دقیقا مشکل منم همینه ولی وقتی همون سیمکارت رو روی گوشی که قرار میدم مشکلی نیست از لحاظ سرعت ولی داخل مودم اینطوریه
من با یه مودم دیگه تست کردم و اون مشکلی نداشت و مودم من اینطوری بود سرعتش افزایش نداشت اصلا
کلا موندم این داستان چرا اینطوری شده
دقیقا مشکل منم همینه ولی وقتی همون سیمکارت رو روی گوشی که قرار میدم مشکلی نیست از لحاظ سرعت ولی داخل مودم اینطوریه
من با یه مودم دیگه تست کردم و اون مشکلی نداشت و مودم من اینطوری بود سرعتش افزایش نداشت اصلا
کلا موندم این داستان چرا اینطوری شده
تو گوشی یعنی سرعتی که میگیرین از مودمتون بیشتره؟
تو تنظیمات مودم حالت شبکه رو بین CA و 4*4 MIMO جابه جا کردین که شاید بین یکی از این دو حالت سرعت بیشتری بده؟(معمولا CA سرعت بهتری میده)
هیچ تفاوتی نداشته ظاهرا مودم یه مشکلی داره
یه سوال دیگه این مودم از باند 5 گیگا هرتز پشتیبانی میکنه الان روی 2.4 هست چطوری میشه روی 5 گیگا سوییچ کرد
آها، به نظر من همچنان فکر نمیکنم مشکل از مودم باشه، اگه بعد مدتی سرعت اوکی نشد به نظرم اقدام به تماس با پشتیبانی ایرانسل یا 600 بکنید.
این مودم تا جایی که اطلاع دارم از باند 5 گیگاهرتز پشتیبانی نمیکنه و فقط از 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه.
درود
با کمک استاد شاهانی عزیز
از گل های روزگار و متخصصین میکروتیک در حال تلاش هستیم تا راهی پیدا کنیم که مودم درساعات مشخص ریبوت بشه
مثل ساعات شبانه برای فعال شدن نت نامحدود !
به عنوان مثال یکی از این راه ها تلنت هست که به خوبی کار میکنه
و میشه توی میکروتیک این دستور رو نوشت و در زمان بندی خاص مثل ساعت 1 هرشب به سمت مودم فرستاد
اما از اونجایی که یکبار باید دستور
system telnet 192.168.8.1
و یکبار دستور ریبوت تایپ بشن کار 2 مرحله ای میشه و اسکریپت اجرا نمیشه
ازدوستان و اساتید متخصص کسی راه حلی داره یا چیزی به نظرش میاد لطفا بیان کنه !
![]()
میتونید از تایمرهای دیجیتال استفاده کنید . به تایمر برنامه میدید تا در ساعات مشخص قطع و وصل کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود و بله قبلا بحث این شده بود که مثلا پریز هوشمند تهیه کنیم یا به قول شما تایمر ها
خب اونا هزینه جانبی دارن ما دنبال یچیزی هستیم با داشته هامون یکاری بکنیم بی خرج اضافی![]()
نمیتونید دو دستور رو در یک خط بذارید و با علامت ; از هم جدا کنید ؟
نه استاد شاهانی تست کردن همه جوره
put say typ delay و...
همه جوره گذاشتیم دیروز چند ساعت گیرش بودیم
ایشون هم میگن چون یک نوع دستور اینتر اکتیو و تعاملی هست نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)