ميبخشيد ولي كسي بلد نيست جواب ما ور بده![]()
ميبخشيد ولي كسي بلد نيست جواب ما ور بده![]()
حالا 50 که نه ولی 30 درصد رو داره!!
ولی دقیقا از همون میشه فهمید
من خودم یه باتری خریدم ، ولی با اینکه اون 30 40 درصد اولیه رو به چند دقیقه تموم کرد ولی بازم 8 ساعت گذاشتم تو شارژ ، بعدش که جدا کردم ، دیدم به 3 ساعت شارژ تموم میکنه!!
من سوالم اینه که چرا تو دفترچه سونی اریکسون ننوشته؟؟ حتما یادشون رفته؟؟ نه؟
من موقعی که گوشی رو خریدم کل دفترچه رو گشتم تا یه همچین چیزی پیدا کنم ولی پیدا نشد
عزیز من مگه فن آوری روز آب بندی و این مزخرفاتو داره؟؟
این خزعبلات برای ایرانه!!
متوجه نشدم دقيقا كجا رو ميگي؟منظورت كدوم قسمت هست؟
سمت چپ بالا كه آيكون سيگنال هست
حسام جون راست ميگه دقيقا كجا هر چي نگاه ميكنم چيــــــزي نميبينم
منظورتون كجاست
موفق باشيد!![]()
آقا اين جوي استيك K800 ما خراب شده شما جاي من بودي چيكار ميكردين؟ ده دوازده تومن ميدادين تعمير ميكردين يا خودتون دس به كار ميشدين؟
خرابيش طوري باشه كه درست بودنش از دست خودم بـــــر بياد خودم درستيش ميكنم چرا پول واسش بدم اگه نـــــه كه برا درست شدنش مجبورم پــــــول بدم
موفق باشيد!
درسته مهدي عزيز براي اينكه توي ايران قطعات گوشي اصل پيدا نميشه اگه پيدا ميشه كه اندك كمي هست كه جرات نداري بخري 100 برابر گرونتر
من بيشتر جا هايي كه رفتم براي خريدن گوشي يا براي خودم يا براي كس ديگه فروشنده ميگه چند ساعت اين مدل گوشي بايد شارژ اوليه بشه حالا درست بودنش دست خداست
موفق باشيد!![]()
این پیام گیرش کجاست؟ میشه بگیگوشی کا 800 پیام گیر داره
سلام دوستان من خيلي وقته K800iدارم و خيلي هم ازش رازي ام همه جور برامه اي هم روش نصب كردم وخيلي راحت ازشون استفاده كردم
شما برباي اينكه راحت برنامه نصب كني اول اونارو با فرمت jarياjad بريز تو پوشه ي other وبعد برو از اونجا نصب كن راحت نصب ميشه اما براي مشكل اهنگ ريختن تو گوشيت بايد ram readerبگيري چون K800iزياد باusbسازگار نيست راجع به فايلهاي حجيم هم بگم كه مموريت يا نيم سوز شده يا ويروس داره وچون گارانتي داره ميتوني بدي و تعويضش كني بعد راحت ميتوني فايل توش كپي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)