اگه از معافیت تحصیلی استفاده کنید چی
یعنی دانشگاه آزاد بری بعد که قبول شدی بلا فصله انصراف بدی کمتر از یک ماه وثبت نام کنید
خواهشا زود ج بدید می خوام واسه سال بعدم برنامه بریزم
اگه از معافیت تحصیلی استفاده کنید چی
یعنی دانشگاه آزاد بری بعد که قبول شدی بلا فصله انصراف بدی کمتر از یک ماه وثبت نام کنید
خواهشا زود ج بدید می خوام واسه سال بعدم برنامه بریزم
سلام
من متولد نیمه اول 71 هستم الان تو کنکور 90 هم شرکت کردم و احتمالا یه جایی برم. سوالم اینه که تا حالا به نظام وظیفه خودم رو معرفی نکردم .
می خواستم ببینم غیبت خوردم یا نه و اگه غیبت بخورم یعنی نمیتونم برم دانشگاه
ممنون میشم یکی جوابده دارم منتظریم...
با سلام
من متولد نیمه اول 70 هستم و دانشجوی دانشگاه پیام نور و برای کنکور دو ترم مرخصی گرفتم،و حالا اگر در دانشگاهی پذیرفته بشوم باید چکار کنم تا همچنان معاف(معافیت تحصیلی)از خدمت بمونم؟(البته این را هم بگویم که من غیبت ندارم)
با تشکر
متولدان سالهاي 71 و 72 همچنين متولدان نيمه دوم 70 چنانچه به صورت حضوري ديپلم يا پيشدانشگاهي خود را اخذ كرده باشند، ثبتنامشان در نيمسال اول تحصيلي دانشگاهها بلامانع است.
محتوای مخفی: متولدبن 70 و 71 و 72
سلام. اگه كسي از دانشگاه انصراف بده ، بايد همون روز انصراف دفترچه رو بفرسته يا بعد 4 ماه دفترچه رو بفرسته ؟
مثلاً اگه كسي مهر انصراف بده از دانشگاه ، 4 ماه بعدش يعني كي ؟ اگه بعد 4 ماه بعد انصراف دفترچه رو ارسال كنه كي اعزام ميشه ؟
امكانش هست كه با جبهه پدر اعزام رو به عقب انداخت ؟ چطوري ؟ و بعد در يك دانشگاه ديگر ثبت نام كرد و ادامه تحصيل داد ؟
ممنون![]()
Last edited by Iranian boy10; 16-08-2011 at 10:46.
سلام
در صورت انصراف فقط 4 ماه مهلت دارید تا دفترچه بفرستید
اگر مهر انصراف بدید تا بهمن مهلت دارید
حدافل 2 ماه و حداکثر 4 ماه طول میکشه تا برگه سبز بیاد ، بعدش هم تاریخ اعزام توش زده که جمعا حداکثر 6 ماه طول مبکشه تا برین آموزشی
با جبهه پدر نمیشه تمدید کنید ، فقط میشه کسری بگیرید، برای تمدید هم با برگه ی سبز باید برید نظام وظیفه ...
شاید 2 ماه تمدید کنن
.
سلام دوستان . یه سوال . من که ورودی به دانشگاه د سال 89 هستم و مقطع کارشناسی . آیا میتونم توکنکور زبان 91 شرکت کنم ؟ انصراف از تحصیل و مرخصی هم ندم !
سلام علیکم
آقا من متولد بهمن 71 هستم و میخوام پشت کنکور بمونم. حالا میشه یکی به من توضیح بده واسه سربازی چیکار باید کنم؟ مثلا اینکه دفترچه رو از کجا بگیرم و چه زمانی باید ارسال کنم ؟؟؟
ممنون.
سلام
اگه تا زمان کنکور و ثبت نام دانشگاه ، کارشناسی رو بگیری ، میتونی شرکت کنی
سلام
قبلا در این مورد صحبت شده ، ( همین صفحه )
ممنون. ولی من این صفحه و چند صفحه قبل رو نگاه کردم جواب سوالام رو نگرفتم. همه ی اون مطالب مربوط به بچه های 70 و نیمه اولی های 71 بود.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)