من دوره کد خوردم مراعس لویزان. کسی میدونه چه جووریه؟
من دوره کد خوردم مراعس لویزان. کسی میدونه چه جووریه؟
1- چند صفحه قبل براتون نوشتم، من تجربه این کار رو داشتم چنین کاری که هم اموزشی برید هم معافیت رو پیگیری کنید غیر ممکن هستو شدنی نیست، چون وقتی برای معافیت اقدام میکنید پرونده باید تا زمان نتیجه گیری در مورد معافیت شما باطل بشه
2-احتمال اینکه با تمدید شما موافقت بشه شاید 0.5 هم نباشه چون تمدید تحصیل کرده ها رو هم به زور قبول میکنند، مخصوصا الآن که تعداد سرباز هم کم شده اوضاع برای تمدید خراب تر شده
هدف شما چه هست رفتن به خدمت یا تمدید کردن؟
تحصیلات شما؟
لیسانس مکانیک تهران
- - - Updated - - -
لیسانس مکانیک تهران
مرسی از راهنماییت دوست عزیز.قصدم رفتن به خدمت هست ولی اگه یه وقت نیروی انتظامی مرزبانی افتادم میتونم تمدید کنم واسه فروردین یا اردیبهشت ماه؟؟؟اونوقت چقدر احتمال داره که بعد تمدید دوباره نیروی انتظامی نیفتم و بیفتم ارتش؟؟؟محل اعزامی های 19 اسفند مشخص شده؟؟؟ممنون
مراعس کسی نمیدونه چه جوریه؟
سلام
اینطوری نیست که هر سال قبل عید پذیرش انجام بشه.
پارسال (تا جایی که من یادمه)، پذیرش حدودا اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت بود.
این دفترچه بیمه سربازی کی میدن ؟ زمان مشخص و دقیقی داره یا نه ؟ (اول اسفند همین امسال اعزام شدم)
راستش هنوز معلوم نیست کجام من فوق دیپلم دارم سمت تهران هستم (شهریار) امکانش هست بعد از آموزشی سربازیم رو شهرستان بیفتم ؟؟
سلام من با مدرك كارداني افتادم كچويي سازمان زندانها، كاري كه در دوره خدمت انجام ميديم اداري هست يا كار نگهباني از زندان!؟ و اينكه درجه ها در سازمان زندان ها تفاوت ميكنه يا همه سرباز زندانها يكي هستند!؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)