کسانیکه مشورت می کنند، خویشتن را در راحتی می افکنند و دیگران را در تعب
بپناس حکیم
کسانیکه مشورت می کنند، خویشتن را در راحتی می افکنند و دیگران را در تعب
بپناس حکیم
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک ار این کار لذت میبرد .
جورج برنارد شاو
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نگاهت رنج عظیمی است، وقتی بیادم میآورد که چه چیزهای فراوانی را هنوز به تو نگفتهام .
آنتوان سنت اگزوپری
جستجوی حقیقت دیوانگی مطلق است ، چه موقعیکه به حقیقت رسیدید ممکن نیست به کسی بگویید و دشمن شما نشود .
برنارد روسن پی یر
كاش مي توانستم كلاه در دست در خياباني شلوغ بايستم و از مردم، تمامي وقت هاي تلف شده ي آن ها را گدايي كنم.((برنارد برسون
به مناسبت 7 آبان روز کوروش بزرگ
«بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارید تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.»
«هیچ چیز زیباتر از علم نیست.»
«جهان آنقدر زیباست که نمی توان زیبایی های آنرا در چهره یک زن تجلی کرد.»
«حاکم وقت دولتشهرهای یونان به کوروش بزرگ گفت: ما برای شرف میجنگیم شما برای پول. کوروش پاسخ داد: هرکس برای نداشتههایش میجنگد.»
«دستهایی که کمک میکنند مقدستر از دستهاییاند که رو به آسمان دعا میکنند.»
درباره کورش بزرگ
«کورش نماد فرمانروایان نیکاندیش است و نام او میماند، چرا که از راستی و کمک به آدمیان روی برنگرداند.»
o ارد بزرگ
گوناگونی و گستردگی دستاوردهای او بسیار بیشتر از اسکندر (بزرگ)، پادشاه مقدونیهای بود که امپراتوری هخامنشی را ویران ساخت اما نتوانست جایگزین پایداری برای آن فراهم کند.
o چارلز فریمن (Charles Freeman) در کتاب
قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند ” چه کس مرده است؟ ” چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .
قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام .
یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟
قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند ، آن چنان به پایت
می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .. اگر چند آیه از تو را به
یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ” احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …
قرآن ! من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ، خواندن تو آز آخر به اول ،یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .
خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .
دکتر شریعتی
جملات غصار از کوروش کبیر
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن
اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.
آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .
وقتي توبيخ را با تمجيد پايان مي دهيد، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر مي کنند، نه رفتار و عملکرد شما
سخت کوشي هرگز کسي را نکشته است، نگراني از آن است که انسان را از بين مي برد .
اگر همان کاري را انجام دهيد که هميشه انجام مي داديد، همان نتيجه اي را مي گيريد که هميشه مي گرفتيد .
افراد موفق کارهاي متفاوت انجام نمي دهند، بلکه کارها را بگونه اي متفاوت انجام مي دهند.
پيش از آنکه پاسخي بدهي با يک نفر مشورت کن ولي پيش از آنکه تصميم بگيري با چند نفر.
کار بزرگ وجود ندارد، به شرطي که آن را به کارهاي کوچکتر تقسيم کنيم .
کارتان را آغاز کنيد، توانايي انجامش بدنبال مي آيد .
انسان همان مي شود که اغلب به آن فکر مي کند .
همواره بياد داشته باشيد آخرين کليد باقيمانده، شايد بازگشاينده قفل در باشد.
تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است .
دشوارترين قدم، همان قدم اول است .
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد .
آفتاب به گياهي حرارت مي دهد که سر از خاک بيرون آورده باشد .
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد، بخاطر اين است که شما چيز زيادي از آن نخواسته ايد .
من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.
کوروش کبیر
عفت در زن مانند شجاعت است در مرد ، من از مرد ترسو همچنان متنفرم که از زن نانجیب.
•تنها چیزی که نهایت ندارد؛خریت است.
•هرقدر لئون ترقه (تروتسکی) احساساتی است؛این آسیائی (استالین)قتالِ خونسرداست.
•(بعدازتصویب واگذاری اعلامیه های پزشکان به استالین توسط پولیت بورو) وای! شیطان!
•«این حقیقتی است کهن، که در سیاست باید اغلب از دشمنان آموخت.»
•«سرمایهداران طنابی را که برای حلقآویز کردن آنها لازم داریم، به ما خواهند فروخت.»
•«کار کمونیستی و سیاسی ما در میان تودهٔ زنان مستلزم بخش بزرگی کار تربیتی در میان مردان است.»
•«کمونیسم یعنی قدرت شوراها به اضافهٔ به لرزه درآوردن برقآسای سرتاسر کشور.»
•«مرد عاقل آن نیست که مرتکب خطا نشود؛ هوشمند کسی است که بداند چگونه اشتباهات خویش را تصحیح کند.»
•«تنها با نیروی پیشاهنگ نمیتوان به پیروزی رسید. کشاندن پیشاهنک تنها به پیکار قطعی، هنگامی که هنوز تمام طبقه و توده های انبوه به پشتیبانی مستقیم از پیشاهنک برنخاسته اند، و یا دست کم بی طرفی خیرخواهانه ای در برابر آن پیش نگرفته اند، اقدامی است نه تنها نابخردانه، بلکه حتی تبهکارانه.»
•«برای پیشبرد کار مبارزه، تشکیل حزب پرولتریا، تحکیم مبانی آن و تدارک انقلاب، هیچ امری مهمتر از کار تبلیغاتی و افشاگری سیاسی نیست.»
•«قربانی کردن یک انقلابی برای اینکه پست فطرتی برود تا پست فطرت دیگری جای او را بگیرد عاقلانه نیست.»
•«تا زمانى که امکان استثمار یک طبقه به توسط طبقه دیگر بکلى از بین نرفته باشد، برابرى واقعى و عملى هم نمیتواند وجود داشته باشد.»
ولادیمیر لنین
دوستان برای نخجیر دشمنان چون تیر و پیکان اند. بزرگمهر
تختخواب خطرناکترین جای دنیاست، چون صدی نود مردم در آن میمیرند . مارک تواین
عشق چنان شیفتگی در نهان خود دارد که سخت ترین دلها نیز ، گاهی هوس شنا در آن را می کنند . ارد بزرگ
شوهر داروئی است که تمام دردهای دخترانرا علاج می کند . مولیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)