ایا راهی وجود داره که توی نیروی انتظامی بشه از یگان شهرستان به تهران انتقالی گرفت؟ ساکن تهران نیستم
ایا راهی وجود داره که توی نیروی انتظامی بشه از یگان شهرستان به تهران انتقالی گرفت؟ ساکن تهران نیستم
در ناجا نيروها مختلفى است كدتم نيرو هستيد؟ كلا سيستم انتقال سرباز سختگيرى هاى زيلدى دارد براى انتقالى بايد توجيه خاصي داشته باشيد
بعد از تایید شورای نگهبان باید منتظر تایید از سوی فرماندهی کل قوا و ستاد کل بود وبعدش تعیین جزییات و اجرا.
در حال حاضر اصلاحیه برنامه ششم انجام شده و ارسال شده به شورا و شورای نگهبان هفته دیگه نظرشو اعلام میکنه
خیر اون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور بود که هنوز شورای نگهبان تایید نکرده
معلوم نیست کی تصویب میشه؟!
الان با چند ماه جبهه یک فرزند معاف میشه پدر من 18 ماه داره
الان حدود 9ماه میشه!جواب شورای نگهبان مبنی بر تایید این لایحه هفته دیگه اعلام میشه از طریق سایت شورا پیگیری کنید.
اما برنامه ششم که ماده 103 ش مربوط به کسری هاست و نسبت به اون لایحه منطقی ترم هست باید تا قبل از سال جدید تصویب بشه
جزییات این قوانین هنوز معلوم نیست نمیشه با قطعیت چیزی گفت. ولی به نظر من شما در صورت اجرای برنامه ششم 18ماه کسر خدمت دارید
Last edited by NeORiN; 16-02-2017 at 14:54.
اطلاعات خاصی از جاهاشون ندارم، فقط میخام تو تهران باشه که بتونم کارمو واسه چند ساعت تو بعد از ظهر ها ادامه بدم . (تو شرکت کامپیوتری کار می کردم)
.....................
Last edited by Hossein_128; 17-02-2017 at 12:13.
سلام
کسری متاهلی هنوز وجود داره ؟
انگار همین دیروز بود اومدم اینجا پرسیدم ۰۱ افتادم چیا باید ببرم.الان ۹ ماهم از خدمتم گذشته.مثل برق و باد میگذره دوستان.هروقت اونجا دلتون گرفت بگین چون میگذرد غمی نیس...
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)