سلام دوستان اگر سیوهاتون رو بزارید ممنون میشم
راستی اگر کسی سیوش رو بزاره رو سیستم من هم اجرا میشه ؟؟؟؟
سلام دوستان اگر سیوهاتون رو بزارید ممنون میشم
راستی اگر کسی سیوش رو بزاره رو سیستم من هم اجرا میشه ؟؟؟؟
برای چی اجرا نشه؟![]()
مرسی از راهنماییت کلا هنگ مینکنه اونها رو هم فشار میدم ولی اصلا کار نمکینه و باید رسیت بشه چند بار هم ویندوز رو عوض کردم بازی رو از اول ریختم ولی باز گیر مینکنه ممکنه با sp2 مشکل داشته باشه
با کامپیوتر کار میکنی؟ منم اون موقع که با کامپیوتر کار میکردم (یادش بخیر) هنگ میکرد. فکر کنم چند تا دلیل داشته باشه:
CPU تون پایینه.
RAM تون پایینه.
Fan کامپیوترتون مشکل داره. منم این مشکل برام خیلی پیش اومد. که باعث شد مادر بوردم بسوزهبعد هم خود fan سوخت.
Graphic تون پایینه. (این مورد رو مطمئن نیستم)
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از گرافیکتونه
منم این مشکل رو داشتم
اگه کارت گرافیکت قدیمیه پس مشکل من رو داری من وقتی هنگ میکرد گرافیکمو تمیز میکردم و خمیر سیلیکونش رو عوض میکردم درس میشد
کسی نیست لطف کنه و جواب ما رو بده . اگه جواب بدید ممنون میشمدوستان من یه سوال برام پیش اومده .
من از یه سایتی مدل ماشین تویتا کمری رو دانلود کردم و تو مسیر مورد نظر دایرکتوری بازی هم ریختم ولی هر چی داخل شهر رو گشتم پیداش نکردم . اینجور ماشینارو کجا باید پیدا کرد؟
عزیز دل برادر گفتم که . . . . . . . ..دوستان من یه سوال برام پیش اومده .
من از یه سایتی مدل ماشین تویتا کمری رو دانلود کردم و تو مسیر مورد نظر دایرکتوری بازی هم ریختم ولی هر چی داخل شهر رو گشتم پیداش نکردم . اینجور ماشینارو کجا باید پیدا کرد؟
خب برو سن فیرو
همون جایی که ماشین صادر میکنی با کشتی
جلو اون تابلو که بری لیست ماشین های فروش اون روز میاد میتونی بخری و ببینی که اون ماشین هست یا نه پول هم کم آوردی hesoyam رو بزن یه عالمه پول بگیری
لطفا اطلاعاتی از نوع بازی م به من بده احتمالا بازی رو از مکان معتبری نگرفتی و بازی خورده ششه دارهمرسی از راهنماییت کلا هنگ مینکنه اونها رو هم فشار میدم ولی اصلا کار نمکینه و باید رسیت بشه چند بار هم ویندوز رو عوض کردم بازی رو از اول ریختم ولی باز گیر مینکنه ممکنه با sp2 مشکل داشته باشه
احسان جون اونقدر گرفتاری دارم که دیگه نای توضیح بیشترو ندارم
قربونه دستت (ماشالله به این حافظه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)