متأسفانه نه AVG نصب شد نه Trend Micro ..
نسخهی کاملی از AVG ندارید که نیاز به آپدیت دوباره نداشته باشه موقعِ نصب؟
و اینکه؛ میتونم بدونم که شما از چه آنتیویروسی استفاده میکنید؟
و میشه یک سایت معتبر برای خرید لایسنس معرفی کنید؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
متأسفانه نه AVG نصب شد نه Trend Micro ..
نسخهی کاملی از AVG ندارید که نیاز به آپدیت دوباره نداشته باشه موقعِ نصب؟
و اینکه؛ میتونم بدونم که شما از چه آنتیویروسی استفاده میکنید؟
و میشه یک سایت معتبر برای خرید لایسنس معرفی کنید؟
Last edited by xaxi; 14-05-2016 at 23:18.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی از اوست. ای ست. پاندا آویرا کیهو ۳۶۰. هم استفاده کنی
خودم هم از همین رایگانها استفاده میکنم
در مورد خرید هم سایتهای.allkey.ir و original-key.com و غیره هستن که میتونی
تماس بگیری و شرایطشون رو جویا بشی البته بنده فقط معرفی کردم و مسولیت خریدش بر عهده خودتون هس
Last edited by Dr Nima; 15-05-2016 at 02:20.
دوستان تازگیا صدای فن لپتاپم زیاد در میاد...مشکوک شدم به ویروس.
یه آنتی ویروس خوب که روی ویندوز 10 که سرعت رو پایین نیاره و اسکن کردن و آپدیتش کاملا دست خودم باشه و وقتی رو اسکن نیست گیر نده و واسه آپدیت هم سمج نشه و دستی باشه و ترجیحا رایگان (یا حداقل کرکش ساده باشه),معرفی کنید خواهشا.
ممنون.
سلام دوستان
من می خوام یه آنتی ویروس خوب داشته باشم .اگه لازم باشه می خرم لایسنسشو. تو تحقیقاتی که تو این سایت انجام دادم متوجه شدم eset و kaspersky بهترین هستند.ممکنه یکی از دوستانی که تجربه این دو نرم افزار رو داده این دوتا رو مقایسه کنه و کمی از مزایا و معایب هر دوش بگه ؟
اگ بخوای بخری بیت دفندر رو پیشنهاد میدم . سبک قوی اتوماتیک راحت بی دردسر . فقط واسه نصبش اگ نت خوبی داری انلاین نصب کن . کاسپر هم عالیه . ایست رو پیشنهاد نمیدم اصلا
Avg گزینه مناسبی است.
البته صدای فن کاری به ویروس نداره
eset به هیچ عنوان استفاده نکنید. بنظر من مفت نمی ارزه. هیچ کار مفیدی انجام نمیده. فقط جا اشغال می کنه![]()
سلام
من ویندوز 10 رو تازه نصب کردم شنیده بودم انتی ویروس داخلی ویندوز10، انتی ویروس کارامدیه
حالا میخواستم بدونم که بهتره به آنتی ویروس ویندوز 10 بسنده کنم یا یه آنتی ویروس دیگه نصب کنم؟
اگه جوابتون نصب یه آنتی ویروس دیگس، چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می کنید؟
یه آنتی ویروس دیگه.
حالا بستگی داره به مشخصات سیستمتون.اگه قوی هست،من کسپرسکی پیشنهاد می کنم،اگه هم کمی پایینه ایست اسمارت سکیوریتی9. البته توجه داشته باشید که برای هر دو بتونید از سریال استفاده کنید نه کرک. تو گوگل سرچ کنید در این مورد.
من که مدت هاست دارم استفاده می کنم خیلیم خوبه. اتفاقا با احتساب سبک بودنش خیلی هم ویروس می گیره.ایست هم می تونست آنتی ویروس سنگین بسازه(مثل کسپر و نورتون)اما نساخت. به هر حال تو شیراز بیشتر مردم و کافی نت ها (الیته اشتباه) میگن که ایست بهترین آنتی ویروسه.
Last edited by gzamani; 20-06-2016 at 03:54.
سنگین یا سبک بودن حجم انتی ویروس و سرعتش ربطی به قدرتش نداره مثلا WebRoot زیر یک مگابایت حجمشه اما از کسپر و ایست کارامد تره
- - - Updated - - -
سنگین یا سبک بودن حجم انتی ویروس و سرعتش ربطی به قدرتش نداره مثلا WebRoot زیر یک مگابایت حجمشه اما از کسپر و ایست کارامد تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)