از من هم خیلی وقته که محدوده،البته فقط 1-3
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها برای عید فطر دوباره ازون پکیجای 5تا بخر 10تا ببر میزارن؟
3ماه دیگه از دورم مونده و فقط 8گیگ دارم که کمتر از 2ماه میره هوا
من كه سرويسart1محدود شده بود زنگ زدم به art2تغيير دادم و مابه تفاوتش هم 8500بود كه الان با همون سرعت100دانلود ميكنم و به حالت عادي برگشته جريان چيه؟ بهم گفتن سرويس art1محدوده اما به 2 تغير دادن اوكي شد حالا چه جوري دانلود كنم كه باز محدود نشم 2روز بعد تمديد مجدد بهم گفتن محدودي و محدوديتت ب دوره قبلي برميگرده
من هم یک بار این کارو کردم مثل شما ولی چند روزی درست بود و دوباره همون جوری شد اگه دوباره بخوای دانلود کنی بازم مثل قبل محدود میشی
من که از شاتل خلاص شدم رفتم از یکی از ISPهای محلی منطقمون (پتیاک) اینترنت بیسیم گرفتم، واقعاً این اواخر رو اعصابم بود ماهی 50 تومن میدادم (برای ART4) ولی اندازه یه اینترنت 20 تومنی هم نمی ارزید خدایی الان 60 تومن میدم ماهی ولی اینترنت 1مگ واقعی دارم شبا هم راحت دانلود میکنم. من به دوستان پیشنهاد میکنم اگر از این ISPهای بزرگ که برای رضایت مشتریهاشون هیچ ارزشی قائل نیستن (در حد فحش) خسته شدین به ISPهای محلی و کوچیک مناطقتتون مراجعه کنید به نظر من سرویس های بهتری میدن چون کاربرای خیلی کمتری دارن.
اولی که ارت 2 رو گرفتم دانلود رو 130 بود
بعد یه هفته اومد رو 70
الان رو 30 اه
میشه کاریش کرد؟
مثلا 45 پول اینترنت نامحدود دادیم
من 32 گیگ بیشتر دانلود نکردم
دوستان isp ای معرفی کنید که واقعا سرویس نامحدود بده
تا 50 تومن در ماه حاضرم بدم
Last edited by Retired User; 03-08-2012 at 20:08.
دقيقا روزي چقدر بايد مصرفم يا دانلودم باشه كه به سابق برگردم و اينكه اگه هيچ دانلودي نكنم تا چند روز ارز محدوديت خارج ميشم؟
سلام امروز ترافیکم تموم شد و این پیام برام اومد
"""""از آن جایی که فراهم ساختن رضایت مشتریان همواره یکی از بنیادی ترین اهداف و اصول شاتل محسوب می شود، از این روی برای رضایت هر چه بیشتر شما مشتریان عزیز افزون بر هدیه ی ویژه 200 مگ ترافیک رایگان که از آن استفاده کرده اید، با وجودی که ترافیک سرویس شما پایان یافته و هم اکنون در وضعیت قطع به علت اتمام ترافیک هستید، از امروز می توانید به مدت 15 روز از سرویس خود با سرعت محدود و امکانات محدودتر* برای مرور صفحات وب استفاده کنید. سپاس گزار خواهیم بود اگر هر چه سریع تر برای تهیه ترافیک اضافی و یا پکیج جدید اقدام فرمایید تا دوباره بتوانید به صورت عادی از سرویس خویش بهره گیرید.این هدیه در هر دوره یک بار به سرویس شما تعلق خواهد گرفت و چنانچه شما مشترک گرامی در دوره ی جاری سرویس خویش از این امکان استفاده نکردهاید، می توانید با کلیک کردن بر روی کلید "درخواست سرویس محدود" از این امکان بهره گیرید. از حضور شما در خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل بسیار خرسندیم و امیدواریم بتوانیم با ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن، رضایت هر چه بیشتر شما را فراهم سازیم.
با سپاس
* در این حالت، شما تنها امکان استفاده از پروتکل http را خواهید داشت."""""
گذینه گرفتن ترافیک هدیه رو زدم 100 مگ بهم داد
زیاد متوجه سرعت محدود و امکانات محدودتر نشدم کسی اطلاعات کاملی داره؟
سرعت اینترنت شما چنده؟ اینکه برنامه هست و ملاک نیست
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)