[quote]این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]
برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده
[quote]این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]
برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده
حتی اگه با خط درشت نوشته باشه مالزی باز هم چینیه باید با خط ریز باشه
من زدم نوشت سوني اريكسون w810 !
يه سوال ديگه كسي هست كه پشت گوشيش made in china رو نوشته باشه؟حالا یه نگاه هم به باتری گوشیت بنداز اگه نوشته شده باشه ساخت چین و مونتاژ شده در چین بدون که خوبه در غیر این صورت زیاد تعریفی نداره.
به قول دوستانی که قبلآ هم ارز کرده بودند رنگ معموری هم بایستی آبی باشه.
البته تعجب می کنم مگه گوشی های ساخت چین هم سریال روی جعبه اش اصله.اگه از دوستان میدونند بگه تا اطلاعاتی داشته باشیم در این مورد
در مورد made in china هیچ وقت برای گوشی های چینی نمی زنه.اگه هم بزنه بدون ساخت چین هم نیست.
آره نوشته made in china|||| finished in china
رنگ مموري هم آبيه .
اينو از صفحه دو نقل قول كردم.
ميگم شما با انتخاب تم اوربيت منو هاتون عوض ميشه؟
ممنون
سلام.
گوشيم فايلاي تصويري رو نمي خونه.مشكل چيه؟بايد فلش كنم؟
نوشته شده توسط boys_won
من هنوز وقت نكردم باهاش ور برم ولي ميرم يه چك ميكنم بهت خبر ميدم
راستي يه چيز ديگه
دو راه براي فهميدن گوشي w810 هست براي اينكه ببينيد جز سري اوله گوشيتون يا سري دوم
ميدونيد كه سري اول بهتر بود و كاملا" اصل بود البته نميگم سري دوم بده ها ولي خوب سري اول يه چيزه ديگه بود
راه اول :
themse orbit
با انتخاب اين تم بايد غير از اينكه صفحه گوشيتون سياه ميشه صفحه منو هم كاملا" مشكي ميشه و با چپ و راست كردن اسكرول روي هر گزينه اي كه بريد اون گزينه روشن بشه ( خيلي زيباست )
راه دوم :
مموري
مموري سري اول آبي است كه چيزي حدوده 35 تا 40 هزار تومن قيمتشه و مموري سري دوم مشكي است كه چيزي حدود 15 تا 20 تومن قيمتشه
اميدوارم مورد استفاده قرار بگيرهدرسته رفیق.سری اولش خیلی بهتر بود.سری دومش باتریش اصل نیست و جنس قابش هم یه جورهایی به نظر میرسه خشکتر و بدتر شده.(سری اول رو 270 تومان خریدم ولی سری دوم 232 تومان خریدم و هر دو ساخت مالزی بودند.اما این کجا و آن کجا)
البته به نظرم الکی قیمتش رو نیاوردن پایین.سری اولش خیلی استحکامش بیشتر و گرونتر بود و حالا ارزونتر و قطعاتی که روش گذاشتند آشغالتر شده.
به قول معروف هر چه قدر پول میدی آش میگیری.
Last edited by SANR; 08-11-2007 at 13:31.
سلام
من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!
ميخوام بدونم مشكلش سخت افزاريه يا نرميه !!
بعدشم يه بار ويروسي شد ( از روي رايانه)
وقتي به رايانه وصلش مي كردم داخل هر فولدر حافظه هاش يه نيوفولدر ايجاد شده بود!!
فورمتش كردم
الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست
براي پاك كردنش چه كار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون![]()
اون ویروسی که شما ازش صحبت کردید نوعی ویروس است با پردازنده به سایر نقاط نفوذ می کنه.سلام
من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!
ميخوام بدونم مشكلش سخت افزاريه يا نرميه !!
بعدشم يه بار ويروسي شد ( از روي رايانه)
وقتي به رايانه وصلش مي كردم داخل هر فولدر حافظه هاش يه نيوفولدر ايجاد شده بود!!
فورمتش كردم
الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست
براي پاك كردنش چه كار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
مثلآ وقتی شما یک پوشه آهنگ رو باز می کنید خود به خود یه نیو فولدر داخل اون پوشه می سازه اگه فکر نکنم از خانواده 32 هم هست.
بایستی بدون این که گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید تمامی نیو فولدر هایی رو که ویروس آنها رو ساخته بود رو پاک می کردید.ولی خوب حالا که کار از کار گذشته.
در مورد نامشون هم که هنوز حذف نشده اگه روشون کلیک کنی چه اتفاقی می افته.اگه کار نکنه خوب به نظر میاد بایستی خود به خود پاک بشه.
در مورد باطذی که دوستمون گفتن فقط فلان باطری خوبه باید بگم که:
بله باطری استاندارد منم همه جا گفتم باید ساخت و پایانش چین باشه...اما الزاما این باطری بهترین باطری نیست..اتفاقا تجربم از دوستان نشون داده بهترین باطری اونی هست که مال کره و مالزیه...هر کی اون باطری رو داشته حداقل حداقل 4 روز باطریش کار کرده براش!!!اینم در نوع خودش جالبه
چه فایلهای تصویری رو؟با چه پسوندی رو نمیخونه؟اگه پسوند معمول 3gp رو نمیخونه مشکل نرم افزاری فریم ور گوشیته و باید فلشش کنی
در مورد سوال اول...شما باید از اکوستیک صدا استفاده کنید..در این باره اگه پیام خصوصی بهم بدی چیزای جالبی برات دارم که بگم
اما کلی اینکه این مشکل رو تا حد زیادی با اکوستیک صدا میتونی رفع کنی
سوال دوم:اینکه فرمت کردی کار خوبی نیست چندان...شما فقط بایستی با انتی ویروس از بین میبردیش...منظور اینه اسم اهنگ تو قسمت والکمن هست؟این چیز مهمی نیست اسامی اهنگهاتو یه بار ریست کنی اسامیشون میره..بدین صورت که دکمهی واکمن رو بزن...artists رو بزنه و all رو بزن...میبینی این بار دیگه اسم اهنگ پاک شده وجود نداره
موفق باشید
سلام دوستان ..
بعضی ها گفته بودن که میخوان sms ها رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بدن ....
با نرم افزار phone explorer شما به راحتی می تونین این کارو انجام بدین .
شما میتونین از لیست مخاطبینتونم پشتیبان بگیرین و خیلی کار های دیگه .
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنین .
سلام دوستان ..
بعضی ها گفته بودن که میخوان sms ها رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بدن ....
با نرم افزار phone explorer شما به راحتی می تونین این کارو انجام بدین .
شما میتونین از لیست مخاطبینتونم پشتیبان بگیرین و خیلی کار های دیگه .
از سایت "www.-----------" دریافت کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)