تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 387 از 645 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزيز اين شركت مال كجاست ؟؟ سايتش چيه؟؟؟ قيمت 128 چند دادي؟؟ نامحدود هستش يا حجمي؟؟؟؟ كدوم منطقه هستي

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شركت فلگ از آغاز كار تعمير كابل اينترنتي قطع شده در خليج فارس خبر داد.
    به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كابل زيردريايي فالكون كه متعلق به شركت مخابراتي هندي فلگ است، روز جمعه و پس دو كابل اينترنتي كه روز چهارشنبه در درياي مديترانه و در نزديكي بندر اسكندريه مصر قطع شده بودند، قطع و عدم دسترسي به اينترنت در هند و برخي كشورهاي خاورميانه را موجب شد.
    شركت فلگ در وب سايت خود اعلام كرد: كشتي تعمير روز سه‌شنبه به محل آسيب ديدگي كابل فالكون رسيد و كار تعمير آن آغاز شد و گروه تعمير اين شركت در شرايط هوايي نامساعد در حال فعاليت است تا از تعمير به موقع اطمينان حاصل كند.
    مصر بيش از نيمي از ظرفيت اينترنت خود را به دليل قطعي هفته‌ي گذشته كابل اينترنتي از دست داد و به گفته‌ي وزير مخابرات اين كشور، اين سرويس‌ها دست كم تا ده روز به حالت عادي باز نمي‌گردند.
    شركت مخابراتي اماراتي du نيز اعلام كرده است كه سرويس‌هاي اينترنتي و تلفن اين شركت با استفاده از كابل‌هاي زميني از طريق عربستان سعودي تقريبا به حالت عادي بازگشته است.
    رييس انجمن ISPهاي هند نيز اعلام كرد از زمان آغاز به كار تعمير تا برقراري كامل دسترسي به اينترنت، دست كم ده روز طول خواهد كشيد
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ايرنا- كابل انتقال اينترنت منطقه خاورميانه و هند در زيرآب‌هاي بندر اسكندريه مصر با برخورد يك كشتي قطع شده است.
    برخي شبكه‌هاي اينترنتي و خبري روز پنجشنبه اعلام كردند، "ميشل كو"، سخنگوي شركت ‪ AT&T‬گفته است ، قطع كابل كنسرسيوم موسوم به $‪ SEA-ME_WE‬متعلق به شركت "فلق تلكام" موجب بوجود آمدن ترافيك انتقال اطلاعات و كم شدن سرعت اينترنت در منطقه خاورميانه و هند شده است.
    وي افزود، هم‌اكنون كنسرسيوم $‪ SEA-ME_WE‬متشكل از چند شركت از جمله شركت ‪ AT&T‬براي تعميرات آن بسيج شده‌اند.
    سخنگوي شركت "فلق تلكام" نيز گفت، در اثر لنگر انداختن غيرمعمول يك كشتي در بندراسكندريه مصر، اين كابل قطع شد.

وي افزود، شركت‌هاي مختلف كارشناسان خود را براي كمك به تعمير اين خط به‌منطقه روانه كرده‌اند، اما تعميرات آن بين ‪ ۱۲‬الي ‪ ۱۵‬روزطول خواهد كشيد.

بخشي از اينترنت منطقه نيز از طريق خطوط شركت "ورايزن" تامين مي‌شد كه آن نيز ديروز در دو منطقه دچار قطعي شده‌است.

كاربران اينترنت شركت " فلق" در هند اعلام كرده‌اند كه سرعت اينترنت آنها به شدت كاهش يافته است.

براساس گزارش شبكه ‪ computerworld‬سرعت اينترنت دركشورهاي عمان و اردن نيز به شدت كاهش يافته است.

كابل زيردريايي ‪ flaky‬كه مسير دوم اتصال هند به اينترنت است، قبلا توسط زلزله قطع شده بود.

در هند براي مقابله با اين بحران اينترنتي تدابير لازم از جمله استفاده از شبكه ماهواره براي كاهش صدمات در دستور كار قرار گرفته است.

وزارت ارتباطات و تكنولوژي مصر نيز اعلام كرد، سرويس اينترنت دراكثر مناطق اين كشور قطع است.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا صبانت كه داشتم سرعت باز كردن صفحات وب خيلي سريع بودش ايا سرويس 63 سپنتا هم همينطوره؟؟؟ البته ميخوام صبا بگيرم سرويس 5 گيگ . حالا سپنتا نميدونم اگه بخوام بايد فرم هايي كه تو سايت هستش رو همه رو پر كنم فكس كنم؟؟ كسي كه سپنتا گرفته از طريق سايت بگه چون شركت نميخوام برم . صبا كه مدارك ميفرستي خودش همه كار ميكنه. ولي سپنتا نوشته بايد فرم تعهد مخابرات پر كني!!! تو منطقه فرد اسدي سرويس سپنتا چطوره؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟ سپنتا ميگن شيرينگ نداره سرعتش واقعي هستش 64 بگيريم بايد روي 8 باشه خوب اسيا تك كه بين 8 نفر شير ميكنه سرويس 64 دارم روي 4 و 5 هستش پس فرقي نداره؟؟؟ ولي آسياتك صفحات رو دير تر باز ميكنه تا اينتر بزني نمياره ولي صبا مياورد
    كسي جواب سوالات منو نميده ؟!!!!

راستي 128 داتك 23 هزار تومن هستش ميخواستم ببينم سرعت داتك خوبه؟؟؟ تو منطقه فرد اسدي كسي نميدونه چطور هستش سرعتش؟؟؟؟ اگه خوب باشه ميگيرم آخه 128 اسياتك سرعتم روي 5 بودش فايده نداره 20 هزار تومن ماهي حداقل داتك خوب باشه 23 ميدم ميگيرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2145's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین دور و بر

پيش فرض

سلام
    با 15000 تومن چی پیشنهاد می کنید؟؟(محدود-نامحدود)!؟
    پارس آنلاین 128 ،3 گیگ چطوره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

12

تو رو خدا دوستان حتما پیش شماره خودتون بذارید علم غیب که نداریم.
    شرمنده ولی سلمان فارسی تابلو ترین منطقه است که هیچ شرکتی پورت خالی نداره شرکت های زیر رو پیدا کردم

2207

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    و شاتل و آسیاتک

در ضمن شرکتی به اسم آریاست هست که گویا توی این اوضاع سو استفاده کرده و در منطقه سلمان فارسی 128 رو به قیمت ماهیانه 50 هزار تومن میده !!!
    کد:

اینم اطلاعات کامل. حالا اگه کسی آشنایی چیزی داره کمک کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آسیاتک/ شاتل/نیونت/افروزنت شما رو پشتیبانی می کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كسي جواب سوالات منو نميده ؟!!!!

راستي 128 داتك 23 هزار تومن هستش ميخواستم ببينم سرعت داتك خوبه؟؟؟ تو منطقه فرد اسدي كسي نميدونه چطور هستش سرعتش؟؟؟؟ اگه خوب باشه ميگيرم آخه 128 اسياتك سرعتم روي 5 بودش فايده نداره 20 هزار تومن ماهي حداقل داتك خوب باشه 23 ميدم ميگيرم

دوست عزیز، من از طریق خود سایت سپنتا سرویس گرفتم، فکس و مکس هم در کار نبود، فرم رو پر کردم، (یا میتونی بهشون تلفن بزنی) یه پیک میفرستن فرم های قرارداد رو امضا میکنی و تمام. فکر کنم یه بار دیگه هم این جواب رو داده بودم، حالا به شما یا شخص دیگه، خاطرم نیست.
    درسته، سپنتا شرینگ نداره، IP STATIC هست و سرعتاش واقعی هست. در مورد صبا نت هم اطلاعی ندارم.
    داتک خوبه، اما پارسال من رو خیلی اذیت کرد، من هم اومدم سراغ سپنتا، سر پس دادن پول و این برنامه ها، کلی با داتک در افتادم. ضمن اینکه یکی از دوستام 512 وایرلس داره، میگه سر ماه که میشه اشتراکم رو قطع میکنند، دوباره بعد یکی دو روز وصل می کنند، ازش که پرسیده گفتن ما برای همه این کار رو میکنیم. البته بعیده الان دیگه همچین کاری بکنن.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز، من از طریق خود سایت سپنتا سرویس گرفتم، فکس و مکس هم در کار نبود، فرم رو پر کردم، (یا میتونی بهشون تلفن بزنی) یه پیک میفرستن فرم های قرارداد رو امضا میکنی و تمام. فکر کنم یه بار دیگه هم این جواب رو داده بودم، حالا به شما یا شخص دیگه، خاطرم نیست.
    درسته، سپنتا شرینگ نداره، IP STATIC هست و سرعتاش واقعی هست. در مورد صبا نت هم اطلاعی ندارم.
    داتک خوبه، اما پارسال من رو خیلی اذیت کرد، من هم اومدم سراغ سپنتا، سر پس دادن پول و این برنامه ها، کلی با داتک در افتادم. ضمن اینکه یکی از دوستام 512 وایرلس داره، میگه سر ماه که میشه اشتراکم رو قطع میکنند، دوباره بعد یکی دو روز وصل می کنند، ازش که پرسیده گفتن ما برای همه این کار رو میکنیم. البته بعیده الان دیگه همچین کاری بکنن.
    این مشکلی که گفتید برای من پیش نیامده مگر موقعی که روز قبل 2 3 ساعت قبل از ساعات اداری تو بانک پرداخت نکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اقا من تو ابادان 64 دارم دانلودم کمتر از 9 نیست واقعا که عالیه...دمشون گرم اونم بدون محدودیت دانلود سرعت دانلود بین 9 تا 12 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •