تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3867 از 4751 اولاول ... 286733673767381738573863386438653866386738683869387038713877391739674367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,661 به 38,670 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تایید میشه به طرز فجیع البته الان اکو دارم. برای سرویس اکو من هم قبلا اتفاق افتاده ، یعنی بعد از تمدید دوره شب اولش خوب بود ولی فرداشبش دوباره محدود بودم
    انصافا اکو خیلی بهتر آرت . الان آرت 1 دارم سرعت که شده 16 یعنی به زور سایت باز میکنه ! اکو حداقل توی روز 2 مگ شب هم سرعت 60 . من اکو که بودم 2 شب 1400 مگ دانلود میکردم 3 شب دانلود نمیکردم محدود نمیشدم . البته 1 بار هر شب دانلود کردم 10 روز محدود بودم ماه دیگه دوباره اکو میگیرم با رعایت بیشتر

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

انصافا اکو خیلی بهتر آرت . الان آرت 1 دارم سرعت که شده 16 یعنی به زور سایت باز میکنه ! اکو حداقل توی روز 2 مگ شب هم سرعت 60 . من اکو که بودم 2 شب 1400 مگ دانلود میکردم 3 شب دانلود نمیکردم محدود نمیشدم . البته 1 بار هر شب دانلود کردم 10 روز محدود بودم ماه دیگه دوباره اکو میگیرم با رعایت بیشتر
    دوست عزیز اکو هم حتما سرعت روی 2مگ نیست
    من اخرین باری که اکو 128 گرفتم
    برام روی 160 بسته بودن سرعت رو
    هیچ اعتراضی هم نمیشه کرد متاسفانه
    تقریبا 20ماه شاتل داشتم که جمعش کردم

3. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من 14 هم رفتم انصراف دادم نمایندگی منو قطع سریس کرد حالا من نمیتونم برم پنل کاربریم تو سایت ولی به اینترنت وصل هستم حالا تو این گیرو ویری نمایندگی عوض شده حالا من به او می گم خط منو از رانژه در ببارین و برام فیش صادر نشه
    می گن شما همون شرکته قرار ازش سرویس بگیری برات از رانژه در میاره حالا موندم چیکار واینکه اگه الان از اینترت استفاده کنم ضرر داره یا نه
    کسی نیست جواب بده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اکو هم حتما سرعت روی 2مگ نیست
    من اخرین باری که اکو 128 گرفتم
    برام روی 160 بسته بودن سرعت رو
    هیچ اعتراضی هم نمیشه کرد متاسفانه
    تقریبا 20ماه شاتل داشتم که جمعش کردم
    درسته ولی اینجا ( اهواز ) چندین سوال سرویس های اکو روی 2 مگ بسته میشه

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اونطور که من حساب کردم براساس این نمودار شما حدود 25 گیگ در طول این 30 روز مصرفتون بوده.
    هزینه پرداختی برای ART128 در ماه حدود 29 هزار تومن هست.
    اگر این هزینه رو به شرکتهایی مثل پارس آنلاین و مبین نت پرداخت کنید به شما سرویس های زیر رو میدهند:

پارس آنلاین:
    سرویس POL-256-8G
    سرعت دریافت 256 Kbps
    ترافیک ماهیانه 8 GB
    هزینه ماهیانه ( ریال ) 299,500

مبین نت:
    طرح متوسط مصرف
    زمان یک ماهه
    سرعت تا 512Kbps
    محدودیت حجم 6GB
    هزینه طرح در زمان (ریال) 270.000

اگر از سرویس ART128 ناراضی هستین یا شرکت شاتل محدودیت برای کاربر اعمال کرده در صورت تمایل میتونید از شرکتهای ذکر شده در بالا سرویس بگیرید.
    شرکتهای دیگری هم وجود دارند که سرویسهایی به مراتب بهتر از دو شرکت ذکر شده در بالا ارائه میدهند که اگر از اطراف اون شرکتها رد شدین حال و احوالشون رو به سمع و نظر دیگران برسونید.
    صحبتهای زیادی از طرف کاربرهای بسیاری در اینجا شده و اما چه خوب بود اگر مدارک و اسناد معتبر ارائه بشه تا اینکه چند نفر که تعدادشون کم یا زیاد هست تنها به نوشتن حرف های خودشون بسنده کنند و صحبتهاشون خالی از مدارک معتبر باشه که باورش هم سخته.
    نمودار بالا مدرک خوبی هست که نشون داد جناب porya_spy عزیز با اینکه باید از سرویسشون راضی باشن، سرویس دهنده (شاتل) نسبت به دو سرویس دهنده دیگر ذکر شده در بالا کم لطفی نکرده که هیچ بلکه مورد کم لطفی هم قرار گرفته.
    Last edited by fragari; 13-08-2012 at 14:59.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اونطور که من حساب کردم براساس این نمودار شما حدود 25 گیگ در طول این 30 روز مصرفتون بوده.
    هزینه پرداختی برای ART128 در ماه حدود 29 هزار تومن هست.
    اگر این هزینه رو به شرکتهایی مثل پارس آنلاین و مبین نت پرداخت کنید به شما سرویس های زیر رو میدهند:

پارس آنلاین:
    سرویس POL-256-8G
    سرعت دریافت 256 Kbps
    ترافیک ماهیانه 8 GB
    هزینه ماهیانه ( ریال ) 299,500

مبین نت:
    طرح متوسط مصرف
    زمان یک ماهه
    سرعت تا 512Kbps
    محدودیت حجم 6GB
    هزینه طرح در زمان (ریال) 270.000

اگر از سرویس ART128 ناراضی هستین یا شرکت شاتل محدودیت برای کاربر اعمال کرده در صورت تمایل میتونید از شرکتهای ذکر شده در بالا سرویس بگیرید.
    شرکتهای دیگری هم وجود دارند که سرویسهایی به مراتب بهتر از دو شرکت ذکر شده در بالا ارائه میدهند که اگر از اطراف اون شرکتها رد شدین حال و احوالشون رو به سمع و نظر دیگران برسونید.
    صحبتهای زیادی از طرف کاربرهای بسیاری در اینجا شده و اما چه خوب بود اگر مدارک و اسناد معتبر ارائه بشه تا اینکه چند نفر که تعدادشون کم یا زیاد هست تنها به نوشتن حرف های خودشون بسنده کنند و صحبتهاشون خالی از مدارک معتبر باشه که باورش هم سخته.
    نمودار بالا مدرک خوبی هست که نشون داد جناب porya_spy عزیز با اینکه باید از سرویسشون راضی باشن، سرویس دهنده (شاتل) نسبت به دو سرویس دهنده دیگر ذکر شده در بالا کم لطفی نکرده که هیچ بلکه مورد کم لطفی هم قرار گرفته.
    دوست عزیز درسته من راضی هستم . ولی با این مشکل دارم که بعد این 1-2 هفته سرعتم برنگشته ! اگه نیمخوان سرعت برگردونن داون استریم هم درست کنن ! الان داون استریم من 896 ولی سرعت دانلود 16 !!! و اینم بگم من قبلا هم آرت 1 داشتم وقتی محدود میشم دیگه بر نمیگرده ! مگر همون روز دوره بعد فرداش خراب میشه تا آخر دوره ! حتی اگه 1-2 هفته هم هیچ دانلود نکنم بازم برنمیگرده !!

8. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من حجم تمام شده یه 200 مگابایات هدیه دادن
    دوستان من اگه خطم دیگه شارژ نکنم چند روز طول میکشه خطم از رانژه خارج کنن

میخوام از دست این شاتل دزد راحت بشم

10. این کاربر از mehrdad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال
    من وقتی سریسم رو تو شاتل تمدید میکنم ترافیکم نباید زیاد بشه یعنی ترافیک رو باید جدا بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من حجم تمام شده یه 200 مگابایات هدیه دادن
    دوستان من اگه خطم دیگه شارژ نکنم چند روز طول میکشه خطم از رانژه خارج کنن

میخوام از دست این شاتل دزد راحت بشم
    سلام
    منم میخوام از دست شاتل راحت بشم جدیداً که اصلا معلوم نیست رو چه حسابی منو محدود میکنن ؟!!!
    زنگ زدم نمایندش گفت هر موقع دوره تموم شد برات همون روز خط رو از رانژه درمیارم اگر هم بخوای قبل از اتمام دوره از رانژه دربیاری باید بیای کارت شناسایی ببری یه فرم عدم رضایت یا هر دلیلی که میدونی رو پر کنی تا همونجا برات کارش رو انجام بده

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

سلام
    منم میخوام از دست شاتل راحت بشم جدیداً که اصلا معلوم نیست رو چه حسابی منو محدود میکنن ؟!!!
    زنگ زدم نمایندش گفت هر موقع دوره تموم شد برات همون روز خط رو از رانژه درمیارم اگر هم بخوای قبل از اتمام دوره از رانژه دربیاری باید بیای کارت شناسایی ببری یه فرم عدم رضایت یا هر دلیلی که میدونی رو پر کنی تا همونجا برات کارش رو انجام بده
    تایید میشه. جدیدا دیگه یاد گرفتن. دیگه حساب و کتاب درست و حسابی هم نداره منو هم الکی یه 4-5 روز واقعا الکی محدود کردن. حتی دانلودم روزانه 200 مگ بود. ایول اگه به این زودی خط رو جمع کنن خوبه آخه یه بار من از یکیشون پرسیدم گفت تا 10 روز طول میکشه(?!)

14. این کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •