تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 452 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من دارم این مدلو مودم بدی نیست منتها قبلا باگ فریمور داشت و مودم خود بخود ریست میشد به تنظیمات کارخونه
    ضمنا من چیزی داخلش ندیدم که چطوری گفته میشه به دکلی که خودت میخواهی وصل بشه
    اگر گرفتی اموزش تعین دکلو بزار
    با سلام منظور از دکلی که دوستمون گفتند میشه انتخاب کرد این هست که در مودم air master 3100v که جدیدا مبین نت با بسته 600 گیگ روز و 600 گیگ شب 1 ساله به مشترکین واگذار می کنه فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول) مبین نت که با مودم ارایه می شود میشه به اصطلاح دکل رو انتخاب کرد.اگر کسی سیم کارت معمولی مبین نت داشته باشه این حق انتخاب رو ندارد.بدین صورت که اگر سیم کارت 360 مبین نت داشته باشی جاهایی که تحت پوشش شبکه خود مبین نت باشی به اصطلاح هم به دکل مبین نت و هم به دکل همراه اول میتونی وصل بشید به شرط اینکه در آن منطقه همراه اول فقط و فقط سیگنال 4g داشته باشه و در جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی میتونی بواسطه سیم کارت 360 که همون رومینگ همراه اول هست به دکل همراه اول اگر سیگنال 4g داشته باشد وصل بشید.فقط و فقط باید ورژن فریمور مودمتون رو به روز کنید تا حق انتخاب بین گزینه های tdd و fdd (یا به اصطلاح انتخاب دکل) رو داشته باشید و مهمتر از اون داشتن سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول مبین نت.
    Last edited by dadadasa; 16-04-2020 at 22:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با سلام منظور از دکلی که دوستمون گفتند میشه انتخاب کرد این هست که در مودم air master 3100v که جدیدا مبین نت با بسته 600 گیگ روز و 600 گیگ شب 1 ساله به مشترکین واگذار می کنه فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول) مبین نت که با مودم ارایه می شود میشه به اصطلاح دکل رو انتخاب کرد.اگر کسی سیم کارت معمولی مبین نت داشته باشه این حق انتخاب رو ندارد.بدین صورت که اگر سیم کارت 360 مبین نت داشته باشی جاهایی که تحت پوشش شبکه خود مبین نت باشی به اصطلاح هم به دکل مبین نت و هم به دکل همراه اول میتونی وصل بشید به شرط اینکه در آن منطقه همراه اول فقط و فقط سیگنال 4g داشته باشه و در جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی میتونی بواسطه سیم کارت 360 که همون رومینگ همراه اول هست به دکل همراه اول اگر سیگنال 4g داشته باشد وصل بشید.فقط و فقط باید ورژن فریمور مودمتون رو به روز کنید تا حق انتخاب بین گزینه های tdd و fdd (یا به اصطلاح انتخاب دکل) رو داشته باشید و مهمتر از اون داشتن سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول مبین نت.
    این مودم که دو منظوره نیست که بتونن شبکه رو عوض کنن این مدل تی دی هست و یه مدل دیگه شبیه خودش داره که فقط روی همراه اول کار میکنه ، اون مودم b612 که میشه شبکه رو عوض کرد

3. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این مودم که دو منظوره نیست که بتونن شبکه رو عوض کنن این مدل تی دی هست و یه مدل دیگه شبیه خودش داره که فقط روی همراه اول کار میکنه ، اون مودم b612 که میشه شبکه رو عوض کرد
    عزیز مودم air master 3100v که شبکه عوض نمی کند فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 یا همون رومینگ همراه اول میتونه به دکل مبین نت یا همراه اول کانکت بشه. توضیحات بنده در صفحه 385 که درباره این مودم دادم رو ببینید.
    Last edited by dadadasa; 17-04-2020 at 20:16.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون 360رو که روز اول افتتاح شد من خریداری کردم و اطلاع دارم الان هم گویا تو بعضی جاها سرعتش خیلی خرابه
    من از همون اول که طرح ها رو گرون کرد دیگه تمدید نکردم و سیم انداختم تو اشغالی

6. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اون 360رو که روز اول افتتاح شد من خریداری کردم و اطلاع دارم الان هم گویا تو بعضی جاها سرعتش خیلی خرابه
    من از همون اول که طرح ها رو گرون کرد دیگه تمدید نکردم و سیم انداختم تو اشغالی
    با سلام چرا سیم کارت 360 رو در گوشی ازش استفاده نمی کنید.من سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشی ازش استفاده می کنم و طرح 1 ساله 650 گیگ رو با ارزش افزوده خریدم 718310 هزار تومان و اینترنت همراه رو با این حجم و مبلغ دارم.یعنی هر گیگ 1105 هزار تومان.
    Last edited by dadadasa; 17-04-2020 at 20:14.

8. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوست من میشه توضیح بدی چطوری و روی چه مدل گوشی استفاده می کنید؟

10. این کاربر از yakooza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

عزیز مودم air master 3100v که شبکه عوض نمی کند فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 یا همون رومینگ همراه اول میتونه به دکل مبین نت یا همراه اول کانکت بشه. توضیحات بنده در صفحه 385 که درباره این مودم دادم رو ببینید.
    از یه طرف گفتی قابلیت اتصال به شبکه فقط به سیم کارت مربوطه بعد از یه طرف دیگه گفتی این مودم فقط فرکانس تی دی رو پشتیبانی میکنه . پس میشه بفرمایید چه طور میشه سیم کارت رومینگ رو روی مودمی که fd رو ساپورت نمیکنه گذاشت و به دکل همراه اول وصل شد؟

12. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام چرا سیم کارت 360 رو در گوشی ازش استفاده نمی کنید.من سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشی ازش استفاده می کنم و طرح 1 ساله 650 گیگ رو با ارزش افزوده خریدم 718310 هزار تومان و اینترنت همراه رو با این حجم و مبلغ دارم.یعنی هر گیگ 1105 هزار تومان.
    مدل گوشیت چیه؟

14. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

از یه طرف گفتی قابلیت اتصال به شبکه فقط به سیم کارت مربوطه بعد از یه طرف دیگه گفتی این مودم فقط فرکانس تی دی رو پشتیبانی میکنه . پس میشه بفرمایید چه طور میشه سیم کارت رومینگ رو روی مودمی که fd رو ساپورت نمیکنه گذاشت و به دکل همراه اول وصل شد؟
    بر اساس قابلیت رومینگ سیم کارت میشه به دکل همراه اول کانکت شد.
    اصلا شما به قابلیت مودم air master 3100v که شبکه fd رو ساپورت نمیکنه توجه نکنید این قابلیت سیم کارت 360 مبین نت هست که اجازه میده در این مودم که fd رو ساپورت نمیکنه بشه به دکل همراه اول کانکت شد.این ترفند مبین نت هست برای جذب مشتری. به عنوان مثال مودم tenda 180 که حدود 1 سال پیش مبین نت ارایه می کرد مخصوص اینترنت ثابت نبود و فقط فرکانس های fd رو ساپورت می کرد و برای مرتبه اول همراه اول اون رو به مشتری ها تحویل می داد اما بعد مبین نت این مودم رو به عنوان مودم همراه اینترنت ثابت td-lte به مشتری ها تحویل می داد با یک عدد سیم کارت 360.این ماهیت سیم کارت اینترنت ثابت 360 مبین نت هست که به این مودم که td رو ساپورت نمیکنه اجازه میده به دکل همراه اول کانکت شد.من تا این حد اطلاعات دارم اگه شما باز هم اطلاعاتی دارید که چطور با مودم air master میشه به دو دکل مبین نت و همراه اول میشه کانکت شد بگید.با تشکر

16. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود
    باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
    برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
    مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
    انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
    Last edited by ahwazp30; 17-04-2020 at 23:50.

18. 3 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •