برای داشتن استقلال و پرسپولیس باید Database 5.0 را انتخاب کنی
Database 5.0 آخرین نقل و انتقالات و همچنین قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر رو به بازی اضافه میکنه...
برای داشتن استقلال و پرسپولیس باید Database 5.0 را انتخاب کنی
Database 5.0 آخرین نقل و انتقالات و همچنین قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر رو به بازی اضافه میکنه...
دوستانی که از پچ های FIFA 14 MODDINGWAY MOD استفاده میکنن و نام تیمها و بازیکنان نمایش داده نمیشه باید
حتما باید به پوشه FIFA 14\Game\data برن و پوشه loc را به loc-original و loc-licensed را به loc تبدیل کنن ...
Last edited by EhsanCPU; 10-03-2014 at 20:29.
ماله من قبل از اینکه شما بگی مشکلم حل شد ولی به هر حال ممنون دوما اون loc هست نهlok
ببخشید دیر گفتم
آره اشتباه تایپی بود درستش کردم LOC
نه بابا . تیمهای B شون خودشون یک تیم جدا حساب میشن . فکر کن چقدر تخیلی . من توی 13 با بارسا B اومدم لالیگا بعد از چند فصل با تیم اصلی بارسا بر سر قهرمانی لیگ جدال داشتیم![]()
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه فیفا و هیچ اتفاقی نمی افته
کمک چرا نمیکنین
یعنی نمیشه؟
تو قانون اصلی تیم بارسا یا رئال b نمیتونه بیاد لیگ اصلی!
اره دیگه . به نظرم فیفا باید واسه این دو تیم استثنا قائل بشه . چون تو واقعیت اینا در اصل اکادمی بارسا و رئال هستن و در واقع یک باشگاه حساب میشن که حتی بازیکنهاشون مشترکه . الان اگه بارسا باشی و یک بازیکن بخوای از بارسا b بخری باید پول بدی![]()
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه فیفا و هیچ اتفاقی نمی افته
کمک چرا نمیکنین
اقا یکی بگه چه جور میشه سن بازیکنا رو پائین اورد مثلا من رئال بر میدارم چند فصل بعد کل تیم بارسا دگرگون میشه یه مشت بازیکن عجیب و قریب میاد که دیگه اصلا حال نمیده این در مورد چمپیونز لیگ و بازی با تیم های دیگه ای هم صادقه حالا راحی هست که بشه سن بازیکنا رو ادیتشون رو فعال کرد تا کمشون کنیم یا هر راه دیگه ای ؟
بعد گزینه ادیت پلیر توی کریر نمیشه یه جوری اورد من میخوام بعد از چند فصل بازی کردن کفش بازیکنارو عوض کنم ولی بعد از رفتن به کریر دیگه راهی نیست کفششون رو عوض کرد که یه تنوعی هم بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)