احتیاج به آنتن مخصوص نداره ولی اگر آنتن و اتصالات شما نو باشه بهتره.
احتیاج به آنتن مخصوص نداره ولی اگر آنتن و اتصالات شما نو باشه بهتره.
سلام Alucard
ایا برای تغییر در تنظیمات کنتراست و یا فعال کردن ISFCCC در این منو قسمتی وجود داره.
اگه برات امکان داره اموزش کار با این منو رو بهمون یاد بده.
ممنون
بچه ها من فعلا تی وی رو گذاشتم رو حالت عادی ولی کنتراست رو بردم رو 84 یا 88 و حالت صرفه جویی روخاموش کردم تصویرش هم رو حالت sd وhd عالیه شما هم اینکارو بکنین ببینید چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالت صرفه جویی رو حتما خاموش کنید.وقتی رفتم تو حالت پیشرفته تنظیمات رو با جزئیات میزارم
حالت صرفه جویی رو واسه این گفتم خاموش کنید چون وقتی رو حالت عادیه و چراغا رو شنه نور تی وی رو اتوماتیک بالا میبره ولی وقتی چراغا خاموشه نور تی وی کم میشه وحالت تار پیدا میکنه.راستی گاماهم رو 2.0 بذارید.
Last edited by dfbdb; 31-12-2011 at 19:43.
دوستان سلام من امروز يه چند دقيقه اي با منو كار كردم اصلا حواسم نبود كه تصوير ثابته زماني كه تصوير روي يك صفحه سفيد رفت ديدم كه كلمه viera mine menu بالا سمت چپ صفحه تلويزيون مونده از چيزي كه مي ترسيدم سرم اومده الان چند ساعتيه كه اين چند كلمه زماني كه تصوير تلويزيون روي يه صفحه روشن يا سفيد ميره ديده ميشه وپاك هم نشده لطفا منو راهنمايي كنيد ايا اين به همين صورت مي مونه چيكار بايد بكنم لطفا منو راهنمايي كنيد
خودش خود به خود برطرف میشه اگه میخواین زودتر بره این تصویرو بریزید روی USB حدود 30 دقیقه بزارید روی پنل نمایش بده درست میشه.
دوست عزیز مدل ST30 منوی تنظیمات پیشرفته ISFccc نداره.
Last edited by *Alucard*; 31-12-2011 at 22:26.
دور از جون شما. اما به هر حال شجاعت و صراحت بسیار زیادی دارید.
راستش من یه مقداری سلیقه م شبیه شماست با این تفاوت که وسواس زیادی دارم و کمال طلب ( صفت منفی ) هستم یعنی یادم میره بالاخره چیز بدون عیب وجود نداره. با شناختی که از خودم دارم کامنت های شما باعث شد از خیر خرید این پلاسماها بگذرم. ما یه پروجکشن 50 پاناسونیک داریم که از روز اول هم تصویرش کدر بود و حالا بعد از 12 سال واقعا دیگه بیچاره مرخصه. از نظر خراب نشدن و ایراد فنی پیدانکردن عالی بود ولی خوب همیشه حسرت تصویر تلویزیون های دیگه رو می خوردیم.
می خواستم برم ST30 ( یا با دل به دریا زدن VT30 ) بخرم دیدم اگه با پولی که میدم همون تصویر کدر رو ببینیم باید از خونه خداحافظی کنم ( البته می فهمم تصویر نئو پلاسما قابل مقایسه با پروجکشن نیست ولی خوب ما قبلا فداکاریمون رو کردیم.).
ممنون از این که مشکلاتی رو که دیدین ذکر کردین.
از نظر برایتنس که نئوپلاسماها فرسنگها از تی وی های پروجکشن جلوترن ولی به هر حال زیر نور زیاد به براقی بعضی ال سی دی ها نیستن .
ببین سلیقه شما با کدوم ارضا میشه شاید یکی از موارد زیر برای شما تو الویت باشه مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
به هر حال!
کنتراست بهتر:
پلاسما
برایتنس بالاتر:
ال ای دی یا ال سی دی
زاویه دید بهتر:
پلاسما (در حال حاضر ال ای دی ها زاویه دید خوبی دارن تغییر رنگ کمتر در اونها اتفاق میوفته ولی افت کنتراست از زاویه های بالاتر از 30 درجه همچنان وجود داره)
وضوح حرکتی در نماهای سریع :
به نفع پلاسماها هست ولی ال ای دی های الان در اغلب موارد خوب هستن مگر در صحنه های خیلی سریع یا زمانیکه قسمت زیادی از صحنه نمایش در حال حرکت باشه همینطور در مکانهایی که از نظر درجه حرارت سرد هستن رسپانس تایم ال سی دی ها افت میکنه.
مصرف برق:
ال ای دی ها بهتر هستن.
نمایش بهتر و دقیقتر طیفهای رنگ مشکی و جزئیات در نماهای تاریک با حفظ کنتراست:
پلاسماها بهتر هستن.
نمایش بهتر رنگ سفید:
ال ای دی ها بهتر هستن ولی پلاسماها جزئیات بیشتری در نمایش رنگهای نزدیک به سفید دارن.
اشباع رنگ و بازتولید طبیعی رنگها:
پلاسماها قویتر هستن ولی ال سی دی ها خیلی پیشرفت کردن.
من خودم تصویر پلاسماهارو بیشتر میپسندم اگر نور محیط متعادل باشه میتونید از تصویر زیبای اونها و سرعت بالاشون لذت ببرید ولی از نظر اینکه بخوای پنلی بخری که در اغلب محیطها تصویر خوبی داشته باشه HX925 سونی یا هر ال ای دی Local dimm دیگه تقریبا مناسب هر نوع محیط از نظر شرایط نور پردازی هستن (هر چند کامل نیبستن) ولی باید توانایی پرداخت قیمت زیادشون رو هم داشته باشی.
Last edited by *Alucard*; 01-01-2012 at 00:35.
من زیاد حرفه ای نیستم تو زمینه ی تلویزیون..هرچند اطلاعاتم بدک نیست مخصوصا که با خواندن مطالب این تاپیک و تاپیکهای مشابه و نظرات و راهنمایی های جناب Alucard وبقیه ی دوستان اطلاعاتم بسیار هم بیشتر شده...
اما با توجه به بحثی که راه افتاده و یکی از دوستان ( اقا ارش ) که ظاهرا از تی وی شون راضی نیستن ...بد نیست یکی دو نکته رو بگم که تجربه ی شخصیه خودمه:
دوستان عزیزو محترم..قبول کنید که تصویر پلاسما برای هر ذائقه ای خوشایند نیست...بسیاری از مردم اصلا اهل تماشای فیلم نیستن و حتی بعضا دیده میشه که از دی وی دی هم استفاده نمیکنن ...چه برسه به دیسکهای بلوری و کیفیت فول اچ دی و...
بسیاری از مردم حتی نمیدونن که در ----- چیزی بنام خروجی HDMI وجود داره که میتونه کیفیت رو بالا ببره ( خودمم نمیدونستم تا چند وقته پیش D: )... بسیاری از مردم اصلا نمیدونن Black Level چی هست و اصلا متوجهش نمیشن و به چشمشون نمیاد...response time و هرتز و کنتراست داینامیک و هزار ویک کلمه دیگه هم اصلا به گوششون نخورده و چه بسا اصلا متوجهش نشن و چندین سال از تی وی شون استفاده کنن بدون اینکه حتی ذره ای به ضعفهایی که به چشم منو شما میاد پی برده باشن...خیلی از مردم کنسول بازی ندارن ...به جرات میگم استفاده ی 90 در صد مردم از تی وی در حد دیدن برنامه هایی مثل بفرمایید ناهار و سالوادور (اشتباه عمدی)و غیره باشه...پس در نتیجه براشون مهم نیست که تو فلان صحنه ایا کوچکترین ذرات گرد وخاک هم دیده بشه یا نه...یا مثلا تو بازی COD تمام منافذ پوست کاپیتان پرایس دیده بشه یا نه ..اکثر یوزر ها( که عام مردم هستن ) به کلیت تصویر نگاه میکنن و زنده و شاداب بودن و جیغ بودن تصویر نظرشونو جلب میکنه (هرچند شاید این مساله غلط هم باشه )...چند وقت پیش با یکی ازبستگان که میخواست ال سی دی بخره صحبت میکردم و من براش کلی از مزایای تصویر پلاسما ها تعریف کردم که چقدر طبیعی ترن و ال ئی دی ها رنگها رو جیغ تر و کارتون تر نشون میدن...اخر سر برگشت بهم گفت (نقل قول ) :((( خوب حالا پلاسماها طبیعی نشون بدن ؟ که چی بشه؟ من در طول روز به اندزه کافی تصویر طبیعی تو زندگی واقعیم میبینم حالا دلم میخواد تصویر مصنوعی با رنگهای شاد ببینم))).......
دیدم راست میگه اینم حرفیه و نمیشه بهش ایراد گرفت...
خوب با بیشتر حرفات موافقم ولی این نظر که رنگهای طبیعی شاد نیست به نطر من باور غلطیه شما روی پلاسما ها هم رنگهای شاد میبینید ولی زمانیکه سوژه مورد نمایش رنگهاش شاد باشه البته تصویر پلاسماها زیر نور زیاد کمی Wahed out میشه یعنی کنتراست تصویر افت میکنه و رنگها کم رمق میشن شما تصویر نمایشگر موبایل رو در نظر بگیرید بیشتر اونها صفحه های ال سی دی یا OLED با برایتنس بالا هستن ولی همونها هم زیر نور زیاد Washed out میشن یعنی برایتنس اونها برای غلبه بر مقدار خاصی از شدت نور محیط کفایت میکنه و زیر نور بیش از حد اونها هم به سرنوشت پلاسماها دچار میشن ولی در زیر نور اغلب منازل برایتنس پلاسماها برای غلبه بر نور محیط کفایت میکنه و در زیر نور اکثر منازل میشه تصویر بهتری از پلاسماها دید چون عمق و کنتراست بهتری دارن هر چند تجربه شخصی خود من در زیر نور زیاد از پنلهای نئو پلاسما جالب بوده و این پنلها زیر نور اکثر مغازه ها کنتراست خودشون رو به واسطه فیلترهای بازتولید رنگ مشکی در محیط پر نور حفظ میکردن و برایتنس قابل قبولی هم داشتن ولی به هر حال سلیقه ها متفاوت هست اگر همه هم سلیقه بودن که دیگه تنوعی وجود نداشت.
در همین تاپیک هم خیلی ها این پنلها رو خریدن و راضی بودن حتی بعضی از دوستان این پنلها رو جایگزین ال سی دی یا ال ای دی کردن ولی خوب این دوستمون از خریدش راضی نبوده اما جالبه که یک عده از راضی نبودن این دوستمون از خریدش خیلی خوشحال به نظر میان که دلیلش رو باید جای دیگه جستجو کرد.
تو 99% خونه ها کافیه یه نئوپلاسمایی مثل VT30 رو کنتراست و رنگش رو بزارید رو 100 اونوقت از هر چی LEDه رنگهاش جیغ تر میشه ضمن اینکه حالت نئونی هم پیدا نمی کنه.
کنتراست و دقت نوردهی و زاویه دید و رسپانس تایم هم کنارش داره.
همین چند دقیقه پیش همین کارو کردم ، کنتراست و رنگ VT30 رو گذاشتم رو 100.
از بس که نورش زیاد و رنگاش جیغ شد حالم داشت بهم میخورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)