سلام
بچه ها من الان رفتم این شهری که شما گفتی داره کدام بنز است از کجا بفهم که همان بنز mp4 است جایی نوشته شده است که اسم ماشین یا باید از شکلش فهمید اسم آن شهری که رفتم این است stuttgart
سلام
بچه ها من الان رفتم این شهری که شما گفتی داره کدام بنز است از کجا بفهم که همان بنز mp4 است جایی نوشته شده است که اسم ماشین یا باید از شکلش فهمید اسم آن شهری که رفتم این است stuttgart
سلام
خب شما که مد رو دانلود کردی ریختی نمیدونی چه شکلیه؟
کلا تو نمایشگاه اشتوتگارت یه دونه بنزی mp4 هستش.که فیس لیفت اش با بقیه فرق داره.
اینم از خوشگله پسر من
با لاستیک 22.5 تونستم یه خورده ارتفاعش رو کم کنم ولی دوست دارم لب به لب گلگیر بشه لاستیک/نبود کسی بتونه؟
![]()
بچه ها کسی میدونه چرا توی سرعت 140 به بالا فرمون قفل میکنه؟اعصابم ریخته بهم.تا سرعت 135 مشکلی نیست.خیلی راحت میشه رانندگی کرد.ولی یکم که سرعتش بالاتر میره اصلا فرمون نمیچرخه یا خیلی کم میچرخه.کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون میشم
حالا که چند تا صفحه رد شده پست مارو تایید کردن و گذاشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان کامیونم از 180 تا بیشتر نمیره میشه کمکم کنید
تو رو خدا کمکم کنید پچ 1.2.5.1رو نصبش کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ,اجرا نمیشه و اخطار میده![]()
داداش این امر عادی هست اونم کامیون با اون لاستیکاش
شما خودت ناراحت نکن
من فکر کنم تا حدودی بستگی به ماشین هم داشته باشه
من یه مدت ولوو داشتم و باهاش همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی که اسکانیا سوار میشم این مشکل هم برطرف شده و تو سرعت های بالاتر از 140 تا هم خیلی راحت فرمون حرکت میکنه
سلام
خود شما مود بنز mp4 از کجا گرفتی از این سایت گرفتی یا سایت دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)