تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 827 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ديگر چيزي به اين بازي نمانده...

ليگ آرژانتين: بوكاجونيورز - بنفيلد ، ساعت 22:50 بوقت تهران ،‌ پخش از:

Sport Italia
    S.Sport Hellas
    C+Deporte 3
    NTV plus Sport On Line
    Dubai Sport 1

ليگ برزيل:
    فلامينگو 1 - 0 گويس
    كورينتيناس 2 - 1 اتلتيكو-پي.آر

ساعت 22:30 ليگ برزيل:
    سانتوس - اينترناسيونال
    پارانا - واسكو دا گاما
    بوتافوگو - سائوپائولو ،‌پخش اين بازي از:
    C+Deporte 1
    Sport 1 Ukraine
    Sport Klub (Serbia)

نتايج بازيهاي امروز 15 مرداد

ليگ اول فرانسه: سدان 0 - 0 مارسي

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتبال منچستر يونايتد با شكست دادن اژاكس به مقام قهرماني مسابقات چهارجانبه هلند دست يافت .
    تك گل اين بازي را برايان گيگز زد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با نيامدن اري هان به ايران تمرينات تيم فوتبال پيروزي تهران لغو شد

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم وردربرمن با شكست دادن بايرن مونيخ با نتيجه دو بر صفر به مقام قهرماني جام اتحاديه فوتبال المان دست يافت .
    علي كريمي در اين بازي نود دقيقه بازي كرد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتبال چلسي در يك ديدار تداركاتي مقابل تيم منتخب ليگ امريكا با نتيجه يك بر صفر شكست خورد .

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 احتمال بازگشت يوونتوس به سري A

روز جمعه باشگاه يوونتوس در اعتراض به حکم دادگاه پرونده تباني ، فرجام خواهي ديگري را ارائه کرد و اين درخواست تجديدنظر مجدد مي تواند خبرهاي خوبي براي طرفداران تيم توريني به همراه داشته باشد.
    جوواني کوپولي کيلي ، رئيس جديد يوونتوس يکي از کساني است که يقين دارد فرجام خواهي جديد آنها باعث ماندن تيم در سري A مي شود: من هميشه به پيروزي فکر مي کنم و اميدوارم يووه با کسر 10 يا 15 امتياز به سري A بازگردد. ما مدارک جديدي براي دفاع از خود آماده کرده ايم و به اين دادگاه خيلي اميدوار هستيم.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض آخرين وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس از زبان مديرعامل باشگاه

مديرعامل باشگاه پرسپوليس كه مدتها سكوت كرده بود درگفت وگو با سايت رسمي باشگاه درباره برخي ابهامات به وجود آمده با صراحت به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
    محمدحسن انصاري فرد دراين گفت و گو درباره برخي مسايل و موضوعاتي كه در رسانه‌ها به آن پرداخته مي‌شود، نظرات خود را صراحتا اعلام كرد تا هيچ شك و شبهه‌اي باقي نمانده باشد.

* به طور كلي وضعيت تيم پرسپوليس را در حال حاضر چگونه مي‌بينيد؟ انصاري فرد: طي دوماه اخير روزهاي پرمشغله‌اي را در باشگاه پرسپوليس پشت سرگذاشتيم و سعي كرديم با درنظر گرفتن نظر كادر فني، بازيكنان مورد نياز را براي تقويت تيم جذب كنيم.
    دراين ارتباط تلاش ما همچنان ادامه دارد و من فكر مي‌كنم باتوجه به تمريناتي كه بازيكنان پرسپوليس در تهران و اتريش انجام داده‌اند تيم از لحاظ آمادگي جسماني و هماهنگي قبلي در شرايط نسبتا مطلوبي قرار گرفته باشد. تلاش ما اين است كه در فرصت باقيمانده كمبودهاي تيم را براساس نظر مربيان برطرف كنيم .
    تا اينجا هم نفراتي كه جذب شده‌اند با طبق نظر آقاي آري هان بوده است.

* چند بازيكن ديگر را در فصل نقل و انتقالات جذب مي‌كنيد؟
    انصاري فرد : باتوجه به جذب واحدي نيكبخت، بادامكي، قويدل، صلاح حسن ، فاطمي ، زارعي و آشوبي سعي داريم نفراتي را جذب كنيم كه كمبودهاي تيم را برطرف سازد. درحال حاضر فقط با يك بازيكن ليگ برتري مي‌توانيم قرارداد ببنديم اما درنظر داريم دوسه بازيكن خوب هم از تيمهاي ليگ دسته اول جام آزادگان را به خدمت بگيريم.

* فكرمي كنيد صلاح حسن مهاجم عراقي پرسپوليس بتواند نظرآري هان را جلب كند؟
    انصاري فرد: كارنامه صلاح حسن مشخص است. او ‪ ۱۵‬بازي ملي دارد و در طي دو سال گذشته عنوان آقاي گل و بهترين بازيكن ليگ اين كشور را به خودش اختصاص داده است. صلاح حسن به علت عدم صدور رواديد موفق به حضور در اردوي اتريش نشد اما در تمريناتي كه درتهران برگزار شد، نظر آقاي يونگ را جلب كرد و اين مربي از او رضايت داشت.
    آقاي استيلي هم كه طي روزهاي گذشته صلاح حسن را زيرنظر داشته به بنده اعلام كرده كه صلاح حسن در تست‌هاي قدرتي آماده‌ترين بازيكن بوده است. با اين اوصاف مشكلي وجود ندارد و همه چيز بستگي به صلاح حسن دارد كه بتواند با درخشش درتمرينات پرسپوليس نظرمساعد آري هان را براي حضور در تركيب اصلي جلب كند.

* عنوان شده كه هزينه‌هاي اردوي پرسپوليس در كمپ اتريش فراتر از قيمت واقعي آن بوده است ؟
    انصاري فرد: به گفته بازيكنان پرسپوليس اين بهترين اردوي آماده‌سازي پرسپوليس درخارج از كشور بوده است. درباره قيمت كمپ اتريش هم بايد بگويم كه همه چيز طبق صورت حساب رسمي بوده و مبلغ اضافه تري پرداخت نشده است.
    آيا پرسپوليس در ‪ ۳۰‬سال اخير با تيمهاي مثل لاتزيو ايتاليا و ويگان انگليس بازي كرده است؟ مگرغيراز اين بوده كه پرسپوليس درسالهاي گذشته با بازي كردن مقابل تيمهاي كارگري آماده حضور در رقابتهاي ليگ برتر مي‌شد.
    به‌هر حال در اين زمينه‌ها بنده علاقه چنداني به اظهار نظر ندارم چون هرچه بگويم جنبه تعريف و تمجيد از فعاليت‌هاي باشگاه را پيدا مي‌كند اما انصاف نيست كه با طرح چنين مسائلي اقدامات خوب باشگاه پرسپوليس زير سوال برود.

* درهيمن راستا گفته مي‌شود برگزاري ديدارهاي دوستانه با بايرن مونيخ، ويگان و لاتزيو جنبه تبليغاتي دارد؟
    انصاري فرد: اگر با چنين تيمهايي بازي نكنيم كسي از باشگاه پرسپوليس ايراد نمي‌گيرد اما حالا كه پرسپوليس با رويارويي مقابل چنين تيمهايي شهرت جهاني پيدا مي‌كند انتقاداتي مطرح مي‌شود. مگر غير از اين است كه بازي مقابل تيمهاي بزرگ فوتبال جهان موجب بالارفتن اعتبار جهاني پرسپوليس و علاوه برآن باعث افزايش انگيزه، اعتماد به نفس و روحيه بازيكنان تيم مي‌شود؟
    ما مي‌توانستيم به اتريش نرويم و در تهران اردو بزنيم. مي‌توانستيم با تيمهاي كارگري و دسته اولي بازي كنيم تا به واسطه دريافت ‪ ۸‬گل از لاتزيو و ويگان با انتقادات مواجه نشويم اما ... نمي‌دانم . اگر توضيح بيشتري بدهيم بازهم متهم مي‌شويم به اينكه كار تبليغاتي صورت گرفته اما من كه به خاطرنمي آورم پرسپوليس در ‪ ۲۰‬سال گذشته مقابل چنين تيمهايي بازي كرده باشد. آيا كشاندن بايرن به تهران در ايامي كه تيم ملي براي انتخاب حريف تداركاتي با مشكل مواجه شده بود، كار كوچكي است كه حالا با مطرح كردن چنين مسائلي ارزش چنين كاري زير سوال برود.
    اما به كاري كه مي‌كنيم اعتقاد داريم. در اين‌باره مي‌توانيد از بازيكنان پرسپوليس سوال كنيد كه رويارويي با تيمهاي بزرگ چه تاثيرات مثبتي براي تقويت تيم دارد.

* درباره شكايت عليرضا امامي فر از پرسپوليس و راي هيات منصفه سازمان ليگ چه نظري داريد؟
    انصاري فرد: عليرضا امامي فر فصل گذشته براي تيم بازي نكرد اما طبق قراردادي كه داشت خواهان دريافت مبالغي بود كه در اين‌باره جلساتي بين او و مسولان باشگاه برگزار شد. هيات منصفه هم كه خيلي زود راي نهايي را صادر و سريع هم آن را در رسانه‌ها مطرح كرد. در اين‌باره فكر مي‌كنم سير اداري صدور راي به طور كامل طي نشده بود و اين راي بسيار زودتر ازحد تصور صادر و در رسانه‌ها منتشر شد. اين موضوع به ويژه درجذب اسپانسر ضربه بزرگي به باشگاه پرسپوليس زد و به نوعي موجب شد تا چند بازيكن ديگر تيم هم با شكايت از باشگاه درپي دريافت مطالبات خود باشند.

* درباره شكايت رهبري فرد ، فنايي، نيك نظر، ابراهيمي ، كماسي و... چه نظري داريد؟
    انصاري فرد: ما با سازمان ليگ و هيات منصفه درحال مذاكره هستيم. درباره راي صادره پرونده امامي فر هم توضيحات و گلايه‌هاي خود را بصورت كتبي به فدراسيون فوتبال ارسال كرده ايم. ابهاماتي درباره صدور راي وجود دارد كه بايد برطرف شود. درباره شاكيان ديگرهم بايد بگويم كه نيازي نبود كه كاربه اين مراحل برسد. ما براي بازيكنان و مربيان سابق پرسپوليس احترام قائل هستيم و خود را موظف مي‌دانيم كه طبق قرارداد و توافقات، مطالبات آنها را پرداخت كنيم وانشاء اله تا اواخر شهريور بعد از مذاكره با آنها اين بدهي را پرداخت خواهيم كرد.

* شكايت نيكولوسكي از پرسپوليس به كجا رسيد. آيا كسر‪ ۶‬امتياز از پرسپوليس صحت دارد؟
    انصاري فرد: اولا بايد بگويم كه ما وكيل فرانسوي گرفته‌ايم و نسبت به جريمه ‪ ۹۳‬هزار دلاري كه فيفا براي پرسپوليس درنظر گرفته، اعتراض داريم.
    البته متاسفم كه بايد بگويم باشگاه در مهلت قانوني نسبت به راي فيفا اعتراض نكرده چون بخشي از مطالبات نيكولوسكي پرداخت شده است كه اسناد آن در باشگاه موجود است. اين دروازه بان مقدونيه‌اي كه يك دقيقه هم در پرسپوليس بازي نكرده، مدتهاست كه ارتباط خود را با باشگاه قطع كرده و حاضر به هيچ گونه مذاكره‌اي هم نيست. علاوه برآن فيفا تهديد كرده بود كه اگر طلب نيكو را پرداخت نكنيد ‪ ۶‬امتياز از پرسپوليس كسرخواهد شد.
    متاسفانه تا ديروز فدراسيون فوتبال ما را از نامه جديد فيفا مبني بر كسر ‪ ۶‬امتياز مطلع نكرده بود كه امروز بنده در گفت و گو با آقاي كاظمي مطلع شدم چنين موضوعي صحت دارد.
    حال اينكه چرا موضوع كسر ‪ ۶‬امتيازقبل از اينكه به اطلاع باشگاه برسد در رسانه‌ها منتشر مي‌شود گلايه‌اي است كه بنده آن را با مسوولان فدراسيون درميان گذاشتم كه آنها هم توضيح دادند كپي نامه فيفا را به باشگاه ارسال كرده‌اند كه چنين نامه‌اي به دست ما نرسيده بود. به هر حال پرونده گل محمدي، خانمحمدي، امامي فر ، نيكولوسكي ، ساشا ايليچ و ...، مشكلاتي است كه ريشه درسالهاي گذشته دارد و ما مثل بدهي چهار و نيم ميلياردي برجاي مانده از قبل بايد به فكرپرداخت اين بدهي‌ها هم باشيم.

* و جدايي جواد كاظميان از پرسپوليس؟
    انصاري فرد: ما طي دو ماه گذشته چندين جلسه با جواد كاظميان و مدير برنامه هايش داشتيم. همه چيزهم خوب پيش مي‌رفت جواد كاظميان علاقه خاصي به پرسپوليس دارد به گونه‌اي كه او پيشنهاد ‪ ۳۵۰‬ميليون توماني استقلال را عليرغم اصرار فراواني كه شده بود، رد كرد يا سال گذشته پيشنهاد خوب كايزرسلاترن و صباباطري را ناديده گرفت و در پرسپوليس ماند. كاظميان براي ما بازيكن قابل احترامي است. من حتي شنديم كه او بعد از عقد قرارداد با الشعب درگفت و گو با چند نفر به شدت گريه كرده واز جدايي‌اش ناراحت بود.
    شايد خود جواد هم نمي‌داند كه چگونه از پرسپوليس جدا شده است. او دوست داشت در پرسپوليس بماند اما به ناگاه شنيديم كه كاظيمان با الشعب قرارداد بسته است.
    اين اتفاق روزهاي پنج‌شنبه و جمعه شكل گرفت و ما چندين بار با كاظميان تماس گرفتيم تا ابهاماتي را كه درذهن او نقش بسته، برطرف سازيم اما او به تماس تلفني ما پاسخ نداد. به هر حال بايد بگويم طي هشت ماهي كه از حضور بنده در پرسپوليس مي‌گذرد ‪ ۱۹۶‬ميليون تومان پول به كاظميان پرداخت كرديم و قرار بود او روز شنبه با دريافت هفتاد ميليون ديگر براي تمديد قرارداد به هيات فوتبال برود و قرارداد جديد را امضاء كند.
    حالا هم ما به دنبال پوشاندن ضعف‌هاي تيم هستيم و بايد بگويم جدايي كاظميان تمامي معادلات ما را در انتخاب تركيب ‪ ۲۵‬نفره تيم پرسپوليس بهم ريخت. البته من از كاظميان گلايه مندم كه چرا عليه معاونين باشگاه، سرمربي تيم و افراد ديگر اينگونه مصاحبه كرده است. درمجموع انتظار ما از كاظميان بيشتر از اين بود و من فكر مي‌كنم او در شرايط روحي بدي آن مصاحبه را انجام داده است.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض برانكو : از هيچ كس عذرخواهي نمي كنم!

آخرين ويچ فوتبال ملي احتمالاً شرايط را به خوبي درك مي كرد و به همين خاطر به ايران بازنگشت تا به عنوان نقش اول سريال شكست مورد محاكمه اذهان عمومي قرار نگيرد.
    برانكو اما خودش را مقصر نمي داند و با افتخار از نتايج تيم ملي مي گويد و سوابقش را به يادمان مي آورد و حتي مدعي است كه مردم هم از او راضي بوده اند.
    ايوانكوويچ در گفتگو با خبرگزاري فوتبال ايران پس از اين سكوت چند ماهه يك بار ديگر با قدرت از خودش دفاع كرد و حتي انگشت اتهام را به سوي رسانه ها نشانه رفت، انگار كه رسانهها تنها مخالفان او بوده اند آن هم از سر سرسختي!
    با اطمينان كامل از خودش دفاع مي كند و مدعي است كه بهترين نتايج تاريخ فوتبال ما را به دست آورده، شايد به اين خاطر كه احتمالاً با تاريخ پرافتخار فوتبال ايران چندان آشنا نيست!
    - مثل اينكه قرار است به ايران بياييد.
    به ايران؟ براي چه كاري ؟ مربيگري؟
    - نه، دوره مربيگري شما تمام شد، مثل اينكه پس از پايان قرارداد، قرار است براي تسويه حساب با فدراسيون فوتبال به ايران سفر كنيد.
    تسويه حساب كه هنوز انجام نشده و البته بايد براي اين كار به كشور شما سفري داشته باشم. فعلاً چند سفر را در دستور كار دارم و احتمالاً به انگلستان هم خواهم رفت. پس از آن احتمالاً برنامه سفر به ايران را دارم. حالا در زاگرب هستم و به هيچ چيزي فكر نمي كنم.
    - گفته مي شد شما كانديداي مربيگري در تيم ملي كشورتان بوده ايد.
    بله، دقيقاً همين طور بود و شانس بسيار زيادي هم داشتم. به هر حال من با تيم ملي ايران به افتخارات زيادي دست پيدا كردم و در جام جهاني هم مربي اين تيم بودم، پس طبيعي بود كه در پايان مدت قراردادم از كشور خودم پيشنهاد داشته باشم.
    - اما در نهايت شما انتخاب نشديد
    خوب، من يك گزينه بودم و آنها ترجيح داده اند گزينه ديگري را انتخاب كنند. در كرواسي مربيان زيادي حضور دارند. اين بار فرصت مربيگري در تيم ملي به شخص ديگري داده شد.
    - پس حالا هيچ فعاليتي نداريد؟
    پيشنهاد كه زياد داشته ام اما فعلاً به هيچ پيشنهادي فكر نمي كنم. در كشور خودم هم دوست ندارم كار كنم اما از چند تيم اروپايي پيشنهادهايي مطرح شده است. به موقع پيشنهادهاي تازه را بررسي خواهم كرد و سعي مي كنم انتخاب مناسبي براي آينده داشته باشم.
    - چطور شد كه به ايران بازنگشتيد؟
    وقتي بازيهاي ايران در جام جهاني تمام شد قرارداد من هم به پايان رسيده بود و ديگر كاري در ايران نداشتم، ضمن اينكه خانواده ام در آلمان بودند و بايد به كشور خودم بازمي گشتم به همين خاطر از اردوي تيم ملي جدا شدم و با بازيكنان در همانجا خداحافظي كردم.
    - اما اين ذهنيت به وجود آمده كه شما مي خواستيد پاسخگو نباشيد؟
    پاسخگو؟ پاسخگو در قبال چه چيزي؟ من با تيم شما در جام جهاني حاضر شدم و ما نتايج خوبي گرفتيم. نيازي به پاسخ نبود و اگر هم سؤالي از سوي رسانه ها باقي مانده بود بعد از بازيها در يك كنفرانس با حضور خبرنگاران كشور خودتان در مورد همه چيز صحبت كرديم. من در همانجا پيرامون عملكرد تيم ملي و نتايجي كه در جام جهاني به دست آمد صحبت كردم و هيچ سؤالي را بي جواب نگذاشتم.
    - شرايط در آنجا متفاوت بود. پس از بازگشت تيم سؤالهاي تازه اي مطرح شد و خيليها هنوز هم مي خواهند برانكو پاسخگو باشد
    چه كسي اين طور مي خواهد؟ من پاسخ خبرنگاران را در همان كنفرانس دادم. مردم ايران هم كه هميشه لطف داشته اند و با من مهربان هستند. آنها از نتايج ناراضي نبوده و نيستند.
    - از تغييرات فوتبال ايران و خصوصاً فدراسيون خبر داريد؟
    بله، مثل اينكه آقاي مصطفوي فعلاً مسؤول فوتبال شده اند. شنيده ام ايشان هم سابقه زيادي در فوتبال ايران داشته و اميدوارم موفق باشد اما دادكان هم زحمات زيادي كشيد و من هيچ وقت او را فراموش نمي كنم. به خاطر همه اين سالها از او متشكرم كه هميشه حامي من و تيم ملي بود.
    - آقاي مصطفوي گفته اند كه شما بايد به ايران بياييد و از مردم رسماً عذرخواهي كنيد؟
    عذرخواهي؟ مطمئنيد كه چنين چيزي گفته اند؟ عذرخواهي براي چه؟ براي كدام اشتباه؟ من موفق بوده ام و نتايج من اين مسأله را ثابت مي كند. دليلي براي عذرخواهي نمي بينم. اگر بيايم حتماً از مردم تشكر مي كنم به خاطر لطف و محبتي كه به من داشته اند. به خاطر اينكه هميشه از من حمايت كرده اند و نام مرا در ورزشگاهها صدا مي زدند. مردم ايران نشان دادند كه هميشه از من راضي بوده اند و حمايت كرده اند. من هم از آنها تشكر مي كنم. دليلي براي عذرخواهي وجود ندارد و من اشتباهي نكرده ام كه كسي انتظار عذرخواهي داشته باشد.
    - اما خيليها ؼ/p>

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

7

نقل قول نوشته شده توسط Mahdi Hero
    آخرين ويچ فوتبال ملي احتمالاً شرايط را به خوبي درك مي كرد و به همين خاطر به ايران بازنگشت تا به عنوان نقش اول سريال شكست مورد محاكمه اذهان عمومي قرار نگيرد.
    برانكو اما خودش را مقصر نمي داند و با افتخار از نتايج تيم ملي مي گويد و سوابقش را به يادمان مي آورد و حتي مدعي است كه مردم هم از او راضي بوده اند.
    ايوانكوويچ در گفتگو با خبرگزاري فوتبال ايران پس از اين سكوت چند ماهه يك بار ديگر با قدرت از خودش دفاع كرد و حتي انگشت اتهام را به سوي رسانه ها نشانه رفت، انگار كه رسانهها تنها مخالفان او بوده اند آن هم از سر سرسختي!
    با اطمينان كامل از خودش دفاع مي كند و مدعي است كه بهترين نتايج تاريخ فوتبال ما را به دست آورده، شايد به اين خاطر كه احتمالاً با تاريخ پرافتخار فوتبال ايران چندان آشنا نيست!
    - مثل اينكه قرار است به ايران بياييد.
    به ايران؟ براي چه كاري ؟ مربيگري؟
    - نه، دوره مربيگري شما تمام شد، مثل اينكه پس از پايان قرارداد، قرار است براي تسويه حساب با فدراسيون فوتبال به ايران سفر كنيد.
    تسويه حساب كه هنوز انجام نشده و البته بايد براي اين كار به كشور شما سفري داشته باشم. فعلاً چند سفر را در دستور كار دارم و احتمالاً به انگلستان هم خواهم رفت. پس از آن احتمالاً برنامه سفر به ايران را دارم. حالا در زاگرب هستم و به هيچ چيزي فكر نمي كنم.
    - گفته مي شد شما كانديداي مربيگري در تيم ملي كشورتان بوده ايد.
    بله، دقيقاً همين طور بود و شانس بسيار زيادي هم داشتم. به هر حال من با تيم ملي ايران به افتخارات زيادي دست پيدا كردم و در جام جهاني هم مربي اين تيم بودم، پس طبيعي بود كه در پايان مدت قراردادم از كشور خودم پيشنهاد داشته باشم.
    - اما در نهايت شما انتخاب نشديد
    خوب، من يك گزينه بودم و آنها ترجيح داده اند گزينه ديگري را انتخاب كنند. در كرواسي مربيان زيادي حضور دارند. اين بار فرصت مربيگري در تيم ملي به شخص ديگري داده شد.
    - پس حالا هيچ فعاليتي نداريد؟
    پيشنهاد كه زياد داشته ام اما فعلاً به هيچ پيشنهادي فكر نمي كنم. در كشور خودم هم دوست ندارم كار كنم اما از چند تيم اروپايي پيشنهادهايي مطرح شده است. به موقع پيشنهادهاي تازه را بررسي خواهم كرد و سعي مي كنم انتخاب مناسبي براي آينده داشته باشم.
    - چطور شد كه به ايران بازنگشتيد؟
    وقتي بازيهاي ايران در جام جهاني تمام شد قرارداد من هم به پايان رسيده بود و ديگر كاري در ايران نداشتم، ضمن اينكه خانواده ام در آلمان بودند و بايد به كشور خودم بازمي گشتم به همين خاطر از اردوي تيم ملي جدا شدم و با بازيكنان در همانجا خداحافظي كردم.
    - اما اين ذهنيت به وجود آمده كه شما مي خواستيد پاسخگو نباشيد؟
    پاسخگو؟ پاسخگو در قبال چه چيزي؟ من با تيم شما در جام جهاني حاضر شدم و ما نتايج خوبي گرفتيم. نيازي به پاسخ نبود و اگر هم سؤالي از سوي رسانه ها باقي مانده بود بعد از بازيها در يك كنفرانس با حضور خبرنگاران كشور خودتان در مورد همه چيز صحبت كرديم. من در همانجا پيرامون عملكرد تيم ملي و نتايجي كه در جام جهاني به دست آمد صحبت كردم و هيچ سؤالي را بي جواب نگذاشتم.
    - شرايط در آنجا متفاوت بود. پس از بازگشت تيم سؤالهاي تازه اي مطرح شد و خيليها هنوز هم مي خواهند برانكو پاسخگو باشد
    چه كسي اين طور مي خواهد؟ من پاسخ خبرنگاران را در همان كنفرانس دادم. مردم ايران هم كه هميشه لطف داشته اند و با من مهربان هستند. آنها از نتايج ناراضي نبوده و نيستند.
    - از تغييرات فوتبال ايران و خصوصاً فدراسيون خبر داريد؟
    بله، مثل اينكه آقاي مصطفوي فعلاً مسؤول فوتبال شده اند. شنيده ام ايشان هم سابقه زيادي در فوتبال ايران داشته و اميدوارم موفق باشد اما دادكان هم زحمات زيادي كشيد و من هيچ وقت او را فراموش نمي كنم. به خاطر همه اين سالها از او متشكرم كه هميشه حامي من و تيم ملي بود.
    - آقاي مصطفوي گفته اند كه شما بايد به ايران بياييد و از مردم رسماً عذرخواهي كنيد؟
    عذرخواهي؟ مطمئنيد كه چنين چيزي گفته اند؟ عذرخواهي براي چه؟ براي كدام اشتباه؟ من موفق بوده ام و نتايج من اين مسأله را ثابت مي كند. دليلي براي عذرخواهي نمي بينم. اگر بيايم حتماً از مردم تشكر مي كنم به خاطر لطف و محبتي كه به من داشته اند. به خاطر اينكه هميشه از من حمايت كرده اند و نام مرا در ورزشگاهها صدا مي زدند. مردم ايران نشان دادند كه هميشه از من راضي بوده اند و حمايت كرده اند. من هم از آنها تشكر مي كنم. دليلي براي عذرخواهي وجود ندارد و من اشتباهي نكرده ام كه كسي انتظار عذرخواهي داشته باشد.
    - اما خيليها ؼ/p>
    زرشك فكر كردي خيال كردي گند زدي به ملت حال يك قرتو نيمت زياده...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

7 اخطار!!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط lovergod14amorousand
    زرشك فكر كردي خيال كردي گند زدي به ملت حال يك قرتو نيمت زياده...
    من معذرت ميخام اما شما نبايد به ديگران در اين انجمن توهين كنيد!!! (چه به كاربران،‌ چه به افراد ديگر!)

قوانين را مطالعه كنيد!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •