سلام دوست عزیز
لطفا فارسی تایپ کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیز
لطفا فارسی تایپ کنید.
با تشکر
البته مال من سی پیو مدلش 3612 هست به قیمت 2560خریدم.اما چیزی که هست مال دیجی کلا گارنتیش مال سازگار 2سال هم هست.
مبارکتون باشه ...باهاش خیلی خوش باشین !...خداییش زد 500 ما خیلی آقاست !![]()
قیمتش با گارانتی یک ساله هماهنگ 2550 ...کیمیاآنلاین می فروشه ولی اینی که دیجی کالا زده با گارانتی سازگاره ..در ضمن دوست عزیر روی این گزینه ها هم تحقیق کن اگه تو همین رنج قیمت می خوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واگه 200 هزار تومن بیشترهزینه کنی i7 hp probook4540s روبهت پیشنهاد می کنم چون از هرلخاط که فکرشو کنی از لنوو بهتره وواقعا ارزش خریدش بیشتره ..من خودم z500 دارم ازش راضیم ولی خب گزینه دومی که بهت پیشنهاد کردم واقعامحشره
دوست عزیز فکر کنم باز کردن لپتاپ و ارتقادادن رم اون گارانتی رو بی اعتبار میکنه.البته این موضوع رو زمانی که من هم قصد ارتقارم رو داشتم فروشنده و چندتا فروشنده دیگه بهم گفتن.![]()
بله دوست عزیز احتمالا اوونی که بهت گفته 2480 بدون گارانتیه ..اینی ...که تو دیجی کالا هست با دوسال گارانتی سازگاره ....درضمن من به یکی دیگه از دوستان پیشنهاداتی دادم ..رو اونا هم تحقیق کن
دوست عزیز تا اونجا که من می دونم اون دیگه به شرکت گارانتی بستگی داره .
بعضی ها باز شدنش به هر دلیلی رو باعث مخدوش شدن گارانتی می دونن
بعضی از شرکت ها تعمیر توسط افراد غیر مجاز رو دلیل مخدوش شدن گارانتی می دونن و کاری به ارتقای رم در هنگام خرید ندارند .
برای 2 تا از دوستام لپ تاپ گرفتم جفتشونم سازگار همونجا ارتقای رم دادم مشکلی هم از نظر گارانتی پیش نیومد
من نقدشو خوندم...نمی تونم نظرتون رو تایید کنم ...شما کدوم خصوصیلتش رو عالی میدونین ؟...بقیه دوستان هم نظر بدن ...
خلاصش : پول بیشتر ، دسترسی به حسگر اثر انگشت و صفحه نمایش بهتر و مارک معروفتر در قبال کارت گرافیک خیلی ضعیف تر ( AMD 7650 )
Z500 منم خیلی خانومِ!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)