بله
در اموزشى مرخصى محدود داريد يك ميان دوره و پايان دوره
بله
در اموزشى مرخصى محدود داريد يك ميان دوره و پايان دوره
توی آموزشی میشه ولی همه معاف از رزم رو قبل از آموزشی میگیرند چون سخت ترین مرحله آموزشی هست اگر شما تو آموزشی برید معاف از رزم بگیرید اصلا فایده نداره چونکه تا تموم بشه و معاف از رزم شما ثبت بشه آموزشی تموم شده و هیچی گیرتون نیومده، اگر خیلی مایلید میتونید قبل از تاریخ اعزام اگر در مورد بیماری مطمئن هستید پرونده اعزام رو باطل کنید و برید دنبال معاف از رزم در ضمن اگر همین مسیر معاف از رزم بشید غیبت نمی خورید اما اگر در کمیسیون پزشکی سرباز شناخته بشید براتون اضافه خدمت رد میشه، در مورد کار اداری در یگان بدون نگهبانی باید مدرک ارشد و دکتری باشه در غیر اینصورت چیزی گیرتون نمی یاد.
نه فقط قصدم از معاف از رزم شدن برای این بود که بعد از تقسیم پست عملیاتی بهم نخوره و احتمال اینکه پست اداری داشته باشم بیشتر بشه. که اینطور که معلومه ظاهرا تاثیری نداره![]()
سلام
شما اگر شرایط معاف از رزم رو دارید برید دنبالش بهتره به نظر من... من هم شرایط شما رو دارم دقیقا و در حین اموزشی اقدام می کنم.
در کل توی سربازی انتظارات یه فرد سالم رو از ادم نداشته باشن خیلی بهتره![]()
اگر از پست عملیاتی و این مسائل نگران هستید اگر وقت دارید تا تاریخ اعزام بهتر هست واسه امریه اقدام کنید حاکثرا 2 ماه قبل از تاریخ اعزام باید اقدام بشه، امریه خیلی از خدمت تو پادگان بهتر هست.
سلام
دوستان من 13 ماه خدمت کردم تو ارتش تا حالا 3 بار پادگانم بدلایل مختلف و مزخرف عوض شده (نه خبتی کردم نه اشتباهی ) یک سری واسه کمبود نیرو عوض کردن الانم بعد 13 ماه گفتم امیرت اول خدمت اشتباه شد و مجبورم کردن بیام پادگان جدید .. عزیزانی که سربازن میدونن چقدر سخته جابه جا بشی تو یگان ها حالا چه برسه به پادگان. لپ کلام الان واقعا نمی تونم خدمت کنم هم زورم میاد هم شرایط سخته به قول معروف جدید شدم .. دیپلمه هستم
فکر فرار زده به سرم کلا از اسم ارتش بدم میاد دیگه . حتی حاضر بودم با سرباز های ناجا تو تهران جابه جا بشم ولی نمیشه.
یک سوال دارم امکانش هست من با این وضعیت برم دانشگاه و ایست خدمتی بزنم ؟ هردانشگاهی شد فقط میخوام از این خدمت کوفتی دور باشم یه مدت تا بتونم یه کسری بسیجی هم ردیف کنم .
اضاف پشت دفترچه ندارم و قبلا یک ترم دانشگاه علمی کاربردی بودم انصراف دادم ..الام میشه برم کارشناسی بدون ازمون دانشگاه ازاد ؟
ما که 6 ماه خدمتیم، و با 20 ماه سابقه حدود 7 ماه کسری دادن، حالا این قانون شامل ما هم میشه یعنی؟ اگه بشه که میشه 20 ماه کسری!!؟
الان کسری سابقه جبهه هر ماه چند روزه ؟ هر ماه 9 روز کم میشه از خدمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان به زیر 6 ماه سابقه کسری نمیدن، اما از 6 ماه به بالا به ازای هر ماه 9 روز میدن، اما در صورت تصویب قانون جدید به ازای هر ماه، یک ماه میدن!
شما دیگه متاسفانه نمیتونین استفاده کنین چون از کسریش استفاده کردین
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)