سلام من با مدرک فوق دیپلم افتادم سازمان زندانها کرج٠سوالم این هستش که در زندان به ما کار اداری هم میدهند یا مدرک دانشگاهی فرقی با سربازان دیپلم به پایین ندارند!؟. و اینکه درجه ما چی خواهد بود؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام من با مدرک فوق دیپلم افتادم سازمان زندانها کرج٠سوالم این هستش که در زندان به ما کار اداری هم میدهند یا مدرک دانشگاهی فرقی با سربازان دیپلم به پایین ندارند!؟. و اینکه درجه ما چی خواهد بود؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
...............
فلسفه دادگاه نظامى چيز ديگرى است وقتى يك فرد نظامى چه سرباز يا پرسنل كادر خطايي مى كند كه خارج از مقرارت نيروى هاى مسلح باشد براى او دادگاه تشكيل مى دهند شما هنوز لباس خدمت بر تن نكرديد كه دادگاهى شويد شما بايد شوراى عالى پزشكى مى رفتيد خيلى ها مثل شما بودند كه از كميسيون جواب منفى گرفتند اما در پايان بعد از تشكيل شورا معاف شدند
با فوق ديبلم ماه زوج اعزام مى شويد و درجه شما گروهبان دو خواهد بود البته اگر در ارتش باشيد اگر در نيروى انتظامى باشيد كه درجه شما متفاوت خواهد بود اگر در ارتش و تهران باشيد ممكنه كارهاى دفترى و ادارى انجام بدهيد
Last edited by mani6606; 28-02-2017 at 10:45.
شانس سرباز ديپلم براى هر سه ارگان ارتش سپاه و ناجا يكى است
دوستان دیگه تک پسری هم ظاهرا تاثیری تو تقسیمات نداره درسته؟ ارشدهای پادگان ما گفتن اصلا برای تک پسری مدرک نیارید که قبول نمی کنیم و تاثیری نداره
سلام مرسی از راهنماییت atp22من مدرکم فوق دیپلم هست نهادها یا ارگان ها دیپلم یا فوق دیپلم بر میدارن واسه
امریه؟؟؟
معمولا کدوم نهادها امریه میگیرن؟؟؟کدوم نهادها امریه گرفتنش راحت تر هست نسبت به بقیه نهادها؟؟؟
به خشکی شانس اصلا شانس هم ندارم که تاریخ اعزامم 19 اسفند بود امروز رفتم پلیس 10+ ببینم آموزشیم کجا افتاده بعد با کمال تعجب دیدم نوشته تاریخ اعزام 96/01/19 بعد به پلیس 10+ میگم چرا اینطوری شده میگه جا نبوده و تعداد سرباز زیاد بوده بخاطر همین افتادی فروردین ماه بعد دوستم که اونم تاریخ اعزامش 19 اسفند بود افتاده ارتش آیا همچین چیزی امکان داره؟؟؟آیا اعزام اضطراری وجود داره یعنی من اعزام اضطراری میتونم بکنم و همین اسفند برم خدمت؟؟؟
اگه واسه معاف از رزم اقدام کنم اون موقع احتمال افتادنم تو سپاه (بدون برگ سبز سیستم همینطوری بندازه سپاه که میدونم شانسش خیلی کمه)چند درصد هست چون شنیدم سپاه معاف از رزم بر نمیداره درسته؟؟؟مرسی ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر.
سلام
امروز هم رفتم نظام وظیفه این سرگرده خیلی آدم بلانسبت آشغالیه میگه همون 1 بار نامه دادیم به نظام وظیفه اصلی که زنگ زدم میگه زنگ بزن ستاد مردمی !!
فوق دیپلم هم خوبه از دیپلم بهتره،امریه زندان ها می گیرند که فکر نکنم شما خوشتون بیاد، امریه شهرداری و آتش نشانی خیلی خوب هست، استانداری هم امریه میگیره، بهزیستی، سازمان تبلیغات اسلامی، دادگستری (که البته نگهبانی هست)، امریه یگان حفاظت محیط زیست و یگان حفاظت منابع طبیعی که دوتای آخر شرایط خیلی خوبی دارند مشکلشون اینه که لباس فرم نظامی باید بپوشید. شهرداری حواستون باشه که خیلی خوبه، سازمان های دیگه هم بسته به رشته شما ولی شما که الآن وقت دارید تا فروردین به نظرم به فال نیک بگیرید شاید خواست خدا بوده، در ضمن امریه سپاه هم خیلی عالیه مخصوصا اگر کسری داشته باشید زود تموم میکنید. یگان حفاظت منابع طبیعی سهمیه داره واسه سال آینده اما بقیه ارگان ها رو نمیدونم، داشتن سهمیه خیلی مهم هست چون باید سهمیه باشه که شما درخواست بدید. جهاد و کشاورزی امریه خوبی داره کار اداری هست اما واسه سال آینده هنوز سهمیه نداره که البته باز بسته به استان شما فرق میکنه ممکن تو شهر شما سهمیه داشته باشه، ولی بیشتر این امریه ها رو ماه های زوج میگیرند یعنی لیسانس به بالا که ماه های زوج هست، شما که کاردانی هستید تا قبل از مهم 95 با لیسانس به بالا در ماههای زوج اعزام میشدید اما بعد از مهم ماه امسال، شرایط شما رو بادیپلمه های یکی کردند.
در مورد معاف از رزم من شنیدم که سپاه سخت می گیره دلیلش رو نمیدونم اما به هر حال خودتون تصور کنید که کسی که معاف از رزم هست لابد یک مشکل پزشکی داشته که معاف از رزم شده، اما بعضی از سازمان های امریه دهنده دولتی اتفاقا یکی از شرایطشون برای موافقت با امریه همین معاف از رزم هست، مثلا راه و ترابری معاف از رزم میخواد، بعضی ها هم براشون مهم نیست مثل جهاد و کشاورزی
Last edited by atp22; 28-02-2017 at 17:51.
دوستان عکس نظامی که باید بگیریم همراه با کلاه هست یا فقط لباس نظامی ( فرنچ) باید پوشیده باشیم
Last edited by amir deja vu; 01-03-2017 at 08:51.
فقط با لباس نظامى و در عكس بايد درجه ها مشخص باشد
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)