سلام.
منطقه شهيد آيت تهران کسي اشتراک داره که بگه سرعتشون چجوريه ؟ و اينکه توي تهران 256 مي دهند يا نه ؟ و آخر هم اينکه با سرعت 32 دانلود مي کنه يا سرعتش کمتره ؟
سلام.
منطقه شهيد آيت تهران کسي اشتراک داره که بگه سرعتشون چجوريه ؟ و اينکه توي تهران 256 مي دهند يا نه ؟ و آخر هم اينکه با سرعت 32 دانلود مي کنه يا سرعتش کمتره ؟
توصیه میکنم طرف مخابرات نری چون سرعت سند اش به شدت پایین است و اگر چاره ی دیگری ندارید سرویس 512 تهیه کنید که لاقل بتوانید ارتباط بدون پَرشی داشته باشید.
والا میگن خرابیه اما فکر نکنم هیچ خبری هم از توسعه خرابی اختلالات و ... تو tct.ir برای منطقه ما نیست خرابی ها هم حداکثر حداکثر 72 ساعت هست نه 7 روز!یا دارن توسعه میدن این طرح حجمی اضافه میشه یا فازهای بعدی اینترانت ملی هست ...
خلاصه که چند روزه اینترنت ندارم و کسی پاسخگو نیست!!
من از آیت ندارم...ولی میدونم 512 هم میدن...برای 256 سرعت دانلود میانگین 31-32 و برای 512 میانگین 63-64 هستش...
یکی نیس جواب مارم بده؟
درود
کسی از مخابرات منطقه ی پیام نور سرویس داره؟
به خدا کلافه شدم مدت زیادی هست که سرویس افتضاح شده خیلی از تارنماها(سایت)باز نمیشه حتی با بستنی!
چرا اینجوری شده؛ قبلا باز خوب بود حداقل سایت ها رو راحت باز میکرد الان دیگه واقعا کلافه کننده شده وضعیت از دیال آپ بدتره
از گیشا نه ولی 512 دارم پروفایل عادیش 512/128 هست شاید صحبت کنی آپلودت رو 256 هم ببندن که میشه حدود 15/60 یا 30/60 اگه بالاتر هم برات ببندن تا سرعت واقعی میرسی یعنی مثلا 32/64 البته مخابرات چند وقته خراب شده اگه این بحث حجمی هم درست باشه خرابتر هم میشه نیای بهتره من خودم یه هفتس قطعه کسی جواب نمیده ...
شما حضوری نرفتی مخابرات ؟
در ضمن خط تلفن سالمه ؟
آخه معمولا همچین موردی خیلی جای سوال برای آدم باقی میذاره !
امروز افتضاحه دوباره
دیگه عادت کردیم به این اوضاع
الکی الکی جدی شد الان که دقت کردم دیدم 6 ماهه که دیگه مخابرات مخابرات بشو نیست
مرسی از جواب کاملت
کم مونده بود بگیرمش ولی با این اوضا اصلا خوب نیس
من نامحدود 512 از اسیاتک دارم خوب نیس ولی فک کنم از مخابرات بهتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)