خیر متاسفانه من از وقتی که مودم رو خریدم فقط حدود 3 یا 4 ماه به تعرفه های tdd دسترسی داشتم بعدش همه رو از پنل کاربریم حذف کردن و الان چند ماهه دیگه دسترسی ندارم ولی یکی از دوستانم دسترسی داره بهش الان میگم واسم ارسال کنه ...
خیر متاسفانه من از وقتی که مودم رو خریدم فقط حدود 3 یا 4 ماه به تعرفه های tdd دسترسی داشتم بعدش همه رو از پنل کاربریم حذف کردن و الان چند ماهه دیگه دسترسی ندارم ولی یکی از دوستانم دسترسی داره بهش الان میگم واسم ارسال کنه ...
اخرین ورژن ها اینها هستن بعد اینها فریموری منتشر نشده البته تا جایی که تحقیق کردم وب یو ای هم سعی کنید تغییر بدی شاید مشکل از وب یو ای هم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید این قیمت های مودم موبیننت که روز اول خریداری کرده بودم به این صورت بود :
بعد از گذشت 3 الی 4 ماه از خرید مودم تمام تعرفه های حجم شبانه رو حذف کردن و بسیاری از طرح ها و تعرفه ها از پنل حذف شد! با این کار دارن سر مردم رو کلاه میزارن این شرکت موبیننت یک شرکت کلاه برداره و با تبلیغات و تعرفه های دروغ داره سر مردم کلاه میزاره :
مثل همین همراه اول که یادمه سیمکارت همراه اول رو با قیمت 1 میلیون تومان به مردم میفروخت و سر مردم رو کلاه میزاشت ...(خیلی ها سیمکارت 1 میلون تومانی از همراه اول خریدن من هیچ وقت یادم نمیره).
این بی شرف ها دارن به مردم به چشم برده نگاه میکنن و هر کاری دوست دارن با مردم انجام میدن این مردم هستن که باید به فکر خودشون باشن و در هر زمینه ای که تخصص دارن به همدیگه کمک کنن الان تنها راه اینه که کسانی که در زمینه انلاک مودم تخصص دارن راهی برای انلاک مودم پیدا کنن ...
همون طور که یک مهندس شیمی به مردم اموزش تشخیص الکل اتانول رو از متانول به مردم اموزش داد ...
همونطور که یک مهندس عمران خیانت های که در ساخت مسکن مهر انجام شده رو به مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک مهندس مکانیک از کلاه برداری سایپا و گران فروشی پراید رو برای مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک اقتصاددان وضعیت واقعی اقتصاد و نرخ توروم رو به مردم اطلاع داد ...
ای مردم خودمان باید به فکر خودمان باشیم و به همدیگه کمک کنیم در همه زمینه ها ...
درود معلوم نیست ماجرا چیه
ایرانسل هم همینجوری شده شبانه کلا حذف شده
واقعا هرکس بخره کلاه بدی سرش رفته
به نظرم بهترین راه تحریمشون هست
این ماجرا ها بعد از بخش خبر پایان اعتبار TD-LTE شروع شد
شاید میخوان مردم رو خوب تیغ بزنن و تلکه کنن تا بتونن تجهیزات برای دکل با فرکانس متفاوت بگیرن برای TD منظورم بقیه باند های TD هست
نمیدونم هدفشون چیه واقعا !
ولی مطمعن باشید خیلی ها تحریم میکنن و اگر خط تلفن باشه برمیگردن روی ADSL داغون
هرکسم بمونه از ناچاریشه دیگه![]()
من پیشنهاد میکنم هر جا خط تلفن در دسترس نیست کاربرا میتونن گزینه وایرلس رو با قرار دادن یک انتن میکروتیک یا نانواستیشن در پشت بام استفاده کنن و یا اگه در مناطق خارج از شهر هستن از اینترنت سه نقطه چین استفاده کنن که از همه اینترنت ها بهتره و هیچ وقت قطع و یا فیلتر نخواهد شد یا حداقل کنترول و قطع کردنش دست این دالتون ها نیست.
Last edited by sajjads24; 30-03-2020 at 22:35.
اره درسته حرفت ولی داداش گلم اینترنت وایرلس خیلی گرون شده یه سر بزن اینجا خیلی هامون همچین در آمدی نداریم مگر شرکتی چیزی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هاشونم دیگه نانو استیشن استفاده نمیکنن میگن وزارت ارتباطات ممنوع کرده
اون میکروتیک که معمولاً sxt lite هست الان خودش به تنهایی 2 تومنه
اونوقت همین مبین نت و ایرانسل با بسته یکساله مودم رو میدن تقریبا 1 میلیون و دویست
کلا اینجا ایرانه انتخاب بین و بدتر و قطعاً لیاقت امثال من و شما این نیست و داره بهمون ظلم میشه
راستی اینترنت سه نقطه چین های وب رو میگی؟
برا من عجیب بود همین چند وقت پیش فیبر منطقه ما به کل قطع شد همه چی از کار افتاد دیگه حتی 2g و adsl
ولی های وب آنتن میداد از چی نت میگیره این اپراتور؟
با اجازه آقا صابر
من این دیروز دقیقا داشتم دوتا دانگل رو فریمور میزدم
بهترین نتیجه رو با این ترکیب گرفتم
اگر مودم متون سری s هست از فایل های اقا صابر قایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو دانلود کنید و web interface رو هم مثل بالا دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بادم نیست این جمله رو کجا خودنم ---> "همیشه آخرین نسخه بهترین نسخه نیست"
خیر منظورم یک نوع اینترنت هست که فیلتر سر راهت نیست و قطع و وصل کردنشم دست این دالتون ها نیست.
تو خصوصی بهم معرفی کن ممنونت میشم![]()
فکر کنم بشقاب میخواد
اون خیلی خطرناکه.... حکمش سنگینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)