تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3864 از 4105 اولاول ... 28643364376438143854386038613862386338643865386638673868387439143964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,631 به 38,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام.بنده تاریخ اعزامم 19 بهمن بود ولی دی ماه تمدید کردم و الان تاریخ اعزامم 19 اسفند هست سه تا سوال داشتم:1-اگه الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم با درخواستم موافقت میشه یعنی تاریخ اعزامم(19 اسفند)لغو نمیشه؟؟؟2-حداکثر چن روز طول میکشه تا به معافیت پزشکی رسیدگی کنن؟؟؟3-آیا میتونم الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و 19 اسفند هم برم سربازی و هر موقع جوابش اومد(مثلا یک ماه دیگه) معاف شم؟؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه مرسی.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.بنده تاریخ اعزامم 19 بهمن بود ولی دی ماه تمدید کردم و الان تاریخ اعزامم 19 اسفند هست سه تا سوال داشتم:1-اگه الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم با درخواستم موافقت میشه یعنی تاریخ اعزامم(19 اسفند)لغو نمیشه؟؟؟2-حداکثر چن روز طول میکشه تا به معافیت پزشکی رسیدگی کنن؟؟؟3-آیا میتونم الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و 19 اسفند هم برم سربازی و هر موقع جوابش اومد(مثلا یک ماه دیگه) معاف شم؟؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه مرسی.
    ببيند به اين سرعت كه به كميسيون نمى رسيد ابتدا بايد پزشكى كه معاينه عمومى شما را انجام داده يعنى قبل از اينكه مدارك را در پليس +١٠ ثبت كرديد يك معاينه داشتيد او بايد براى مشكل شما درخواست معرفى به كميسيون يدهد سپس پليس +١٠ شما را به نظام وظيفه براى كميسيون معرفى مى كند و در حدود سه هفته زمان مى برد تا نامه براى شما ارسال گردد كه در ان مكان و زمان كميسيون درج شده است شما پس از ان به كميسيون مى رويد و هر نوع معافيتى كه به شما بدهند همان روز به شما اعلام مى كنددبا توجه به زمان محدودي كه داريد احتمال تشكيل كميسيون براى شما قبل از اعزام كم است پس از اينكه اعزام شديد مستقيم از داخل اموزشى اقدام كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    من تجربه اینکار رو داشتم، اگر مطمئن هستید که حداقل معاف از رزم خواهید شد میتونید همین حالا هم اقدام کنید (یک گواهی از یک متخصص بگیرید که فلان بیماری رو دارید بعد برید پلیس 10 بگید میخواهید تغییر وضعیت بدید و برای معافی اقدام کنید بعد می فرستن تون به بهداری استان اونجا تائید شد بر میگریدد پلیس 10 و دوباره یک پرونده جدید باید تشکیل بدید دوباره پزشک عمومی و همون 25 هزارتومن هزینه پست، تعیین تاریخ مراجعه به بیمارستان که براتون پیامک خواهد شد و بعد مراجعه به بیمارستان هزینه بیمارستان با دفترچه حساب نمیکنند (آزاد حساب میشه) چون مشمول هستید، یک ماه بعد از بیمارستان براتون کمیسیون تشکیل میشه ) به نظرم یک هفته مونده به اعزام اقدام کنید در این صورت پرونده اعزام شما باطل میشه و در مسیر معافیت پزشکی قرار می گیرید (اگر در کمیسیون معاف از رزم نشید غیبت میخورید)، شما به خدمت نخواهید رفت تا وضعیت معافیت شما مشخص بشه کمسیون زیر 3 ماه تشکیل و وضعیت مشخص میشه، اگر سرباز یا معاف از رزم شدید بعد براتون تاریخ اعزام مجدد تعیین میشه تقریبا 6 ماه تاریخ اعزام شما جابجا میشه
    Last edited by atp22; 22-02-2017 at 12:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم من برق خوندم و دوره کد رادار بهم خورده بابلسر 12 که روز تعطیل هست گفتن خودم رو معرفی بکنم حالا 12 و 13 ام تعطیل هست من 14 ام باید خودم رو معرفی بکنم یا همون 12
    سوال بعدیم از دوستان اینه که دوره کد رادار چه کاری میکنه و کجاها میوفتم پدافند هوایی ارتش
    اگه جواب بدید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالاتی دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم
    1- من دوره کد رادار تو پدافند هوایی ارتش گرفتم بابلسر تاریخی که باید خودم رو معرفی بکنم 12 ام هست که تعطیل رسمی هست و جمعه که 13 ام هست تعطیله حالا من همون 12 ام برم یا 14 ام خودم رو معرفی بکنم
    2- دوره کد رادار چکار میکنه و تو تقسیمات اش به کجا ها میفرستن
    3- من که مدرک گرفتاری سرپرست خانوار دارم تاثیر داره یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام.مرسی از راهنماییت مانی جان.به احتمال زیاد معاف دائم نشم و فقط معاف از رزم بشم میخواستم بدونم امکانش هست الان واسه معافیت اقدام کنم و 19 اسفند هم برم سربازی و هر موقع زمان کمیسیون اعلام شد(مثلا25 اسفند)اونوقت برگردم برم کمیسیون میخوام الان اقدام کنم و نزارم بمونه واسه داخل آموزشی با این وجود میشه تاریخ اعزامم لغو نشه و همون 19 اسفند بمونه؟؟؟سوال دومم اینه اگه بخوام تمدید کنم واسه فروردین ماه با اینکه یکبار تمدید کردم امکانش هست دوباره بتونم تمدید کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنی

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالاتی دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم
    1- من دوره کد رادار تو پدافند هوایی ارتش گرفتم بابلسر تاریخی که باید خودم رو معرفی بکنم 12 ام هست که تعطیل رسمی هست و جمعه که 13 ام هست تعطیله حالا من همون 12 ام برم یا 14 ام خودم رو معرفی بکنم
    2- دوره کد رادار چکار میکنه و تو تقسیمات اش به کجا ها میفرستن
    3- من که مدرک گرفتاری سرپرست خانوار دارم تاثیر داره یا نه
    سوال 1 اکیداً توصیه میکنم اگه 12 ام باید خودتو معرفی کنی و اینروز تعطیل باشه حتما حتما روز قبلش مراجعه کنی . دوست من مساله ی شما رو داشت روزی که باید خودشو معرفی میکرد تعطیل بود . فرداش رفت هرکاری کرد گفتن تو غیبت داری و زیر بار نرفتن!! با اینکه حق باهاش بود ولی سیستم نظام وظیفه س کاریش نمیشه کرد . پس حتما حتما 11 ام برو .

سوال 2 و 3 رو نمیدونم
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

درسته که میگن اگر کسری داشته باشی دوره کد نمیخوری ؟؟؟؟ از کجا میدونن کسری داری وقت هنوز وارد یگان نشدی ؟

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اگه کسی 18 ماه به علاوه 4 ماه سابقه جبهه داشته بهش کسری میدن ؟ یعنی اون 4 ماه هم حساب میکنن چون جدا بوده از اون 18 ماه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

درسته که میگن اگر کسری داشته باشی دوره کد نمیخوری ؟؟؟؟ از کجا میدونن کسری داری وقت هنوز وارد یگان نشدی ؟
    خودت جواب خودتو دادی دیگه! وقتی تا قبل از یگان کسری ها مشخص نشده پس طبیعتا تاثیری هم تو اینکه دوره کد بخوری یا نه نداره

11. این کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •