سلام منم میخام بیام پارس قبلا مخابرات بودم شبانه حذف کرده. ممنون میشم بگین از کدوم سرویس استفاده می کنین و این تروکسی که میگین کدوم نوعشه؟
سلام منم میخام بیام پارس قبلا مخابرات بودم شبانه حذف کرده. ممنون میشم بگین از کدوم سرویس استفاده می کنین و این تروکسی که میگین کدوم نوعشه؟
سلام دوست عزیز چند وقته با این سرعت دانلود می کنید؟ و این که ایا این سرعت همیشگی هست یا محدود می کنن؟
سلام.مال من یه ماه بود سرعتم رو 100 تا قفل شده بود(محدود شده بودم)ولی از دیروز دوباره خطم آزاد شده.کلاً بستگی به شانس داره.یارو میبینه داری خیلی دان میکنی میگه بزار حالشو بگیریم.یه وقتم
شاید دلش سوخت (مث من) خطت رو آزاد کرد.
پارس واقعا دیگه داغون و قابل تحمل نیست
گمنامترین سرور ها هم برای من محدود و سرعت روی 100
اگر یه شب خوب باشه شب بعدش افت میکنه!
منکه 2 هفته اس تخلیه کردمو رفتم حاجی ..
شبانش دیگه از حدش گذشته بود.. الان نامحدود گرفتم با 60 تا دارم دان میکنم
طرح 9 مگ که خیلی وقته راه افتاده شما کجا بودی عزیز
الان که دارن 16 مگ میدن
میگفتی بذار رو 16 حالا که داری زحمت میکشی![]()
هر چی هست خیلی بهتر از شرکتای دیگه هست.من شاتل و مخابراتو تجربه کردم.مخابرات دزد به تمام معناست.شاتل هم که هر روز یه بهونه ای واسه افت سرعت میارن.ولی پارس آنلاین تا همین یه ماه پیش خیلی ازش راضی بودم حتی شیش ماهه تمدید قرار داد کردم اما این اواخر خیلی چیز بازی درآورد.ولی از دیروز دوباره خوب شده.![]()
شما وقتی دانلود زیاد بکنی کلا میری جزو بلک لیست و از همه ی سرور ها محدود میشی !
داداش اگه با این نویز مشکل پرش لینک و قعطی نداره مشکلی نیست.کلا به یه دلیل میتونه سرعت شما کم باشه 1 مرکزتون پیهای بند کم اورده.سرعتتون کمه.همچینین دلیل اوردن shardad اینه که پارس پهنای باند نداره و از isp های داغون داره پهنای باند اجاره میکنه.توی اسپید تست هم هیچوقت location رو کرمان نمیزنه اصلا فک کنم کرمان سرور نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)