کردن یهو بازی قطع میشه و میرم تو ویندوز.
مشکل از CPU یا رم یا کارت گرافیکته که کم هست !سلام من بازی stronghold legends رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم بازی تکه تکه اجرا می شه
بله بازی کلا بسته میشه.بازی کلا بسته می شه یا minimize میشه و یک برنامه یا یک پیامی میاد ؟ یک دور Unistall کن دوباده اینستال کن ببین درست می شه ؟
ضمنا من چندین بار unistall install کردم ولی فایده ای نداشت حتی شده و رفتم 2 پک دیگه این بازی رو از شرکتهای مختلف گرفتم و بازهم همون مشکل رو داشته ویندوز رو هم عوض کردم و بازهم مشکل پا برجا بوده. ولی از یکی از فروشنده ها که پرسیدم گفت که اکثر بازیها با xpسرویس پک 2 مشکل دارن اگه روی سرویس پک 1 بازی رو نصب کنی مشکلت حل میشه. دیگه نمیدونم این حرفش درسته یا نه.
میشه یکی اخرین وپن دایرکت ایکس سی رو بزاره
عزيز من نميتونم Xpبريزم. يعنی خوشم نمياد. يعنی وگاس با این عظمت با ويستا مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)