تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3867 از 4105 اولاول ... 28673367376738173857386338643865386638673868386938703871387739173967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,661 به 38,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

مرسی از راهنماییت دوست عزیز.قصدم رفتن به خدمت هست ولی اگه یه وقت نیروی انتظامی مرزبانی افتادم میتونم تمدید کنم واسه فروردین یا اردیبهشت ماه؟؟؟اونوقت چقدر احتمال داره که بعد تمدید دوباره نیروی انتظامی نیفتم و بیفتم ارتش؟؟؟محل اعزامی های 19 اسفند مشخص شده؟؟؟ممنون
    کاری که من به شما پیشنهاد میکنم که اینجوری حتی مرزبانی هم نیافتید، به نظرم قبل از خدمت برای معافیت اقدام کنید پرونده که باطل شد، بعد برای امریه جستجو کنید تا تاریخ اعزام و کمیسیون مشخص بشه یک امریه بگیرید بعد دیگه نیازی نیست که نگران مرز افتادن باشید. با امریه میافتید شهر خودتون یا دیگه حداقل مرکز استان خودتون اینجوری بهتر هست. حداقلش اینه که شام و نهار و خواب رو خونه خودتون هستید نیازی نیست شام و نهار پادگان رو که آدمیزاد نمیتونه بخوره مصرف کنید. هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که مرزبانی میافتید یا نه، افرادی هم که شهر خودشون در حالت عادی خدمت میکنند شرایط دارند یا تک پسر هستند یا متاهل، نیرو انتظامی هم اگر بیافتید مثلا پلیس راهور و راهنمایی رانندگی با توجه به تحصیلات شما بهتون سخت میگذره و 24 ساعته هست ارتش هم فقط به درجه دارا خوش میگذره بقیه باید نگهبانی بدن، پس فقط یک راه میمونه همون امریه هست، اگر از معاف از رزم مطمئنید برای معافیت پزشکی اقدام کنید. اگر معاف از رزم رو بگیرید آموزشی بهتون سخت نمیگذره و اگر امریه هم داشتید که دیگه پادگان نیستید. به هر حال تصمیم با شماست امیدوارم بهترین راه رو انتخاب کنید.

بعید میدونم با تمدید موافقت بشه، ولی اگر دلیل پزشکی بیارید موافت میکنند، احتمال تغییر ارگان بعد از تمدید وجود داره اما قطعی نیست. شما اگر آموزشی مرزبانی باشید لزوما بعد آموزشی اونجا نیستید مرزبانی واسه بعد آموزشی هست، آموزشی ها هیچ کدوم مرز بانی نیستند. تو پادگان هستید.
    تقریبا امروز فردا هست که مکان آموزش مشخص بشه، معمولا 10 روز مونده به اعزام مکان آموزش مشخص میشه
    Last edited by atp22; 27-02-2017 at 09:02.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش هنوز معلوم نیست کجام من فوق دیپلم دارم سمت تهران هستم (شهریار) امکانش هست بعد از آموزشی سربازیم رو شهرستان بیفتم ؟؟
    اگر شرايط خاص مانند پدر يا مادر نظامى يا تك اولاد ذكور نباشيد هر جاى ايران ممكنه تقسيم شويد اما مى توانيد بعد از گذشت چندماه درخواست انتقالى بدهيد

در آغاز فعالیت Nodejs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

برای خرید سربازی آخرین مدرک تحصیلی تاثیر داره دیگه درسته ؟ من متولد ۷۱ سال ۸۹ رفتم دانشگاه شنیدم مدرک پیشو حساب نمیکنن دیپلم حساب میکنن که میشه ۸۸ در اینصورت از ۸۸ تا ۹۶ میشه ۸ سال آیا میتونم برم انصراف بدم سال دیگه برای خرید اقدام کنم؟

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگر شرايط خاص مانند پدر يا مادر نظامى يا تك اولاد ذكور نباشيد هر جاى ايران ممكنه تقسيم شويد اما مى توانيد بعد از گذشت چندماه درخواست انتقالى بدهيد
    سلام دوست عزیز ممنون از اینکه پاسخگو هستید
    راستش بنده تک فرزند ذکور هستم و یک خواهر دارم ماردم هم عمرش رو سال 76 به شما داده خودم متولد 73 هستم پارسال تابستون رفتم برای معافیت (پدرم مریض احوال هستند) گفتند قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% ما معافیت میدیم ...
    پدرم چون از سال 79 دیابت داره و اضافه وزن شدید هم داره انواع و اقسام بیماری ها رو داره ... الان پاش مشکل داره به سختی راه میره ... تاندل کتفش پاره شده ...
    دوباره رفتم نظام وظیفه گفتم میخوام دفترچه پاس کنم قبلش میخوام یه بار دیگه پدرم معاینه بشه قبول نمیکنند در صورتی که من با نظام وظیفه سازمان اصلی برای مشاوره تماس گرفتم گفتند مشکلی نداره میتونید دوباره اقدام کنید ! حالا موندم چی کار کنم راستش من مدارکم همش آمادست رفتم پلیس + 10 گفت اگه تا قبل اسفتد بیاری 19 اردیبهشت اعزام میشی ...

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اگه کسی سرباز نیروی هوایی ارتش باشه و پارتی از نیروی زمینی پیدا کنه میتونه اون شخص در تقسیمات بعد از آموزشی کاری واسش انجام بده ؟ ارتشی باشه کافیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان درسته ک سربازای دیپلمه معمولا سپاه میفتن؟یا راحت تر پذیرش سپاه میشند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه پاسخگو هستید
    راستش بنده تک فرزند ذکور هستم و یک خواهر دارم ماردم هم عمرش رو سال 76 به شما داده خودم متولد 73 هستم پارسال تابستون رفتم برای معافیت (پدرم مریض احوال هستند) گفتند قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% ما معافیت میدیم ...
    پدرم چون از سال 79 دیابت داره و اضافه وزن شدید هم داره انواع و اقسام بیماری ها رو داره ... الان پاش مشکل داره به سختی راه میره ... تاندل کتفش پاره شده ...
    دوباره رفتم نظام وظیفه گفتم میخوام دفترچه پاس کنم قبلش میخوام یه بار دیگه پدرم معاینه بشه قبول نمیکنند در صورتی که من با نظام وظیفه سازمان اصلی برای مشاوره تماس گرفتم گفتند مشکلی نداره میتونید دوباره اقدام کنید ! حالا موندم چی کار کنم راستش من مدارکم همش آمادست رفتم پلیس + 10 گفت اگه تا قبل اسفتد بیاری 19 اردیبهشت اعزام میشی ...
    همون موقع كه از كميسيون جواب رد گرفتيد شكايت مى كرديد و پيگير تشكيل و ارجاع به شوراى عالى پزشكى مى شديد شورا عالى بالاترين مقام تصميم گيرى است حال با اين وجود برويد نظام وظيفه استان مستقيم با بالاترين مقام معمولا سرهنگ هست صحبت كنيد و مورد را بيان كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه کسی سرباز نیروی هوایی ارتش باشه و پارتی از نیروی زمینی پیدا کنه میتونه اون شخص در تقسیمات بعد از آموزشی کاری واسش انجام بده ؟ ارتشی باشه کافیه ؟
    خير تغيير نيرو يك كار محال حتى براى پرسنل پايور چون يك روند بلند مدت و طاقت فرسا دارد بايد از پايين ترين سلسله مراتب فرمانده جز تا بالاترين سلسه مراتب يعنى فرماندهى كل هر دو نيرو با ان موافقت كنند

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

همون موقع كه از كميسيون جواب رد گرفتيد شكايت مى كرديد و پيگير تشكيل و ارجاع به شوراى عالى پزشكى مى شديد شورا عالى بالاترين مقام تصميم گيرى است حال با اين وجود برويد نظام وظيفه استان مستقيم با بالاترين مقام معمولا سرهنگ هست صحبت كنيد و مورد را بيان كنيد
    رفتم برای شکایت و تجدید نظر اما گفتند که دادگاه نظامی دیگه نمیتونه روی این پرونده ها دست بزاره و برای تحدید نظر هم هر کاری کردم گفتند فایده نداره و ... الکیه و ...
    یک سوال داشتم روی پرونده من نوشته بودند قسمت اداری یعنی چی ؟ همون موقع که گفتند معاف نیستم !
    الان چون تک فرزند ذکور هستم به امید خدا تهران میفتم بعد از آموزشی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خير تغيير نيرو يك كار محال حتى براى پرسنل پايور چون يك روند بلند مدت و طاقت فرسا دارد بايد از پايين ترين سلسله مراتب فرمانده جز تا بالاترين سلسه مراتب يعنى فرماندهى كل هر دو نيرو با ان موافقت كنند
    راستی یک سوال دیگه فوق دیپلم و با دیپلم فرقی نداره تو خدمت ؟ یعنی منی که زحمت کشیدم 2-3 سال درس خوندم الکیه ؟ من از هر کی پرسیدم گفتند که هیچ تاثیری نداره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •