من 187 اممتیاز گرفتم
کلاً 85درصد بازی
الان یه مدتی بازی نمیکنمش
تقریباً 7 تا مرحله بیشتر نمونده
اینم اسکرین شات که ازش گرفتم:
من 187 اممتیاز گرفتم
کلاً 85درصد بازی
الان یه مدتی بازی نمیکنمش
تقریباً 7 تا مرحله بیشتر نمونده
اینم اسکرین شات که ازش گرفتم:
من یه مدته که گوشیم خیلی کند شده, راهی هست بتونم درمونش کنم؟
برنامه های اضافی رو کیل کنید سرعت بالا میره
پیشنهادم برنامه gemini app هستش
دوستان به نظر شما بعد از ics دیگه واسه آرک و آرک اس ورژن جدید اندروید میاد
مثل Android 5.0 JellyBeans که قراره تابستان 2012 منتشر بشه؟.....
.همین 4 هم که میخواد بیاد با اکراه میدن بیرون .اندروید5 هم فک نکنم ارک جواب بده با این حافظه کم
من هم فکر نمیکنم .چون ورژنای بالاتر طبعا نیازمند سخت افزارای قویتری هستن.احتمالا برا 2 هسته ایها میاد.
Some new firmware was recently certified by the PTCRB for both the Sony Ericsson [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Version number 4.0.2.A.0.69 looks like it will only offer bug fixes over the previous firmware (4.0.2.A.0.62), so we wouldn’t get too excited just yet.
New firmware was also certified for the upcoming Sony Xperia S. We have no idea if the handset will launch with this new firmware ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), but it shouldn’t be too much longer before we see some retail Xperia S samples floating around. We’ll keep you posted with any developments.
من گوشیمو با update service به ورژن 4.0 آپدیت کردم.همه چی ok بود.بهم پیغام داد گوشی update شد.ولی وقتی گوشی رو روشن کردم هیچ فرقی نکرده.ورژنشم هنوز همون 2.3.4.علتش چیه؟
منظور ار آپدیت همون build numbere?
4 که هنوز نیومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)