آقا این چه نرم افزاریه همتون دارید ؟؟اسمشو بگید ما هم گزارش درست درمون بگیریم از دانلودامون
آقا این چه نرم افزاریه همتون دارید ؟؟اسمشو بگید ما هم گزارش درست درمون بگیریم از دانلودامون
این Bw meter ــــه خیلی ها هم از نرم افزار networx استفاده می کنن
من اصفهان نیستم ، مشهد هستم اما 512 محدود همون سرعت 50 تا بیشتر نمیده قبلا برای من خوب بود اما الان نه ! سرعت 1 مگ هم روی 100 تا حساب کن در ضمن پارس تو ساعات رایگان هیچ تضمینی هم نمیده کارت به شکایت هم بیفته طبق مفاد قرار داد فقط برای ساعات غیر رایگان جبران خسارت میده ، کلا سرویس گرفتن از هر سرویس دهنده ای بستگی به مخابرات منطقه شما و فاصله شما داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoudi; 20-09-2014 at 11:41.
چطوری پسر نبودی دلمون برات تنگ شده بود !
پارس دیگه برای وب گردی هم بدرد نمیخوره !![]()
اقا یه سری میان عکس قبل میذارن 50KB بعد 500KB قضیش چیه؟؟یعنی ساکس (همون جورابه معروف
) کاره خاصی میکنه یا روش مافیاییه به کسی نمیگین؟
![]()
آقا این شهراد دیگه چه کوفتیه ! نت من خود به خود قطعو وصل میشه میره رو این شهراد ! کسی این مشکلو داره ؟
وقتی میشه شهراد اینطوری میشه منه بدبخت هم همین مشکلو دارم !![]()
من کرمان هستم اینا چند وقت پیش گفتن مشکل پهنای باند داریم فکر کنم این کارو کردن جبران بشه !
ممنون من هم دلم برای شما تنگ شده بود.....
پینگم خیلی خوب شده و به تبع اون پیج هم خوب باز میشه .... مشکل من سرعته![]()
خودشون میگن پهنای باند کم داریم ولی از اون طرف هی تبلیغ اینترنت 16 مگابیت میکنن![]()
پارس آنلاین خیلی شرکت حریص و سودجوییه و اصلا به فکر مشترکهاش نیست![]()
Last edited by lamp23; 20-09-2014 at 12:23.
سلام.دیروز زد به سرم گفتم دیگه سرعت بالای 450 گیرم نمیاد 5 گیگ خریدم پدر پارس آفلاینو در آوردم با سرعت 700 تا.(عغده ای شدیم به خدا)
ولی چشتون روز بد نبینه امروز دوباره سرعتم اومد دوربر 128(سرعت اسمی)
دیشبم2 تا فایل باهم دیگه گذاشته بودم لامصب تا 97% بیشتر دان نشده بود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)