آره فکر کنم![]()
البته ظاهرا الان درست شده
بچه ها راستی امروز تو اتوبان تبلیغ پارس آنلاین زده بود که همه خطا داره روی 16 مگ بسته میشه پس با این تفاسیر خط منم روی 16 مگ باید باشه !
آره فکر کنم![]()
البته ظاهرا الان درست شده
بچه ها راستی امروز تو اتوبان تبلیغ پارس آنلاین زده بود که همه خطا داره روی 16 مگ بسته میشه پس با این تفاسیر خط منم روی 16 مگ باید باشه !
Last edited by mrh.fit; 19-09-2014 at 15:04.
سلام دوستان.من خطم هرروز داره کم تر میشه.اول روی 9 مگ بسته بودن دیروز کردن 8 و حالا کردن7.به نظرتون زنگ بزنم بهشون بگم برگردونن روی همون 9 مگ؟راستی مال همه را روی 16مگ میبندن؟ممنون از پاسخگویی تون
دوست عزیز این بالا پایین شدن های استریمتون به خاطر اختلال در شبکست برا همه پیش میاد با روشن خاموش کردن مودم می تونی اینو متوجه بشی یعنی یه بار که روشن خاموش کنی هم snr هم down stream تغییر می کنه ( در بیشتر موارد اینه )
در مورد داستان 16 مگ هم باید snr خط تون در حد نرمال باشه که بتونن روی 16 مگ ببندن فکر کنم دوستان دیگه تو پستای قبلی در مورد حد نرمال snr توضیح داده بودن
Last edited by mrh.fit; 19-09-2014 at 20:51.
یعنی ما نمیتونیم بعد تموم شدن مدت قراردادمون
اینو بگیریم؟
الان منی که یک هفته هست اومدم پارس آنلاین نمیتونم طرح جشنواره پاییزه بگیرم حالا یا همین الان یا به صورت رزرو
از تست این دوسنمون که خطش 16مگه معلومه که پارس سرعت آپلود رو 512 بسته. 9مگ ها آپلودشون رو 1 مگ بود. حال نمیکنم اینجوری. شایدم محدودیتیه که هست. یعنی در dsl سرعت دانلود بره بالا آپلود میاد پایین. نمیدونم![]()
اگه خطت جواب بده پارس انلاین آپلود رو روی 1 مگ میبنده که حال کنی اینجوری . اگه خودت هم بخوای روی 512 میبنده .
نه این طرح برای تمدید سرویس نیست
شما اگه یه هفته دیرتر به کاروان پارس آنلاین پیوسته بودی میتونستی از این طرحها بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)