ممنون دوست عزیز.ولی این ی نقطه ضعف حساب میشه باید به طور معمول تمام برنامه ها تو فایروال بیاد یا خیلی راحت برنامه مورد نظر رو اضافه کنی برای اجرای قوانین مثل اکثر فایروالهای دیگه.
ممنون دوست عزیز.ولی این ی نقطه ضعف حساب میشه باید به طور معمول تمام برنامه ها تو فایروال بیاد یا خیلی راحت برنامه مورد نظر رو اضافه کنی برای اجرای قوانین مثل اکثر فایروالهای دیگه.
سلام دوستان....نسخه ۲۰۱۵ کسپر الان مشکلی نداره از لحاظ باگ نرم افزاری؟و همچنین لایسنس و فعالسازی؟
یا همون ۲۰۱۴ بهتره؟
راه هایی برای اضافه کردن برنامه هست.در مسیرهای دیگه ای هم در کسپر هست که ممکنه برنامه در اون لیست باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک عکس برای راهنمایی گذاشته که من عکس رو نمیبینم.شما میبینید؟
لطفا نام بازی رو بگید تا تست کنم.
شما کدوم محصول کسپر رو دارید و چجوری فعالش کردید؟
Last edited by mohammad_87; 28-07-2014 at 19:08.
منم نمی بینم ولی تو خود سایت کسپر روش بلاک کردن نرم افزار رو با عکس قرار داده بود که از اون روش بازی مورد نظر رو پیدا نکردم.
اسم بازی Child Of Light
کسپر نسخه 2014 بود با تریال ریست.
سلام
من چند وقتی هست نصب کردم .تا الان که میدونم پچ A منتشر شده و من هم اپدیت کردم .از نظر مشکل و باگ خیلی چیز خاصی من ندیدم.از نظر رابط کاربری درسته که فرق کرده ولی قابلیت ها با نسخه 2014 فرقی نداشته .البته شاید داشته ولی من ندیده باشم ! (زیاد مثل قبل حوصله نصب و بررسی انتی ها رو ندارم . )
یه سری چیزهای نسبتا جزئی بهبود داشته .مثلا تو نسخه 2014 وقتی وارد قسمت تنظیمات برنامه ها در قسمت فایروال میشدی تمامی برنامه ها لیست شده بودن و لودینگ اش یکم زمان میبرد
ولی الان ساختار درختی مثل قبل هست ولی با این تفاوت که فقط عنوان های کلی رو نشون میده و زیر شاخه ها مخفی هستند و باید کلیک کنی روی یک برنامه تا تمای فایل های اون برنامه رو ببینی
! نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه ! ( همین فرق کوچیک باعث شده سریعتر شه لودینگ همه برنامه ها )
و از حجم فایل نصب هم کم کردن و برنامه تا حدودی سبکتر هم شده .
در کل با اینکه کسپر 2015 تازه اول راه هست به نظرم هم باگهای کمی داره و نسبت به 2014 بهتر شده ! البته بعضی ها ممکنه از رابط کاربری راضی نباشن
ولی این سیاست کلی شرکت های تولید کننده انتی ویروس هست که رابط کاربری ظاهری ساده داشته باشه تا همه کابران به راحتی ازش استفاده کنن .
(ویرایش: روش فعال سازی فرقی نداره .در انجمن مربوط به کلید های کسپرسکی توضیحاتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ها رو بخون متوجه میشی)
Last edited by mohammad_203; 28-07-2014 at 19:44.
سلام
در نسخه 2013 KIS وقتی روی گزینه Brows برای قرار دادن کلید جدید کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!
مشکل رو چطوری حل کنم؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان سیستم بی دفاع هست.
حجمش زیاده![]()
البته من به چنین موردی برنخوردم هنوز
در کسپر بطور معمول هر فایل اجرایی،به محض اجرا به لست فایروال اضافه خواهد شد.
اگه مورد مشابه در برنامه یا بازی ای که حجمش کمتر بود،دیده بشه تست میکنم
شما ابتدا با برنامه kavremover کسپر رو حذف کرده و دوباره نصب کن.
پیشنهاد میشه از نسخه های جدیدتر مثل 2015 استفاده شود.
منم اولین بار بود به این موضوع برخوردم.در هر صورت ممنون![]()
من کسپر اسکای 2013 دارم سریال تموم شده . میخواستم بدونم کاسپر اسکای 2015 رو از مجا دانلود کنم اینترنت سکوریتیش رو و سریال اش از کجا بگیرم؟؟؟؟ اگه سریال هاش مشکل داره گیر نمیاد برم همون نورتون 360 بریزم که راحت رجیستر میشد و مشکلی نداشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)