ما که قرار بود بیفتیم همونجا ولی نشد خودم کم کردم دنبالش
ما که قرار بود بیفتیم همونجا ولی نشد خودم کم کردم دنبالش
دوستان عزیز منم پذیرش سپاه گرفته بودم 5 سالم تو حوزه کار میکردم بازم نشد افتادم نیروی انتظامی.اصلا هیچ اعتباری نیست هرلحظه ممکنه کد عوض بشه من خودم اولین بار سپاه مالک اشتر ارومیه افتاده بودم آموزشی بعد خورد نیروی انتظامی ارومیه
من برج دوم سال دیگه اعزام هستم
من مشکل خارش پوست دارم وضعیت حموم رفتن چطوریه ؟ حمومش از ایناست که مثل زندان تو فیلم خارجین ؟ همه با یه شورت میرن یه محوطه ؟
وسیله شخصی به نظرتون چی ببرم ؟
برای تداوم حکومت عزیزمون باید سرباز بشیم...![]()
اون فيلمه
اما حمام عموميه يعنى چند اتاق خيلى كوچك با يك دوش دارد و با اينكه تعدادى از سرباز ها وظيفه نظافت سرويس بهداشتى و حمام را دارند اما به تميزى خانه نمى شود ، و با توجه به تعداد سربازان بايد سريع دوش بگيرد تا نوبت ديگران هم شود وسيله شخصى مانند ماشين اصلاح ناخن گير ، مسواك به همراه داشته باشيد مسواك گاهى مى دهند اما كيفيتى ندارد
سلام دوستان
از سرباز معلمی خبری دارید؟ مثل اینکه دیگه نمیخوان پذیرش کنن!
خبری نیست![]()
حمومش تک نفرست ؟ لباس هامون رو میتونیم بشوریم ؟
بله يك اتاقك كوچيكه
اما بعضى از پادگان ها فقط حمام مركزى دارند كه هر روز مختص به يك يگان است يعنى شما شايد در هفته يك يا دو روز اجازه استفاده داريد در انجا اتاق ها بزرگتر است و ممكنه به علت كمبود وقت چند نفر برين داخل هر اتاق. اجازه شستن لباس را داريد نه داخل حمام بلكه يك جايي رو بهتون مى دهند، اگر بگويد در كدام سازمان و پادگان اموزشي هستيد شايد بهتربشود كمكتان كرد
اعزامی 12/19 کسی نیست ؟
بدترین چیزی که انتظارش رو میکشیدم سرم اومد و کد مازاد خوردم. واقعا حالگیریه تا لحظه آخر ندونی کجا و کدوم ارگان میفتی
چقدر امکان داره که تو این 10 - 12 روز کدم تغییر کنه ؟ اصلا احتمال داره ؟
دوستان اگه میدونین راهنماییم کنین خیلی حیاتیه برام ممنون میشم؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)